Любители на кучета - 113

• 30 646
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
Иланг, човешката храна не е ли по-здравословна, вместо консервите и гранулите. Това е химия и затова ги болят коремите.

# 166
  • Пловдив
Иланг, човешката храна не е ли по-здравословна, вместо консервите и гранулите. Това е химия и затова ги болят коремите.
ksati, може и така да е. Но този, който я приготвя трябва да разбира отлично какво прави. Аз докарах големи драми на Шошо с домашната храна.

# 167
  • тук-там
Домашната храна, приготвена вкъщи за кучето, си е цяла наука. Аз много оптимистично се хвърлих да им готвя, но се оказа, че не знам много неща и съответно направих много грешки.
Добре дошъл на Бари!

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 17:22 от mtz

# 168
Добре дошъл, Бари! Много е красив! Изглежда и много мил! Heart Eyes

# 169
  • sofia
И аз да се включа към пишман готвачите...
Ходихме на контролен при ортопеда. Не се възстановява толкова добре, колкото се очаква.
Ще пие обезболяващи, нексиум за стомахче и ще трябва да търсим някакво корито, в което да плува.
Добре дошъл, Бари! Прекрасен си!

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 17:33 от Кришка

# 170
  • Пловдив
Кришка, какво не достига при възстановяването? Сигурно може да се намери по-дълбоко сгъваемо корито, което да не заема място, но пък да е полезно.

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 18:19 от иланг - иланг

# 171
  • sofia
Иланг, явно го боли и щади крачето. А трябва да стъпва, за да се изгради фалшивата става..
Открих това:
https://m.bazar.bg/obiava-29774904/baseyn-za-kucheta-i-domashni-lyubimtsi

# 172
Добре дошъл на Бари, много е сладък!
До нас един възрастен господин разхожда коли мъжко - страаашен красавец, с много дълъг и лъскав косъм. Винаги му се радвам как пристъпва гордо-гордо.
Да ви покажа как се чешем ние, гледайки филм, само дето не чувам филма от доволното й  грухтене 😆

Ето и една крива, зъбата усмивка:

# 173
И от Лори поздрави!  С новата играчка!

# 174
Добре дошъл Бари 🥰 Страшен сладур!
Стела-то и аз да съм на мястото на Маги и аз ще грухтя 😂
Ру-много ви е готЯна играчката. Приличат си с Лори 🤭
Айде Шошко да се оправя по-бързо, да не го мислим..🤗

# 175
Добре дошъл страхотен,пухкав Барии!! Пожелавам ви много щастливи мигове заедно! Heart
Иланг,как е Шошо.. и ние имахме едни такива драми,2 дни не ядеше и лежеше свит на кълбо,обикаляхме по лекари и всеки ми казваше само неразположение и накрая, на снимката моя красавец изял камък. Косата ми побеля,ама се разминахме без операция,на следващия ден го изака и беше същия дивак. Дано бързо минава на Шошии неразположението Hug

# 176
# 177
  • sf
Ох, тази Маги 🥰
Поздрави от Нейо

# 178
  • Пловдив
Саско май живна малко. Хапна малко. Поигра си с една играчка, помрънка за разходка, прояви интерес към сиренето, което ядяхме.
Дано да започне да се пооправя вече, че се изпопритесних за него.

# 179
  • Sofia

Ааа,тези басейни трябва да са пълни до горе и да не се опираш в стените,че бързо се огъват. Подобен взехме на децата лятото и кучето само да се подре до него и се сгъне навътре и потича вода. Нещо по стабилно да търси Кришка.

Ето нашия,моля да не обръщате внимание на хилавите жабите вътре 😂

Общи условия

Активация на акаунт