Парфюмни размисли и страсти - 256

• 52 635
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
....и аз съм на вълна рози Simple Smile
SOTD : Delina Exclusif  - перфектната роза за мен.....разкош на трета степен ... изпълва ми сетивата

# 586
Аз съм с La vie est belle en rose. Усещам ДНК-то на LVEB, но някак по-убит и нежен ми е. Не съм сигурна това дали ми харесва, или не Simple Smile Трайността също имам чувство, че е една идея по-слаба.

# 587
SOTD: Coco EDP, определено ми носи късмет този парфюм.

# 588
От една седмица нося единствено Crystal Noir EDP Versace. На мен не е твърде сладък, от което се опасявах, а и от синтетичен кокос. Стои ми кокосово млечен, кремообразен, а гарденията дава дозата баланс и елеганс.

# 589
Набелязала съм си два парфюма за тестване:

https://www.fragrantica.com/perfume/Diptyque/Eau-Rose-14214.html

https://www.fragrantica.com/perfume/Diptyque/Do-Son-6501.html

От това, което чета в коментарите обаче, май не са много трайни. Някой има ли впечатления?

# 590
Набелязала съм си два парфюма за тестване:

https://www.fragrantica.com/perfume/Diptyque/Eau-Rose-14214.html

https://www.fragrantica.com/perfume/Diptyque/Do-Son-6501.html

От това, което чета в коментарите обаче, май не са много трайни. Някой има ли впечатления?
Do Son е един от най-любимите ми парфюми и най-добър белоцветен за мен. Сватбен парфюм от тубероза и жасмин. Не е от най-трайните, но е супер природен и това го отличава от всички останали. Марката като цяло прави супер близки до природата аромати и за мен е прекрасна.
Розата не е нищо особено  и не си струва за мен. Тя е по-нетрайна.
Без проби тези парфюми не се поръчват, защото със сигурност ще има разочаровани, особено които харесват шлейф, трайност, излъчване. Тук такива работи почти няма.

# 591
Пробва ли Rose D'Isparta, как го намираш?
Не само го пробвах, но го и придобих. Прекрасен е!
Честит, голяма красота е! Невероятно гъст ориенталец с наистина пищна леко тамянена роза.

Приказен парфюм , аз принципно съм си розоман ,това е разкошна тъмна ,сочна, ориенталска и леко мистична роза..Честит Emia !
SOTD Le Parfum Royal Elie Saab , такава сладост мм имам чувството,че са ме посипали с подсладени сиропирани парчета ананас и цветя де..Yum

Да дам и моите 5 ст за Baccarat Rouge 540  и Baccarat Rouge 540  Extrait  тествах  и двата и при мен парфюма е по-излъчващ ,много по-траен ,тук са ягодките и леко се опита да се подаде бинта с йод ,но ягодките надделяват.Екстракта е много по-мек ,заоблен ,обаче в това време не излъчва и изчезва за 3-4 часа от кожата ми. Ще тествам при по-топло време и останалите от комплекта с минита и при добра оферта ...

Момичета и момчета , Прити шоп продават ли Ексклузивите на Estee Lauder , за парфюмите говоря.

# 592
  • Велико Търново
Навън е топло и с удоволствие разносвам  Valentino Donna Rosa Verde Simple Smile

# 593
SOTD - L'Interdit Eau de Toilette Givenchy - чувствам се чудесно с него днес.
Хубава седмица на всички!

# 594
  • виртуално
Аз пък сутринта без да искам се олях с Libre Interse (вместо Libre) и някакси ми се скапа деня.
Бях се настроила на нещо свежо и енергизиращо, а сега ме гони меланхолията

# 595
Тук напада голям, прелестно бял сняг. Идеален за LVEB Intensement, и задължително напръсках и шала, за да ми ароматизира антрето.
Странно колко различно впечатление създава на минусови температури в сняг, и то на текстил. Сега му е времето, и ще го настъпя. На топло нежността му се губи, и преминава в досадна лепкава сладост. Не е за интериор това нещо, доскучава. Но навън е прекрасен.

# 596
Днес съм с Balenciaga Paris. Взела съм си и една мостра на Libre intense за проба навън след работа.

Парфюм, който не ми се даде с първо и второ помирисване е Shalimar EDT.  Сега го намирам за съвършен Simple Smile

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 12:49 от Аlly

# 597
  • by the sea
От два дни съм  с LVEB - първо носене от миналата зима насам, направо съм го забравила това сладкишче, най-много ми харесва като поизветрее след 3-4 часа, тогава ми мирише на кафене-сладкарница

# 598
Аз днес също съм на вълна роза. От много време не бях посягала към Монтал, но днес не знам какво ми хрумна и вече няколко часа разнасям intense rose musk. Бях забравила колко плътен аромат е, всеки път като го усетя ме опиянява.
В този ход на мисли поръчах от нотино кутиите с по 5 мостри Монтал, следя ги от няколко седмици и са намалени от около 25-30 лв на 17лв.
Силно се надявам да открия един аромат, който издирвам от повее от 4 години, ще бъде стрхотна изненада, ако е в една от кутиите. Стискайте палци Hug

# 599
  • Габрово
Oмаен си  LVEB  .
И да ви се оплача се  ,че  нещо  ми< бърчиха нос > когато бях с https://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Blossom-Love-43476.html

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 13:18 от sesksta

Общи условия

Активация на акаунт