Парфюмни размисли и страсти - 256

• 54 081
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
tuali, честита да си!Бъди здрава и много обичана Heart Дами, имам чуденка...Купих си Шанс О Вив и Шанс Фреш, искам и Тендър, но се чудя кой първо да купя- едп или едт?Ще съм благодарна за насоки Flowers Hibiscus

# 166
  • София
tuali - и аз те поздравявам за рожденния ден Flowers RoseBirthday Жива и здрава, все така търсеща и любопитна, и да продължаваш да снимаш на това топ /достойно за продуктова фотография/ ниво. BalloonTadaWine Glass

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 23:39 от Deetron

# 167
Днес разносвам или по правилно е да кажа разносих Rose Extase Nina Ricci, защото той издържа осезаемо около 40 минути и после почти изчезна или остана бледо да напомня за себе си... Ще го видим в по-топло време. Ще се пръскам изобилно иначе, защото за мен удоволствието от този парфюм идва повече от бутилката, отколкото от аромата, затова искам да е често в ръцете ми. При мен той се оказа рози, естествено, едни такива хрупкави. Може би единствената причина да мога да го понося, е точно това. Малини... ако това сладникавото (да, тук е точно претворена представата ми за сладникаво), са малини, значи и малини има, но те са като от онези бонбони - червени малини и черни къпини с малки захарни зрънца, които им придават почти истински вид и точно зрънцата хрускат между зъбите.  Прилича ми почти 1:1 на Rosa Nobile Acqua di Parma, от който за учудване и на мен самата, изпръсках цели 30 мл, което е парадокс, защото от парфюмите, в които не съм чак влюбена, но имам, изпръсках най-много за кратко време от него. Не съм заобичала рози.

# 168
И аз съм много изкушена от L’Extase серията на Нина Ричи, но всичко, което съм пробвала ми е много нетрайно от нея. С малки изключения на марката, всичко трае върху мен много малко. Набелязала съм за пролетта Nina Rouge Nina Ricci – по спомен поне на тест лентичката го усещах цял ден и много свежо сладък е, весел един такъв, носи настроение.

# 169
tuali, честита да си!Бъди здрава и много обичана Heart Дами, имам чуденка...Купих си Шанс О Вив и Шанс Фреш, искам и Тендър, но се чудя кой първо да купя- едп или едт?Ще съм благодарна за насоки Flowers Hibiscus
Според мен който е на оферта, защото много си приличат. Иначе аз предпочитам EDP към момента.

densi, благодаря за темата Flowers Bouquet ! Честит Ангел, май е бил една бройка, защото веднага проверих и нямаше вече.
Моите парфюми по темата са: Dior J'Adore L'Or,  Tom Ford Jasmin Rouge, вечерно бих използвала Dior Addict EDP. Аз съм вече далеч от съблазняването, по-скоро това са ми най-женствените и специални аромати.
Но ММ винаги отбелязва Vanilla Extasy Montale, аз също имам чувството, че някоя подправка в този парфюм е афродизиак.

# 170
  • Sofia
L'Extase Rose Absolue трае по два дни. За който може да го понесе. Обсебващ е.

# 171
Виж абсолю-то не съм пробвала. Много ли се усеща розата в него, Карен? Не обичам да усещам доминация на розите в парфюм.

# 172
  • Sofia
Това е различна роза. Тъмночервена, пикантна,  обгърната от упойващи смоли, чувствен дълбок аромат,  но те оставя без дъх.

# 173
И аз съм го набелязала Rose Absolue ,даже за покупка на сляпо през тази година,но никъде го няма по нашите сайтове...

# 174
# 175
  • Чукарландия
И аз съм го набелязала Rose Absolue ,даже за покупка на сляпо през тази година,но никъде го няма по нашите сайтове...

Точно миналото лято (2020) го купих от Венера Козметикс - 79 лв./100 мл.🤗
Ликьорена тъмночервена роза! Прелест! ❤️

# 176
  • sofia
имаше в Brasty, но току-що проверих и някой го е отстрелял Laughing
много се замислих за тези цитруси през зимата....по-принцип не ми стоят добре цитруси, а сега и през зимата...Laughing серизно обмислям покупка на Alien Eau Sublime - много яки отзиви в youtube, а и от вас... а в този момент гледам сайтовете и за етажерки, маси, скринове....луднах Laughing

# 177
Аз не бих се престрашила да си купя парфюм, който не съм пробвала върху кожата си.

# 178
Да се включа аз за мострите на MFK въпреки ,че пробвах само два Baccarat Rouge 540 и Oud Satin Mood.
Азалия няма да те уплаши Бакара ,сигурно ще ти хареса..
Проблема е ,че при мен не е излъчващ особено ..Вече 3 дни започвам деня с него с 4 пръскания , но е доста близо до кожата.Бинтовете вече ги няма те са съвсем леки при първия и втория тест още по-липсващи..Сега има нежна сладост ,с леко прегорял захарен памук и жасмин това препечено сладко може би е от кехлибара и шафрана..не знам ,много добре смесено , но не е мощен при мен изобщо..Сега искам да пробвам екстракта,възлагам по-големи надежди на него.Обаче Oud Satin Mood много по-интензивен и траен.Сладка роза, с бензоина и виолетката обаче има нещо ,което има някаква острота.Обаче много добре се смеси с Бакара..
Реших ,че последно днес пробвам Бакара и я прибирам за по-топли дни..
От едно пръсване пробвах и Cassili , хубава ,цветна и сладка праскова / въпреки ,че по пирамида няма ?! /има нещо от вайба на Bitter Peach.. Но ми трябва време ,за да ги сравнявам..
SOTD Baccarat Rouge 540 ,да видим до кога ще издържи..
Macadamia с колко пръсвания го ползваш ,може би моята кожа е още по-хладна..

# 179
И на моята кожа траят до 3-4 часа edp и екстракта, пръскам се винаги х5 фъс всичките си парфюми. Нямам кожа аз за трайности и сияжи и това си е, приела съм го.

Общи условия

Активация на акаунт