Любители на кучета - 113

• 30 593
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Ели,радвам се за теб!Спокойна бременност ти желая!Да даде Господ на всеки,който иска ,рожба!

# 541
  • тук-там
Моите сладки посрещачи:

Ели, много се радвам за теб! Следях във форума твоята борба и тя е епична! Само сладки мигове да имаш от тук насетне!

# 542
  • София
Ели, честито! Лека бременност и пухкав финал.
Един домашен данък от мен с най-малките ми деца.

# 543
Здравейте! Може ли някой да ми даде съвет. Сестра ми е болна, взех днес да гледам кучето и. Женско е и явно много разгонено. Хваща ме за краката, търка се, пръхти, прищраква с челюсти...И друг път съм го гледала, но никога не се е държало така. Тази нощ явно няма да се спи. Мога ли да направя нещо да я успокоя, че ми се къса сърцето. Благодаря ви предварително!

# 544
Ели,радвам се много. Лека и безпроблемна бременност!

Я да видя някоя снимка на Бейли, че не съм го изтипосвала скоро. Днес трябваше да изляза много рано и го изведох и него съответно доста по-рано от обичайния му час. Беше още тъмно и му беше странно, влачеше се след мен. Сънен и много смешен. Синджира на повода също се влачеше между нас двамата,което не е било! Ех каква приятна разходка :=)

# 545
  • София
Здравейте! Може ли някой да ми даде съвет. Сестра ми е болна, взех днес да гледам кучето и. Женско е и явно много разгонено. Хваща ме за краката, търка се, пръхти, прищраква с челюсти...И друг път съм го гледала, но никога не се е държало така. Тази нощ явно няма да се спи. Мога ли да направя нещо да я успокоя, че ми се къса сърцето. Благодаря ви предварително!
Кучето може и да не е разгонено, просто да проявява доминантно поведение.

# 546
Елии,честито! Много се радвам,пожелавам ти лека бременност и много положителни емоции!
Пак тя , страхотни са ти мъниците,а каката е прелест Heart Eyes
Аз пропуснах горчивите страници на две на три,признавам си,че имам достатъчно главоболия на главата си тези дни,надявам се всичко да е наред момичета,че това е единствената тема,която ми е тооолкова на сърцее! Heart
Лекааа нощ,сладурки,на вас и на косматковците вии Heart Eyes

# 547
  • София
Гледам го Бейли и се сещам за "Мислителят" на Роден Grinning Страхотна снимка!
И на Пак тя хлапачката гледам и пак си мисля, че децата на хората в темата са все едно с конкурс по красота избирани, пу-пу да са здрави и безгрижни Simple Smile

mtz, Мокка те посреща усмихната, та и аз се усмихнах - обожавам смеещи се кучета Simple Smile А Нъки изглежда така  концентриран, все едно аха-аха ще проговори с човешка реч Simple Smile Много яко посрещане, и аз днес облажих едно подобно (но нямам снимки).

# 548
  • София
Е, не мога да не се включа пак, благодаря ви за милите думи.

# 549
Много сте писали, ще се връщам да чета.
 Моето куче го обявиха за антисоциално Grinning След като съседското два пъти скочи да я хапе и сега Кара като я види - полудява. И като знам, че тяхното е пуснато още преди да влязат в парка... как да ходя там.
Пуснахме я пак на градина 2 пъти седмично, поне да се наиграе.
Ето го звяра ненагледен:

Вече и яде по-добре от нас Grinning
В момент на отчаяние й поръчах готвена храна, да не би от нещо в гранулите да е сърбежа. Taste of the wild й се отразиха много зле, цялостно. Надявам се с това сега да е по-добре.
И нямам търпение вече да е топло и зелено навън.

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 00:28 от Jujetka_

# 550
  • под тепетата
Не е честно, и аз искам такъв пуф като на Кара!
adorable, къде го намерихте тоя сняг с Джинкс?
Забравих си Доброутрото  някъде , отивам да го търся!
Хубав ден на всички!

# 551
Днес се очертава страхотно време.. Жалко, че съм на работа 😒
Но пък направихме едночасова сутрешна.. И ей я доволна 😎

# 552
Здравейте момичета.
Кая е вече на 3 месеца и 10 дена, все още не излиза, защото чакаме четвърта ваксина на 22. 02., която ще е комбинирана реимунизация и против бяс.  Освен, че сме издрани по ръцете от ноктите и и понякога иска да ни хапе, проблеми нямахме. Но от една седмица започна да отказва гранулите на Хилс, които си хапваше с охота. Мислех си, че няма апетит, но като и дам ориз с моркови и пиле за секунди изчезва от купичката. Купихме от лидъл Педигри гранулки и пликчета мокра храна, които много хареса, но и това беше за два дена. Снощи е яла в 8,30, сутринта пак не си иска гранулите и в  сега в 8,30 повърна жълт стомашен сок и пяна. Размразих и пакетче ориз с пилешко и веднага го омете. Сега спинка до мен, но коремчето и бълбука, къркори. Дали и се раздразни от рязката смяна на храната и защо отказва гранули. Иначе не е слаба, 5,500 е, но не иска гранули, пък само на домашно приготвено не е добре да свиква. Дайте съвет какво да правя?

# 553
  • о`майна лунна нощ е
Играйте. Правете храненето под формата на игра. Хвърляйте гранулите настрани, задържайте я малко и я пуснете да си ги налови. една по една. Крийте гранула в шепата, давайте да подуши, да я пожелае, да изпълни нещо, което говорите - и тогава освободете гранулата, за да я изяде. И така ... докато си хапне цялата доза. Крийте гранули в парцал/в конг ... - хем да миришат, хем да не са лесно достъпни. Залисвайте я точно като децата и летящата лъжица пюре към устата им.

# 554
  • Пловдив
maq-mi, даваш ли човешка храна много бързо ще се изтарикати да не яде гранули изобщо. Аз исках едно хранене човешко, едно хранене - кучешко. Точно за месец си обърках кучето тотално и го раздрисках (добавях мазен бульон, което усложни положението).
Спрях всичко, смених радикално гранулата без адаптация. Пробиотици - 7 дни. На втория ден прояде новата гранула в нормални количества, след две седмици добавих и малко рибено масло към гранулата.
Много е хубава Тайричка, разкошна!

Шошото снощи беше на разходка по главната - кошмар.  С глава забучена в земята, дърпане, пощръкля от миризми, народ, кучета... Не мога да го накарам да седне, да върви редом, да ме погледне. Като бебе беше.

от тази сутрин вече по-нормален

Общи условия

Активация на акаунт