Парфюмни размисли и страсти - 256

• 53 993
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Четох по-назад за Merzedes Benz Club Black,може ли мнение -подходящ ли е за 20год.младеж, за подарък за РД ? Лесен аромат  ли е за харесване?БЛАГОДАРЯ!

# 121

Аз не усещам толкова силно приликата на Alien Mirage с Kenzo World power и MM Beach Walk, на преден план излизат цветята а не сладко соленото усещане, заради което много ми допадат и кензо, и ММ. Явно е индивидуално, даже мааалко завидях на tuali, че така го възприема. Някой сравни Мираж с Жадор като настроение във видео наскоро и точно така е и при мен. 🤔

Kenzo World само леко ми напомня Alien Mirage в драйдауна, но приликата е задължително в комбинация заеднo с Olympea.
Докато Beach walk и Mirage са ми буквално като фланкъри, даже не фланкъри, ами 2 леко различни партиди на едно и също нещо. Но истина е, че солта в ММ не е така явна, поне отначалото, като цяло е мааалко по-ефирен от Mirage.

# 122
Четох по-назад за Merzedes Benz Club Black,може ли мнение -подходящ ли е за 20год.младеж, за подарък за РД ? Лесен аромат  ли е за харесване?БЛАГОДАРЯ!
Аз лично не бих препоръчал - парфюмът е хубав, но за мен твърде сладък и улегнал, по-добре се насочете към нещо друго. Може би Paco Rabanne1 Million Lucky или Armani Stronger With You Freeze.

# 123
Всичките фрийэ на Армани-и мъжкия, и женския, са уникални! Точно фрийэ е усещането, като парфюм в хладилна камера :Д

# 124
CK Beauty става ли за подарък на жена харесваща леки цветни аромати? Има ли нещо дразнещо натрапчиво в този парфюм?

# 125
Става, няма дразнещо, според мен.

# 126
И според мен става, много е нежен.

# 127
Да, отличен избор е наистина.

# 128
Много харесвам парфюмите на Ариана Гранде, и любимият ми от нея който ме кара да се чувствам така е Ari. Иначе тя винаги е на високо ниво.

# 129
Тази седмица се сдобих с отливки от 2 парфюма на Мюглер, с които исках да се запозная.
Angel Nova леко ми напомня Mancera Musky Garden. Пъовоначално го определих като твърде обикновен за Мюглер, но колкото повече го нося, толкова повече ми харесва.
Flora Futura от първо помирисване ми се стори интригуващ. Тепърва ще го разносвам и опознавам по-добре.

# 130
Не знам дали има универсален парфюм за съблазняване. По мои наблюдения мъжете не си падат особено много по много натрапчиви миризми и в същото време всеки си има "различен" нос.

Един "елементарен" парфюм, който много харесвам и стои нежно и ненатрапчиво на моята кожа е Pure Musc For Her на Narciso Rodriguez.

Харесват ми и Libre на YSL и Guilty на Gucci.

# 131
Честит рожден ден , tuali !!!!!

Желая ти много здраве, любов и парфюмни любови !!
Втори ден тествам творенията на Kurkjian, смесвам дори..Ще пиша след малко..

AniКa  сравни тоя вариант на Love с първообраза моля те ..

Малко похвал..

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 17:30 от mimozata

# 132
AniКa  сравни тоя вариант на Love с първообраза моля те ..
По принцип не харесвам първообраза, тъй като ми идва прекалено сладък за вкуса.
Розата в екстрийм не се усеща толкова много и не е локумена, а е напълно свежа и се слива доста добре със самите цитруси, като по-този начин сладостта се балансира доста.
Самият аромат ми напомня на турски десерт.
Лично аз бих им разменила имената. Първообразът си е екстремно сладък в сравнение Екстрийм версията.
За трайност и шлейф нямам какво да кажа все още, но доколкото четох е доста по-траен от първообраза.

# 133
Днес ми пристигна Ocean di Gioia Giorgio Armani. Веднага щом ММ го донесе вкъщи побързах да се пръсна и моментално се влюбих!😍 Точно това, което исках е! Свеж, лек, нежен, но не скучен. Като пролет в бутилка. Точно на нещо пролетно ми мирише. Все едно съм в градина с най-различни цъфнали цветя и дръвчета. Днес точно от това имах нужда за настроение. Писна ми от тази зима.
ММ също много го хареса. Даже изяви желание да ми купи и другите от серията 😀
В тази връзка как е Sky? Мисля той да е следващият.

Забравих да пиша и за Voce viva. Ами не е лош парфюм, но си иска проба. На щерката стои много плоско и скучно и бързо изчезва, а при мен е по-интересен. Първо тръгва много сходно с girl of now, след това се появяват бели и жълти цветя. В градината на баба имаше едно цвете, казваше му крем, миришеше точно така. Много сладко и пленително.
ММ обаче каза, че в отвратителен🤣

# 134
За мен Ocean e най-хубавия от серията, след него бих поставила Sky di Gioia, който е по-сладък и по-малко акватичен. Пробвай може да ти хареса. Минус за мен е, че Армани поддържа доста високи цени.

Общи условия

Активация на акаунт