Отговори
# 585
Именно за това си мисля, че е малко вероятно да се случи. И да се случи няма да е в този епизод, сигурно няма и да е в следващия.

# 586
Gift Heart

Пак някаква еуфория в соц. мрежи:
Гамзе е последвала сестрата на Керем в Instagram (ако някой има време, може да провери)

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 18:48 от mi_si

# 587
  • София
Понеже много ни липсват лайфовете им на живо, ще кача нещо, което е минало вече, но е много актуално. Не съм го виждала до сега и затова ми се стори доста вълнуващо и интересно. Ето какво коментира Керем за Ханде с още някой, на един от лайфовете.

Керем:  "Ние обичаме Ханде"

Неизвестен, ще го нарека "Х":  "Повтори го пак"

Керем: Добре, върни се при Ханде, целуни я и си тръгни.
Х: Ханде е невероятен човек.

Керем: Ханде е като огън.

# 588
  • Плевен / София

P.S. Попаднах на информация, за която изрично е посочено, че не е сигурна: "Още един непотвърден слух: Серкан ще си спомни за нашата Еда още в епизод 29 и на церемонията за дипломирането й ще я целуне пред всички, точто както тя направи в първия епизод!" Ех, размечтах се! Много ми се иска по-кратко да гледаме тъжна и измъчена Еда! Flowers Four Leaf Clover
И на мен това ми харесва като идея....

# 589
То и аз, ама пък представяте ли си Селин да го е отвлякла?  Да е платила на някой пилот да отвлече самолета? Но пък как ще му делиитне меморито?  Я спирам да я мисля тая работа - тия новите СЦ бая народ вкара в размисли.

И другото, Алекс, как правиш вино за пиене?  Ти сред многото си таланти, и винопроизводител ли си?  Или греяно мино.

Да, за шоколада+1 - според мен, нещо много върви в студа - но не знам защо.

Аз официално спирам с гадаенето, след 26 часа ще започем да разбираме колко сме познали и колко са ни изиграли.
И понеже не мога да си приготвя за утре вечер вино за пиене (още пия антибиотици) ще заредя стабилно количество шоколад.
Клипчето зад кадър е много приятно и усмихващо. По-често трябва да пускат.
И дано утре по някое време направят един лайф. Липсват...

Едит: Силно се надявам Серкан по-бързо да ск спомни Еда. Ако я целуне пред всички, оше по-добре.. Макар че не вярвам... Но ми хареса тази теория

# 590
Клюка:
Снощи Бамби е била в дома на Керем, за да сглобят Лего конструктора Wink

.... има вероятност да си е тръгнала сутринта, но то вечер не е хубаво да се шофира Stuck Out Tongue Winking Eye

Инфо:
Най-търсените турски сериали в Кувейт, Мароко и Чили през 2020 г. са  BirBaşkadır и  SenÇalKapım.

# 591
Привет момичета, развълнувани, пишещи, четящи! Flowers Hibiscus

На всички пишещи/четящи в темата е известно, че аз симпатизирам изключително много на образа на Еда Йълдъз в сериала! Харесвам повече образа на главната героиня Еда Йълдъз, отколкото този на Серкан Болат (което не е изненада, след като самия Керем Бурсин не харесва особено много героя си!)! Защото нашата героиня Еда Йълдъз е представена като умна, талантлива, борбена, независима, енергична, красива и усмихната млада жена! И много силна жена! Образ, нетипичен за съвременното общество, особено за това в съседна Турция! Именно заради качествата й, вплетени в цялостния й образ до тук повечето от пишещите в темата момичета харесват, симпатизират, радват се, ядостват се, страдат с  нашата героиня! Нямаме отговори на куп въпроси относно случилото се със Серкан от деня до нереализираната сватба до появата му в сградата на Art Life! Днес обаче си дадох сметка, че каквито и да са те, тези отговори, за героинята ни Еда са важни резултатите и последствията! След всичко видяно до тук (епизоди, трейлъри, снимки от сетовете), от изписаното като коментари, догадки, предположения и сценарии в темата аз искам да споделя с вас, че страдам и съм тъжна след излъчването на еп. 28 и се опасявам, че това ще продължи още поне няколко епизода! Измъчвам се и се чувствам съпричастна, загрижена и тъжна заради героинята Еда Йълдъз и това което до еп. 28 й се наложи да преживее и заради това, което тепърва я очаква! Преживяла вече кратките, но вълшебни, споделени моменти на щастие и любов (оказа се, че са само 5 епизода!), преодоляла вече и трудностите, проблемите и препятствията пред които бяха изправени със Серкан, намери сили и кураж да се опълчи дори срещу г-жа Семиха, в най-щастливия ден от живота си преживя шок, чувайки новината за падналия самолет на любимия й Серкан! Живяла в агония в продължение на два месеца, с надеждата да открие Серкан, впрегнали всичките си сили да запази спомените, да подкрепя съсипаната от новината Айдан, да се грижи дори за Сириус, да се опитва да спаси холдинга (смисъл на живота на Серкан преди да я срещне), Еда ще преживее още един шок виждайки любимия си мъж ръка за ръка с друга жена! Какъв ли е прагът на поносимост на болка на една жена като Еда Йълдъз? Защото в очите на Еда тази гледка ще означава само едно – изневяра! Няма как да възприемеш по друг начин такъв факт след като преди два месеца си била облечена в красива, феерична, бяла сватбена рокля? А изневярата е предателство, лъжа и огромен удар по самочувствието! Колко твърда, силна и борбена трябва да е една жена, за да съхрани себе си в такава ситуация? Колко време ще й бъде необходимо, за да научи истините около липсата на Серкан цели два месеца, факта на появата му заедно  със Селин? След двумесечна агония и надеждата, че той е жив ще й стигне ли силата на волята, за да преодолее поредния шок? А нарането й самочувствие? Дали Еда няма напълно да изгуби себе си, как се излиза с гордост от такава ситуация!  В заключение, за Еда нещата започват от нулата с единствената разлика, че е много влюбена! Но ще й се наложи да се бори с поредния шок, за да го преодолее и освен това ще трябва да реши дали и как може да прости! Очакват ни моменти на една много тъжна, разстроена, сломена Еда! Моменти с Еда, с очи пълни със сълзи, болка и разочарование! Истинска драма за мен! Gift Heart

