Парфюмни размисли и страсти - 256

• 53 898
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Не мога да не се похваля с тази красота Revolving Hearts Кеф, кеф Heart Eyes

Красавицата тя! Ковачева, ще се радвам да споделиш впечатления!

Снежанка, честита Олимпеа!

Елица, тази опция във Фрагрантика е много измамна. Понякога съм се удивявала какви гласувания има за парфюми, които познавам лични и нямат нищо общо помежду си, но те ги рейтнали, че си приличат. Не им се доверявам напълно.

# 106
Нареждам се на опашка за отзив от Ковачева ,за новия Ла Белле...красотаааа...❤❤❤

# 107
  • София
Ах, замина ми постът. Отворих да видя какво е писано в темата за сайтовете, копи-пейстнах нещо и хайде наново. Нищо, тъкмо ще го съкратя сега Grinning
Ще ми се да поръчам Gucci Bloom Nettare di Fiori, обаче много се чудя и на Do Son. Дилема...Първия съм пробвала преди време (не го помня добре), а вторият не познавам, но пък си имам други фаворити на Diptyque  (Florabellio, L'Ombre dans l'Eau, Eau des Sens). Само да вметна, че харесвам туберози и белоцветни парфюми, стига да нямат ретро звучене. Предпочитам ги естествени и натурални. Още се чудя на Туберозата на Ели Сааб, много ми киселее в началото, но може пък през лятото да е приятна, знам ли. В драйдауна много ми харесва - става кремава и усещам кокос?? Туберозите на HdP пък не са моите - харесват ми 2 и 3, но не бих взела цяла бутилка. Приказна ми е туберозата в пеперудите на L' Artisan, но той е различен, а пък и го имам....
Доколкото знам има туберозени фенове в групата. Ще се радвам някой да даде насока Heart
Някой по-назад беше писал за Нинфео Мио - на мен ми дойде твърде лепкав и сладък и го размених. Не беше моята смокиня. Hands V

# 108
Цитат
Gucci Bloom Nettare di Fiori, обаче много се чудя и на Do Son.
Първият много харесвам, за разлика от другите от серията ди Фиори, този е по-плътен и не толкова зелен. Точни си е нектарено флорален и ми е в уиш листата. Но не е остър или тежък – загладен и мек, кремообразен е. Вторият не познавам.

# 109
Ще ми се да поръчам Gucci Bloom Nettare di Fiori, обаче много се чудя и на Do Son. Дилема...Първия съм пробвала преди време (не го помня добре), а вторият не познавам, но пък си имам други фаворити на Diptyque  (Florabellio, L'Ombre dans l'Eau, Eau des Sens). Само да вметна, че харесвам туберози и белоцветни парфюми, стига да нямат ретро звучене. Предпочитам ги естествени и натурални.
Няма абсолютно никакво сравнение между двата аромата и място за чудене.
Първият си е обикновен менстрийм парфюм, а другият е булчински, супер природен и чист, но и доста по-скъп обаче. Do Son е най-красивият бял парфюм с тубероза булка и младоженец жасмин, вървящи под ръка към олтара на фона на нежна музика. Не излъчва супер силно и не е най-трайният парфюм на света, но е за почитателите на млада свежа тубероза като мен е приказка голяма. Един от най-любимите ми парфюми е и най-любим белоцветен.

# 110
Здравейте, може ли мнения за Maison Martin Margiela Beach Walk???

# 111
Здравейте, може ли мнения за Maison Martin Margiela Beach Walk???

Вземи си Alien Mirage Mugler. За мен са 97% идентични, но цената в полза на Мюглер.

# 112
  • The Evergreen State
Интересна е новата тема. За мен секси парфюм е някой който е приятен но не е доминиращ или твърде силен или класика. Бих се спряла на някой цветен парфюм който не е твърде сложен, комплексен, а по-скоро някой който ми създава усещане за лекота,  дори лекомислие ако щете. Нещо което е приятно и просто ще ме усмихне и разтовари като след душ. В този ред на мисли секси парфюми за мен са фланкърите на J'adore, Carat Cartier, Gucci Guilty, Burberry Body, Versace Eros, Dahlia Divin Le Nectar, Givenchy L'interdit, YSL Mon Paris.

