Любители на кучета - 113

• 30 494
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Ако ушите са по топли от други части на тялото, а нослето е сухо и топло(горещо), значи кучето има температура. От къде сте?
Има ли близо до вас спешен ветеринарен кабинет?
Няма денонощен. Мисля, че ушичките не са по-топли от тялото. Върти очички и ме следи.
Имайте впредвид, че е уплашено и стресирано. Нормално е да стои и да си лежи. Несигурно е. Как ще процедирате с извеждането. Имате как да го изведете навън за нужда?
Вижте ако имате възможност и акото.
Ох дано издържи, докато намерите ветеринар.
Абсурт е да го изведа, половината разстояние я носи на ръце, не ме питайте как. Току що се изходи, не е мн. добре, но се измъкна от постелята, чистница е. Сега пак си лежи и мисля, че е спокойна и реагира добре, като й говоря ласкаво.

# 691
Djaky,много се радвам,че има хора като теб! Адмирации,момиче! Стискам палци душичката да издържи докато намерите ветеринар и да се оправи.

# 692
  • под тепетата
Mama Martina, днес следобед бях с Ози на Марица. Отгоре до велосипедната алея мина една мама с бебче отпред и впоследствие видях, че имаше рулетка в ръката. Загледаха ни, но наистина много духаше.

# 693
Djaky,много се радвам,че има хора като теб! Адмирации,момиче! Стискам палци душичката да издържи докато намерите ветеринар и да се оправи.
Поне се опитваме да направим нещо.
Писах и ревах, сега гледам съм написала "апсурд" с т, пфу...
Надигнала се е, отивам, ако се сетите за още съвети, пишете.

# 694
Mama Martina, днес следобед бях с Ози на Марица. Отгоре до велосипедната алея мина една мама с бебче отпред и впоследствие видях, че имаше рулетка в ръката. Загледаха ни, но наистина много духаше.
Билянка,ние сме в Кючук Париж,на Коматевския възел. Разхождам ги до Нептуна. На Марица последно бяхме преди Коледаа.

# 695
  • под тепетата
То и бебчето ми се стори по-малко от твоето, но понеже ни позагледаха, реших, че може и ти да си била.
Djaky, адмирации!

# 696
  • о`майна лунна нощ е
Джаки, поклон! Направила си, каквото трябва. Остави го да почива и да се окопити малко. Вече е нахранено, на топло и спокойно място. Дано си върне силите и увереността скоро. Моля те дръж ни в течение и ни пиши като минете през ветеринар. Спи спокойно, момиче! Сърцето ти е направило добро!

# 697
  • София
Djaky, за тази ситуация май храничка и водичка, топлинка и спокойствие, друго едва ли има какво... Дано издържи тази вечер милото, а утре ветовете сигурно ще го подсилят. Внимавай и за вас си, някой да почиства след нея.
Респект за теб, че си способна на това Heart

# 698
Djaky, за тази ситуация май храничка и водичка, топлинка и спокойствие, друго едва ли има какво... Дано издържи тази вечер милото, а утре ветовете сигурно ще го подсилят. Внимавай и за вас си, някой да почиства след нея.
Респект за теб, че си способна на това Heart

# 699
  • София
Може да се обадите по телефона на Син кръст в София, на мен са ми давали съвет така.

Djaky, не се тревожи за повече храна сега. 300 грама е достатъчно, може да претовари стомахчето, ако е стояла много време гладна Sad
Добре, че сте я открили, милото същество.
На топло, сухо, вестници й постелете за пишкане, водичка да има... ще оцени всичко в момента, което й носи спокойствие ❤
После кажете как да не губя вяра, само ужасни неща се случват с тези животинки 😭

# 700
Да, постлани са вестници, вече веднъж ги напиша, почиствам с маска и ръкавици,  и сега заспа.  Дано да се справи. Навън ужасен студ и вятър, нямаше да издържи. Благодаря на всички ви за подкрепата.

# 701
  • sofia
Джаки, поздрави и от мен! Постъпила си като истински човек! Момичетата ти дадоха съвети. Храничката и е достатъчно, сега нека почива на топло. А ти нагушкай котарана, да не се почувства пренебрегнат!
Ще чакам новини утре! Дано най- лошото е минало и вече само радост да го чака това момиче!

# 702
  • София
После кажете как да не губя вяра, само ужасни неща се случват с тези животинки 😭
Не е точно така. Виж колко примери има в темата, че за злото се намира Добро, което да компенсира (знаете си имената, няма да ви изреждам).

# 703
Джаки, нямам думи за този, който е бил и тормозил горкото създание. А ти си прекрасна! Ще чакаме да видим какво са казали ветеринарите. Дано бързо се възстанови милата душичка. ❤

# 704
Djaky утре ветеринарите ще ти кажат, но в момента е добре на кучето да му даваш на малки порции храна през час-два. Да не е пълна купа от първия път, защото не е ясно от кога не е яло и да нв претовариш стомах и черва. Нека да обезпаразитят утре, защото е много вероятно да има и паразити. За тази вечер остави да има водичка и да си спи на топло. Ако имаш възможност вземи някави витанини от ветеринарите да подсилиш животинката. Много се радвам, че има хора като теб и без да се замислят прибират клетниче да му помогнат 🤗

За водата и Макс е същия. Пие ли вода наоколо са локви от муцуната му. Като съм в кухнята си знае и чака да му избърша муцуната.
Мама Мартина как му св ядосах на тоя. Най-лошото е, чв питбула и стафа са си специфични по отношение на бой и захапка и твоя хубавец просто няма шанс нито пуснат, нито вързан. Дано повече не го срещате, защото явно си мисли че той и кучето му са най-важни и не го трогва нищичко.
Касиопея с тия посоки дето си писала ми напомни за навигацията ми като ми изтърси "поемете на северозапад" или "поемете на юг".. демек трудно разгадах де е дупето на таз космата топка 😂
Няма да ви изреждам поименно, вие си знаете, че всички кучаци са ми слабост и са прекрасни. Да ги нагушкате от мен 🤗

Общи условия

Активация на акаунт