P.S. Попаднах на информация, за която изрично е посочено, че не е сигурна: "Още един непотвърден слух: Серкан ще си спомни за нашата Еда още в епизод 29 и на церемонията за дипломирането й ще я целуне пред всички, точто както тя направи в първия епизод!" Ех, размечтах се! Много ми се иска по-кратко да гледаме тъжна и измъчена Еда! Flowers Four Leaf Clover

Nrgmama, съвършенно написано мнение. Винаги съм била на страната на Еда, даже според мен от двете раздели (първият път, когато Серкан я заряза и вторият, когато бабата я накара да зареже Серкан), Еда страда много повече, първия път не знаеше, точно защо я оставя, а втория път я изнудваха, някои от вас ще кажат, че Серкан също не знаеше, защо се разделят втория път, но първата раздяла продължи много по-дълго от втората, а й причината за нея рани много повече Еда. Дано не гледаме много дълго красивите и големи очи на Еда пълни със сълзи, а да ги видим пълни с радост.

Невероятно ще е, ако наистина има церемония и я целуне, и не са дълго разделени.😍

# 592
Споделено от продуцентите:

ЩЕ ИМА БЕЛЕЗНИЦИ!!! не викам, от радост е! ❤
Точно днес се чудих дали няма да вкарат и белезниците в действие като още една препратка към първи епизод.

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 19:14 от Есенна магия*

# 593
Сестрите не ми излиза да се следват. Ако е било вярно изобщо?

А за белезниците просто прекрасно. Еда е в пълно бойно снаряжение. Trollface

# 594
Още само 24 часа .....

Gift Heart

# 595
Иначе пък зад кадър много са сладки и си се снимат заедно като две влюбени гълъбчета

Ново зад сета:

Нямам търпение за утре. Дано има много развитие да дават Еда и Серкан а да не е към края на епизода че ще трябва да се чака още една седмица

# 596
  • Кърджали
Както и да го мисля /уж нямаше да мисля/ амнезията би трябвало да я гледаме поне две-три серии. Може би към края на тази /ако Серкан се върне да кажем към средата на серията/ ще започнат проблясъци, но истинското нареждане на пъзела ще е поне след една - две серии.
Аз си го представяма така
1. Серкан е загубил паметта си /това мисля е пределно ясно/
2. Серкан и Селин се връщат в офиса, Селин пирува, хванала ръката на Серкан
3. Може би са се сгодили
4. Еда е срината да ги види заедно
5. Предполагам още тази серия се разбира че е с амнезия
6. Започват да работят заедно Еда и Серкан /все пак холдинг имат за управляване/.Серкан крои планове как да вземе акциите от Еда, затова общо взето върви на контра на Еда
7. Те кат си вървят на контра между тях прехвърчат искри дето пожар да запалят
8. Серкан има някакви проблясъци /тук приключваме, с целувка или без/
9. Серкан си връща паметта
10 Иска да развали годежа, но му е трудно да го каже пред Селин, защото изпитва благодарност към нея, за това че е била до него в тези трудни дни
11. Дениз се навърта около Еда, Серкан ревнува. Еда ревнува от Селин..Абе ревност пада

Едит: БЕЛЕЗНИЦИ Simple Smile Ако някой ми беше ксазал че ще се радвам на белезници ....
Кой кого се пита в загадката. Предполагам Еда му ги слага в някакъв импулсивен момент...
После Серкан я целува...

Втори едит:
Prinх, сега видях как съм го написала Simple Smile Ракия знам как се прави, ама виноправенето ми се удава дотолкова колкото да отворя бутилката... Не че и толкова пия алкохол, ама понякога докато гледам сериала си сипвам...   Но тази седмица ще съм само на шоколад, лекарите се чудят имам ли пневмония, нямам ли /то при мен кое е нормално/, но настояват за всеки случай да си изпия антибиотиците.
Но не помня на коя серия беше, почти се бях напла докато тия двамата нашите ми лазеха по нервите Simple Smile А аз по принцип никога не се напивам, смятай колко съм изпила Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 19:24 от Aлекcандрa

# 597
  • София
Тези белезници не знам кой ще ги отваря сега, Фифи я няма... Grinning

# 598
А,сега,да видим кой си спомня как започна всичко 😍 Рефреш на паметта в пълна сила в стил Еда Йълдъз 🌪

# 599
  • Плевен / София
Споделено от продуцентите:

ЩЕ ИМА БЕЛЕЗНИЦИ!!! не викам, от радост е! ❤
Точно днес се чудих дали няма да вкарат и белезниците в действие като още една препратка към първи епизод.
Чий ред е да ги слага ....май  пак на Еда е реда...

Общи условия

Активация на акаунт