Парфюмни размисли и страсти - 256

• 54 029
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Нося си парфюмите за деня в чантата, още от 6 клас! Тогава имах основно 100мл опаковки и заедно с учебниците, ставаше оръжие за самозащита Grinning
и към днешна дата си ги нося, но с времето започнах да купувам по-малки разфасовки, 30-50мл, защото ми омръзват бързо, имам нови парфюмни желания, а и бутилките са мнооооого сладки!
Имам още няколко 100ци в шкафа, направо не знам кога ще свършат и това много ме напряга!

# 346
Без парфюм не прекрачвам прага - нося си целите флакони /обикновено тези, които използвам са по 70, 75, 100 мл, но не ми е проблем/ Задължително се парфюмирам сутрин, на обяд и вечер.За мен парфюма си е страст и аромо -терапия в едно.Слагам го единствено и само заради себе си, носи ми щастие и радост.....и не пестя-от този няма да пръскам , че нали много пари бил-КЕФ ЦЕНА НЯМА !

# 347
Винаги нося парфюм в чантата, без значение колко е голямо шишето, а аз малки нямам много. Понякога забравям и този от предния ден, та мъкна по два. Нямам отливки или минита. Обичам да подновявам през деня, за да си усещам парфюма. Имам и такива, които издържат цял ден без подновяване, но пак ги нося.
Днес Mon Guerlain Sensuelle ❤️
Скрит текст:

# 348
  • в Кошера
Парфюми в чантата не нося.
Но в колата си имам минита. Посягам към тях мнооого рядко. Стоят си в жабката, ей така, да си знам, че са там, за всеки случай. Bowtie

# 349
  • София
В чантата ми има обикновено 2-3 мостри или минита (между 2 и 15 мл) за всеки случай. По-големи парфюми не нося. Обикновено парфюма си го усещам през целия ден.

# 350
Моето разочарование от AKROfragance пак се появи. Тъкмо им платих пак поръчката и като се загледах (при второто запознаване с наличностите в кутийката) се оказа, че има 3 еднакви пробички, от 8 такива.
Линията е от 6 аромата, доколкото знам, не от 8. Simple Smile Значи липсват 2 мострички?

Да, разбира се, че са 6 - то се вижда и на снимката, ама като се ядосах и явно броя им ми се е увеличил Blush
Липсват Haze и Smoke. Последният ми беше много интересен, но... Писах, ще видим. С този Джак вече почти сме си близки.

# 351
Нося винаги парфюм с мен независимо от размера на бутилката.
Като си тръгвам от работа си пръскам мъничко - така отбелязвам края на работния ден, оправям си настроението и се ободрявам, ако съм много изморена.
Случва се да прекаля и тогава ме гледат накриво в транспорта, особено ако нося нещо шантаво.
Разучила съм всякакви изражения от околните в зависимост от избора на аромат - от учудено вдигнати вежди, ако нося рози, през рязко озъртане при ориенталски и тихо, одобрително душене при гурмета, до явно недоумение, изразено с втренчен поглед, при тамяни.
Чантата ми тежи сто кила, в джобчетата и задължително се намират 4 - 5 мостри и някоя отливка, ако ми се прииска нещо да пробвам през деня.

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 10:39 от silver pearl

# 352
  • София
Задължително нося в чантата мостри (във велурена торбичка, в калъф за очила) за случаите, в които забравя сутринта да сложа парфюм (и това се случва) или искам през деня да сменя или да подновя. В момента разнасям Heeley Cardinal, PG Aomassai, Gourmand Coquin, Bois des Iles EDT, Nea, F Malle Eau de Magnolia, Jador L'Or и разбира се няколко на Hermes - L'Ombre des Merveilles, Rose Amazone, Galop, Ambre Narguile и Vetiver Tonka (както е видно - за всякакво настроение по нещо Simple Smile) Отделно понякога нося и някоя бутилка (не непременно малка), мини (ако е със спрей) или травъл спрей..

# 353
Никога не нося парфюми с мен навън. Мостри също. Не понасям тежки чанти, а и нося често малки. Не се парфюмирам през деня, ако вече съм се вкъщи. Изключение прави пробването в магазините.

# 354
  • виртуално
В чантата имам няколко мостри и една отливка от Мон Интенз, в работата държа няколко шишета ( от парфюми които ми се дублират като Burberry Her ).
Цели шишета дори и от 30мл нямам навика да нося.
Дори и като пътувам си правя отливки, изпитвам ужас от това, че може да ми изчезне багажа и да изгубя парфюмите в него.

# 355
Мдаа,Ковачева,съмнявам се и аз,че шлейфа няма да ми е достатъчен точно и плътността в Тиерито.Но пък една златна фея ми предложи едни безценни 5мл. за да го понося и преценя,което си е жест на точното място и в точния момент.Остава някой да предложи добро мнение или мостра поне от Лаудано неро...А този Maison Margiela Jazz Club дали има това,което търся?
Ковачева,знаеш ли го ?Аз си мислех за By the Fireplice...пък то друго зайче изскочи от храстите...
Winter fairy, не знам какво точно търсиш, не съм и Ковачева, но понеже точно опаковам MM Jazz Club, за да го изпратя на новия му притежател, ще си позволя да изкажа мнение.
За мен това е мъжки, евтин одеколон за след бръснене.
Началото му е подобно на SJP Stash, което е супер, защото аз го харесвам, но после се превръща в Intimately Bekham, или някой Axe дезодорант.
Не си обяснявам хайпа около него и фактът, че го продадох веднага след първата проба, без да му дам втори шанс, говори много, но пък гледам, че има много фенове. Дано и някой друг се включи.

Аз търся мнение за Molinard Tubereuse Vertigineuse, някой дали може да каже нещо хубаво, лошо?

# 356
От известно време нося 1-2 мостри,  рядко нося парфюм в чантата , но ми се иска. Известно време държах парфюм в колата , но ми е жал и го прибрах.

SOTD Тая красотичка :

Скрит текст:

Едно ми е слънчево с него, пролетно и вкусно,  а и навън слънчево..

# 357
Ох, тази прасковка, как искам да ми падне в ръчичките, много е хубава 😍, само цената ѝ не.
На мен Jazz Club също ми се стори мъжки и колонест. Очаквах да е по-завъртян и интересен като за името си, но...
By The Fireplace много ми харесва и както писах скоро по подобната горско/дървесна тема Caldi Legni Sinfonia di Note също е разкош. Но тютюн не усещам в никой от тях.. Лек плодов, като за наргиле, тютюн има в Naughty Fruity Mugler. A Laudano Nero го оприличават на Black Afgano (само втория познавам), та ако ще е нещо силно за пушене - един от двата, може би?

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 11:42 от tuali

# 358
И на мен Jazz Club никак не ми харесва.

# 359
Никога не нося парфюми с мен навън. Мостри също. Не понасям тежки чанти, а и нося често малки. Не се парфюмирам през деня, ако вече съм се вкъщи. Изключение прави пробването в магазините.

И аз съм така. На работа за всеки случай съм си оставила парфюм, ако реша, че за някоя среща по-късно искам да бъда по-надушвана Joy

Това вече беше коментирано преди, но аз наистина харесвам Lancome Idole и заради лекия му флакон и това е моят избор, когато ми се налага да пътувам.

Общи условия

Активация на акаунт