Парфюмни размисли и страсти - 256

• 52 651
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • BG-DE
Да-да, грешката е моя, но все пак е жалко за Инсоленс.

# 571
Хм.. Метеорити и Идил също са в списъка end of collection.
Имам Идил в стария флакон от преди 12 години, беше един от малкото парфюми, които можех да нося тогава, напомя ми на хубави неща 😌
Като видя, че някой харесван парфюм ще бъде спрян от производство първата ми мисъл е, че трябва да го купя (или да купя back up), но после си казвам, че със сигурност ще се появят още по-харесвани. Имам проблем с оставянето на неща в миналото понякога, до днес току се сещам за една водичка лятно издание на СК one, която харесах на някакво летище пак преди 10-ина години и периодично я търся по сайтовете, това е от чиста носталгия, не защото няма поне 100 подобни налични навсякъде.
Бяхте писали по-назад за магазин/шоурум в София близо до мол България, където може да се открият и нишови парфюми -моля, припомнете ми кой беше. 🤔

# 572
Някой поръчвал ли е Delina aромат за коса, да сподели как е?

Аз ще го получа утре или вдругиден ше пиша. Ароматът не го познавам още, та ще е удобен случай за запознаване, а и в по-щадящ (надявам се) вариант като за коса, защото иначе изключително рядко си позволявам да пръскам парфюм директно към косата.
Относно мострите, на мен 2мл ми стигат предоволно за опознаване и решение дали го искам, или не. Винаги пръскам направо на кожа, на блотер само, ако няма "чисто" място за пръскане. Повечето аромати изобщо не се показват истински на блотер. Пръскам първо по китките или сгъвките на лакътя, ако сериозно ми хареса вече пръскам шия и дреха. С такава проба 2мл ми стига за 4-5 пъти носене най-спокойно.

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 02:06 от tuali

# 573
  • София
Klodilia, намираш ли прилика с Dior Addict 2, както е посочено във Фрагрантика?
Фенси, не познавам Адикт 2 за жалост и не мога да го сравня с AA Granada Salvia, познавам само базовия Адикт. Погледнах някои от другите сравнения - нито на Burberry Brit Sheer ми прилича, нито на Omnia Coral Bvlgari (който е приятен нар, но доста по-кисел), от посочените сравнения най-сходен вайб има сякаш с Electric Purple Lalique, той е по-дискретен и пастелен обаче, докато Алегорията е по-ярка и по-весела. Simple Smile При мен роза няма в тази АА, комбинацията от нара с цитрусите не води до силна киселинност, ако имаш такива опасения - има много хубава, сочна, плодова сладост, без да е лепкава. Особено много ми харесва как е представена салвията (много ми допада в парфюм по принцип) - създава ефект на суха, чиста, билкова прохлада и спокойствие насред локвичката жизнерадостен плодов сок. Simple Smile

# 574
Много хубаво описание. Благодаря!

SOTD: Le parfum royal ES

А вие с какво сте днес?

# 575
tuali, ще чакам коментар, че ми е много любопитна таза Delina.
Някой знае ли дали капачките на Bright Crystal 50 ml и 90 ml са еднакви, дали от 50мл ще стане на 90?

# 576
За пръв път часове след събуждането си нямам идея какво да пръсна. Няколко пъти застанах пред бутилките и отливките и нищо не ме повика. Може би ще съм или с Ambre D'Alexandrie, или с Perfect tobacco Dupont....даже го реших - Boucheron ще е Hug ( благодаря за отливката на дамата)

# 577
SOTD - MFK Gentle fluidity Gold edition
Вече обрах два комплимента,че мирише на *нежност* и *разкош* Satisfied
Малко ми напомня на mancera instant crush.
Дано другите на MFK не ми харесат,защото джоба ми ще спре да харесва мен.

# 578
Много хубаво описание. Благодаря!

SOTD: Le parfum royal ES

А вие с какво сте днес?

Днес пак започнах с тест на един парфюм, който така ме подразни и очарова едновременно, че ми иде да го нося, нося и нося още, докато го разбера защо така прави. Много ме привлича 😀 Tulaytulah Majda Bekkali.
Имали ли сте такива парфюми, които в началото "не ви се дават", но нещо ви ръчка отвътре да продължавате с опитите, докато се влюбите окончателно?

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 11:09 от tuali

# 579
Днес съм с Rose Kabuki Christian Dior. На вълна рози съм, а тази е млада, росна, свежа, прекрасна и обвита в мек мускус. Лека и ненатрапчива за обидна цена. Хубав пролетен парфюм, който има прекалено много варианти в другите марки.

# 580
Денси, какво съвпадение! И аз днес на вълна рози - розата на Пол Смит. Щях да я разменям, но се отказах. Много настроение ми носи, особено в такъв слънчев ден.

# 581
Пробва ли Rose D'Isparta, как го намираш?

# 582
Парфюма за коса на Делина е доста траен, дори възглавницата ми ухаеше на следващия ден😍

# 583
Не само го пробвах, но го и придобих. Прекрасен е!

# 584
Не само го пробвах, но го и придобих. Прекрасен е!
Честит, голяма красота е! Невероятно гъст ориенталец с наистина пищна леко тамянена роза.

Общи условия

Активация на акаунт