Парфюмни размисли и страсти - 256

• 54 060
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Sky носи ли пролетно-летният дух на Ocean?

# 136
  • Чукарландия
Май аз не съм за тази тема! 😂
Никога не съм се замисляла кой от парфюмите ми ухае на съблазън. Който трябва да съблазнявам, съм го "нокаутирала" отдавна 😉 и то без парфюм, та сега парфюмът е само допълнение към нокаута и се парфюмирам единствено и само за мое удоволствие. Егоист ли съм? Може би. По-важно ми е аз да харесвам на какво ухая. И аз да харесвам ММ на какво ухае! 🤣

Благодаря за труда, Денс! 🌹

# 137
Темата е да се намираме на приказка.
Dolce Gabbana pour femme предизвиква прекалено внимание и го нося избирателно. T.е. на работа вече не, около моя си мъж, да.

https://www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/Dolce-Gabbana- … -Femme-15335.html

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 20:57 от Dez

# 138
Докато съм още на вълна Мюглер, имам въпрос относно Aura Sensuelle. Усеща ли се гарденията? Не ми понася добре това цвете и ако е силно изразено в парфюма, ще трябва да се въздържа.

# 139
Честит рожден ден, туали! Simple Smile

Лимонче, Sky на мен също ми харесва, макар да предпочитам океанския. Има същото лятно звучене, лек е, но и по-сладникав, момичешки плодово-сладникав имам предвид. За мен за жалост не е нещо особено точно заради сладникавата нотка. Пред Скай бих предпочела други с подобен vibe.

# 140
На мен цялата тази серия Аура на Мюглер ми е непонятна. Билкова, зелена, отровна. Като стрепсилс ми е и ще я пропусна.

Tuali, честит рожден ден, мила! Щастливи лични и парфюмни мигове да имаш! Flowers Rose Cocktail

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 22:37 от Босилка

# 141
На мен цялата тази серия Аура на Мюглер ми е непонятна. Билкова, зелена, отровна. Като стрепсилс ми е и ще я пропусна.
Определено не са и мои.

Честит рожден ден, tuali! Пожелавам ти здраве, любов, красота и вдъхновения!❤🌹🎁 Благодаря ти за красотите, които създаваш!

# 142
  • На черешатааа
Честит празник tuali . Много щастливи мигове и моменти Flowers Hibiscus
Една - две думи за този според описанието разкош https://www.fragrantica.com/perfume/Brecourt/Farah-12115.html ии къде да го намеря на добра цена, идеи Flushed

# 143
Днес ми пристигна Ocean di Gioia Giorgio Armani. Веднага щом ММ го донесе вкъщи побързах да се пръсна и моментално се влюбих!😍 Точно това, което исках е! Свеж, лек, нежен, но не скучен. Като пролет в бутилка. Точно на нещо пролетно ми мирише. Все едно съм в градина с най-различни цъфнали цветя и дръвчета. Днес точно от това имах нужда за настроение. Писна ми от тази зима.
ММ също много го хареса. Даже изяви желание да ми купи и другите от серията 😀
В тази връзка как е Sky? Мисля той да е следващият.

Щом искаш пролет в бутилка, пробвай Marc Jacobs Daisy Spring.

Има днк-то на оригиналния Daisy, много приятен е и поне на мен не ми се стори да има синтетично звучене.
Във фрагрантика пирамидата е много опростена и розата за мен не се усеща, не съм почитател на откровено розови аромати.

Този фланкър ми хареса Yum

# 144
Аз много харесвам Aura EDP. Чудя се за другата версия единствено заради гарденията.

# 145
Честит празник, Tuali! 🌺🍻

От няколко дни съм на цитрусова вълна. Често ми се случва през януари, тази година чак на края на месеца, който посветих на моите рози.
Започвам инвентура на наличния цитрус.

SOTD: Alien Eau Sublime

# 146
Аурата и аз не я харесвам. Мирише ми на смути от трева.

С две ръце за пролетен парфюм съм за споменатия Дейзи по-горе. На мен много ми харесва  и тоалетната вода на Дейзи love. Суупер усмихнато парфюмче.

# 147
tuali, честит празник, жива и здрава, все така жизнерадостна!
Бъди много щастлива!

# 148
  • Germany
tuali,честита да си! Много здраве, парфюмно любопитство и не спирай да си вдъхновена и търсеща! Наздраве!

Dez, винаги съм казвала, че в студ цитрусите разкриват цялата си красота! И аз изкарах половината януари на цитруси, прекрасни са!

# 149
И аз обичам цитруси през Януари и Февруари. През годините тогава традиционно купувам Градините.

Общи условия

Активация на акаунт