Редактирам се за да добавя, гореизброените са по-скоро секси в ежедневието за мен. Както каза една съфорумка по-напред зависи от ситуацията - ако трябва да избирам секси за вечерно излизане бих се спряла на нещо с повече дълбочина но отново бих се придържала към горното -  да не е класика или твърде присъствен или комплексен  - такива за мен са фланкърите на YSL Black Opium, Bvlgari Goldea the roman night.

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 21:24 от Athena

# 113
  • София
Елица, тази опция във Фрагрантика е много измамна. Понякога съм се удивявала какви гласувания има за парфюми, които познавам лични и нямат нищо общо помежду си, но те ги рейтнали, че си приличат. Не им се доверявам напълно.

Факт. И все пак е някакъв ориентир.
Реално на една кожа може да има прилика, на друга не. По същата логика и ние тук да препоръчаме нещо пак не е на 100% меродавно. Истината е, че тази информация трябва да се ползва само като отправна точка и оттам нататък човек да си тества на неговата си кожа какво е положението. Но разбирам прекрасно какво имаш предвид, де (аз редовно оценявам тези прилики, независимо дали в "Да" или с "Да, бе да" Rolling Eyes )

# 114
Колебая се между Orchidee Vanille  или Hypnotic Poison edt, първият го познавам и ми допада , а за вторият съм чела само тук  и звучи доста добре , моля ви кажете кой да поръчам. Двойна везна съм и не мога да реша.😠

# 115
Здравейте! Поръчах си на сляпо Black Intensitive Aoud Mancerа, изчетох доста различни мнения за него, някои го харесват изключително много, за други пък е по-скоро мъжки.. Някоя от вас използвала ли го е?

# 116
Колебая се между Orchidee Vanille  или Hypnotic Poison edt, първият го познавам и ми допада , а за вторият съм чела само тук  и звучи доста добре , моля ви кажете кой да поръчам. Двойна везна съм и не мога да реша.😠
Ами... аз ако избирам, щеше да е първият. Понеже имам него и този фланкър - Hypnotic Poison Eau Secrete, давам това конкретно, но все пак субективно мнение.

# 117
Спрямо това, което си споделяла, че харесваш, мисля че вторият ще ти допадне повече. Много силен, завладяващ, обсебващ аромат. Беше ми любим преди готини.

# 118
  • София
Кажете, Cerruti 1881 прекалено скучен и обикновен ли е?
Според мен е много нежен и женствен парфюм. Ежедневен е, но не бих го нарекла скучен. Понякога "обикновените" аромати така се сливат с кожата ни, че излъчват много повече харизма от нещо крещящо или нишово, или помпозно. Simple Smile

Благодаря за темата, Денс!
Аз лично правя разлика между секси и съблазняващ парфюм. За мен секси е този, който се усеща поне на ръка разстояние и ти приковава сетивата в посока тази жена. За такъв бих определила черния кристал.
Съблазнителен е този, който мирише на кожата ти + още нещо. Когато някой се приближи, да усети аромата и да тръгне по парфюмната диря. Съблазнителен в този смисъл ми е Classique JPG, представям си гола жена, излизаща изпод душа, изкъпала се с луксозен сапун и след като се е изсушила, сложила пудра за тяло.

Някой наскоро поръчвал ли е Gucci Rush? Искам да го взема, стара любов ми е, но чета много лоши коментари, че вече нищичко не струва след реформулиране и че едвам се усеща.

# 119
На мен много ми харесва Гучи Ръш, мирише ми на кукла Барби 😍 преди няколко години го имаше по магазините в Германия със значителни намаления, не знам дали са били от оригиналните издания, но не го взех, а наскоро няколко пъти тествах и наистина трае жалко малко.
Аз не усещам толкова силно приликата на Alien Mirage с Kenzo World power и MM Beach Walk, на преден план излизат цветята а не сладко соленото усещане, заради което много ми допадат и кензо, и ММ. Явно е индивидуално, даже мааалко завидях на tuali, че така го възприема. Някой сравни Мираж с Жадор като настроение във видео наскоро и точно така е и при мен. 🤔

Общи условия

Активация на акаунт