Парфюмни размисли и страсти - 256

• 54 059
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Забелязала съм, че от ноември нататък все купувам така наречените летни парфюми....не са точно цитрусови, по-скоро солени, плажни

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 23:29 от Dorry88

# 151
Момичета, благодаря ви много, много за милите пожелания! Направо като на втори виртуален празник се почувствах 🤗
Днес приятните емоции са дори повече, защото си получих и поръчката от sprayparfums. Прекрасно опакована и с ДЕСЕТ мостри, което почти ме втрещи и чак се връщах да си гледам мейла за потвърждение дали аз съм ги поръчвала, или просто те са били така неочаквано мили и щедри. Второто е!
Днес носих само Caldi Legni Sinfonia di Note, който и беше причината да поръчам (но очаквано се изкуших и от още две неща). Падна голямо чудене, четене и ровене за ревюта за точно този, т.к. във фрагрантика няма нито едничко ревю, но все пак се доверих и на шестото си чувство и не сгреших! Великолепен аромат! Като разходка из свежа борова гора, по корите на дърветата се стича ароматна смола, кардамона и канелата дават много деликатна подправченост, прокрадва се един землист ирис...Цитрусите държат иглолистните точно в средата на унисекс за мен, без да отива ароматът прекалено в мъжка посока. Просто като разходка из гората, в края на която ме чака топъл уханен чай мате. Ако By The Fireplace е камината с печените кестени в планинската къща, то Caldi Legni е предшестващата го разходка из есенна или пролетна гора и пиене на чай след това, дърветата за огрев още не са отишли в камината, но са затоплени и примесени с ухания на сгряващи подправки.
Тия дни ще разнося и другите красотички, дано и те се окажат така "мои". А Sinfonia di Note задължително ще ги проуча още.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 01:05 от tuali

# 152
  • Чукарландия
Честита да си tuali! Да си здрава и щастлива! Весел Празник! 🎂🎉🎂

Страхотни подаръци! Честити!
🎁

Аз нямам парфюми с изявени цитруси, но и не нося такива през зимата. Имах и много харесвах Alien Sunessence EDT Legere Mugler, ако може да се нарече "цитрусов". Също и
Alien Sunessence Edition Saphir Soleil. Но не съм пробвала да ги нося през зимата. В лятна нощ се развиваха чудесно! ❤️

# 153
  • The Evergreen State
Честит рожден ден tuali! Много здраве и щастие ти пожелавам!

Покрай приказките ви за Mugler изведнъж ми се доноси Angel Muse. От Mugler съм имала малко парфюми но този ми е много любим.

# 154
На мен цялата тази серия Аура на Мюглер ми е непонятна. Билкова, зелена, отровна. Като стрепсилс ми е и ще я пропусна.

Tuali, честит рожден ден, мила! Щастливи лични и парфюмни мигове да имаш! Flowers Rose Cocktail

Tuali, Честит Рожден Ден и от мен! Да си здрава, много щастлива, обичана и обичаща, парфюмно търсеща, намираща, изследваща, споделяща и вдъхновяваща, удовлетворена от новите си парфюмни открития и завоевания! HugKissing HeartFlowers Hibiscus

# 155
Страхотна тема!През годините много често съм си мислила за sexy парфюми.Макар ме имам определени любимци ,въпреки набъбналата бройка ,определени аромати са обирали овации върху мен.
Най-често са ми правили комплименти за Narciso Rodriguez-pure musc-мъже и жени също.Въпреки ,че не ми е най най любимия -Mon Guerlain ме е карал и ме кара да се чувствам привлекателна и секси,същото важи и за Dior addict,който е вечна любов за мен.Толкова шишетии събрах последните няколко години...чак ме хваща яд ,че не мога са им се нарадвам подобаващо ,все взимам следващия и  не остава време за парфюмна близост като преди години.Valentino Donna noir много ми харесва и също го слагам в графата “съблазнителни”.
Преди години са ми казвали,че мириша секси с Crystal noir ,който си беше бомба за времето.
Много нови и стари парфюми имам и харесвам,но винаги ме чопли да откривам аромати ,които не само аз,но и другите ще забележат.За мен е супер ,ако някой ми направи комплимент или пита с какво съм😌😊
Вечен любимец и парфюмен оргазъм за мен е Shalimar Parfum Initial❤

# 156
Чопли ме гучито... може ли кратко описание с какво пюр фемме гилти се раэличава от гилти интенэ (който обожавам)?🙈

# 157
Tuali честит рожден ден!
Densi,жестока тема:),не,че целя да съм съблазнителна,но не ми пречи хаха:)..за мен парфюмът е финален  щрих към облекло,прическа,аксесоари и грим,сезон,компания,място на събитие,и т.н....но най-често ме поглеждат с интерес,когато съм с Монтал -Сенсуал инстинкт,Ауд найт,Розес мъск,също Коко Мадмоазел винаги мой любимец ме кара да се чувствам забелязана,а сега когато Алиен не е толкова полулярен и носен с хиляди пръскания и негови имитации/чак настръхвам колко са отровни/,наред с Angel,след вана или спа вечер дискретно нанесени след боди лосион,много ми напомнят за нощи на съблазън,както и Л’Агент на Агент Провокатор...той си е с..кс в бутилка:)..също и НР парфюмите,Бушерон Роуз Спарта мисля по тукашни описания също би ми се наредил в тази категория и ще го пробвам задължително!

# 158
Аз имам от няколко дни цялата нова линия на Шанел №5 за тяло вк. и парфюма за коса и не мога да се нарадвам на уханието, което се постига само с продуктите за тяло. Парфюм не трябва въобще.

# 159
  • в Кошера
tuali, честита да си! bouquet

И аз обичам цитруси сега, вчера се радвах на Бушрон-ския портокал. Flowers Tangerine

# 160
tuali, да си здрава и много щастлива Flowers Four Leaf Clover

В Спиди ме чака Бушеронския портокал. Нямаше как да си го припомня, но освен, че не беше траен помня, че ми хареса.

# 161
Tuali, Честит Рожден ден! Страхотни  подаръци си си избрала. С пожелание на нови парфюмни открития и любови.Flowers Hibiscus

Цитрусът, който обожавам и нося целогодишно е Aqua Fiorentina Creed-прекрасен, чист, звънлив и запомнящ се.Two Hearts

# 162
След разбор на интвентара, разделих Февруари по седмици:

1. Грейпфрутова Екстраваганза Flowers Melon
Angel Eau Croisiere 2019, Girl of Now Forever, AA Pamplelune (фантастична ванилия в драйдауна, затова и го нося)

2. Шприц лимон/Лимонов Сладкиш Flowers Lemon
Alien Eau Sublime,  Flora Futura,  Ninfeo Mio, Les Delices de Nina, Habit Rouge EdT

3. Бергамот/Лиметка Туист Tropical Drink
Batucada, Aqva Divina, Shalimar EdP, EdT, Cologne, Izia, Virgin Island Water

4. Мандарино/Портокалова Фиеста Flowers Tangerine
Oyedo, Mandarine Basilic, Illicit, Chance Eau Tendre, Aqva Amara

Страхотен ароматен месец се очертава. Пак няма да скучая, нищо ново не търся.

# 163
Сутринта поръчах Angel Eau Croisiere 2019 и ще се пръскам с него още от сега.

# 164
Леле, като чета списъка само эа февруари и си представям годишният сбор от парфюми в кой ли гардероб се побира. 😀 С кеф го каэвам. 😜

Общи условия

Активация на акаунт