Парфюмни размисли и страсти - 256

• 54 132
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Подходящ е за всички сезони без горещо лято, според мен. Това е единствената Рокля, която имам. Избрах него, защото исках да има вишни, но да няма кожа. По-свеж и по-лек е от оригинала. При мен има 4-5 часа трайност. Днес съм с него 🙂

# 406
От два дни се радвам на
Ange ou demon Givenchy . Очертава се като новата ми голяма любов Heart Eyes

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 13:42 от mimoza7710

# 407
Всички рокли на Герлен са хубави и стават за всички сезони според мен, но трябва да се внимава с дозата. При по-топло време по-малко фъс, че става удушвация. Мислех да поръчвам на сляпо велурената, добре че вчера отидох да я помириша. Съъвсем незначителна разлика в началото с класическата, точна за минута изчезва свежата виолеткова нотка и става абсолютно класическата. La Petite Robe Noire Eau Fraiche е много приятна и свежа, и нея душнах вчера, бих я взела за пролет-лято. La Petite Robe Noire Couture също много ми хареса. Досега само La Petite Robe Noire Intense не ми хареса – запушва ми сетивата и се чувствам прихлюпена чак от аромата ѝ, като залята с гъсто тъмно синьо мастило. Няма оттърване от нея. Simple Smile

# 408
но трябва да се внимава с дозата. При по-топло време по-малко фъс, че става удушвация.

Днес една госпожа на 80 години щеше да ме удуши с La vie est belle.  Трябваше да съм в по-близък контакт при това, едва си свърших работата. Само дето не получих пристъп, а не съм алергична по принцип.

Пристигна ми Erba pura, щастлива съм!

# 409
Вчера пробвах La Belle на Jean Paul Gaultier. Първо усетих крушата, стоеше доста свежо в началото, после започна да ми прилича на малко по-възрастна и прилежна версия на Pink Sugar (Aquolina). Нямат сходни нотки освен ванилията но на мен ми миришат еднакво след като постоят на кожата.

# 410
Днес ми е пролетно! Nature Sunny
В унисон с времето навън е и облачето от Valentino Donna Rosa Verde Valentino Green Heart, което се носи около мен.

Любов от първи "фъс"!

Това е Моята Розичка!
Ароматът на моето детство.
Белият трендафил в градината на баба, рано сутрин преди още росата да е изсъхнала по него! Нежният аромат на белите цветчета - още сънени и неотворени напълно. Свежестта на зелените стъбълца, мокрите листенца, кристалите проблясъци на капчиците роса върху тях и тихото шумолене на прохладният ветрец наоколо.
Relieved Heart Exl

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 06:08 от Sysly

# 411
  • Sofia
Момичета, има ли някакво място, на което да се проверява кога ще се появи в реална продажба даден парфюм? В частност ме интересува новият L'interdit:

# 412
  • София
Момичета, има ли някакво място, на което да се проверява кога ще се появи в реална продажба даден парфюм? В частност ме интересува новият L'interdit:

От вчера е наличен в Сефора.

# 413
Flowers SunflowerДами,подскажете ми какъв парфюм да си взема на Ив Роше/до 8ми имат дост адобро намаление и искам да го ползвам,обаче физически нямам идея как ухаят тия парфюми/За справка-от няколко год ползвам само Шанел5 и Версаче Версенс,ако може да ви ориентира като вкус

# 414
Вчера бях в Сефора и гледах специално за него, нямаше го. Беше около 18ч някъде.

# 415
С какво се различава от предишния, знаем ли?

# 416
# 417
Нова сестричка на LVEB и това ще чакам с нетърпение

https://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/La-Vie-Est-Belle-Sol … ristal-65156.html

# 418
Аз пък при една поръчка тези дни, получих мостра от Sintra Memo Paris и това ми е първа среща с бранда- заради цените не съм го заглеждала, но ми хареса много. Много омайващ, гъст и в същото време, зелен, мек и игрив. Започва с взрив от зелен цитрус, нероли и тръпчиви зелени листа и се включват белите цветя, но омекотени и аромата се заслажда с една гъста и омайна плодова сладост- такава омайна сладост усещам в Papavero Soave L'Erbolario, но изобщо не е типично гурме за мен. През цялото време се усеща тръпчивостта от зелените листа, усещат се смоли и муск. Ако трябва с една дума да го определя- омаен. Доста траен.
Някой питаше за This Is Not A Blue Bottle 1.2 Histoires de Parfums, дали е ретро тубероза. Не е ретро, а и тубероза няма, но пък много люляци аз не усещам. За моя нос е жълти цветя, ириси и дървесина- не зная кое ми дава това усещане, но ми прилича на Narciso Rouge Narciso Rodriguez, без да е същия разбира се. Доста е траен, на сутринта го усещах на китката си.

Да не би да става дума за друга синя бутилка? Аз не намирам нищо общо между 1.2 и Rouge Narciso, дори като настроение. 1.2 е толкова жизнерадостен и свеж, а люляците са много осезаеми. Целият парфюм е като свежо розово-лилаво бонбонче и нищо пудрено няма, ириси грам не усещам, нито нещо, което да напомня ирис.

# 419
Аз бях в Парадайз. Подозирам, че има разлики в двата обекта. По сторитата на Денси в ИГ в Седика имаше намалени неща, които ме интересуваха, а на касата в Парадайз си бяха на регулярна цена.

Общи условия

Активация на акаунт