Парфюмни размисли и страсти - 256

• 53 293
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Онзи ден едно момиче ме подмина, но беше с компания и водеха разпален диалог, та ми беше неудобно да попитам с какво е.
Но ме лъхна едно сладичко, леко пудрено. Като я гледах, според мен не е нещо, излязло преди 10г. Идеи какво може да е.

LVEB Intensement е нещо разкошно, сладичко, и леко пудрено (ирис). Влачи шлейф, и е прекрасен върху шалове.
Разбира се, може да е много други неща, но този е новоизлязъл.
Лалик Сатин е сладичък и пудрен (хелиотроп), но мисля, че го познаваш.

# 541
  • София
Мерси, Дез.
Всъщност тъкмо седях и си мислех, че прилича по вайб на Сатина, който имам.
Ла Ви-тата ги избягвам, но щом този новият е различен, ще го пробвам задължително.

# 542
Ре, има - пачули (и роза). Аз бях от сигурна, че ще ти хареса Royal и чак не можах да повярвам първия път, когато писа за него. Ето, че всичко си дойде на мястото Flowers Hibiscus
Аз заради паулито го взех на сляпо, но него го усещам отчетливо чак на слядващия ден Bowtie В момента ми е много плодов..........предимно плодове,обвити във ванилия и пачули.Вкусен,мек и дълбок. Просто не го купих в правилния сезон Simple Smile

# 543
Ре, радвам се че вече се сработихте с Нюи Нур, че се чувствах леко виновна Grin
Трябва време, той специално влиза под кожата след няколко носения и съвсем спокойно би могъл да се превърне в нечий сигначър сент. Аз повече от три дни не мога да го разносвам, обсебва ме и ми става тежко.

За пореден път тествах днес новият Жадор, ами изчезва ми от кожата за минути. Един харч по-малко.

Принцесата на Килиън е вкусна, но нищо уау.

В трепетно очакване съм на една пълна стотичка от едт Кели Калеш, голяма моя любов Yellow Heart

# 544
Ре, радвам се че вече се сработихте с Нюи Нур, че се чувствах леко виновна Grin
....
В трепетно очакване съм на една пълна стотичка от едт Кели Калеш, голяма моя любов Yellow Heart
Недей Simple Smile Лека полека започнах много да го харесвам, по-лесно и от Роял дори:) Но е труден,определено.Не е за всеки ден. А Кели Калеш ЕДТ е  любов Heart

# 545
  • София
Аз търся мнение за Molinard Tubereuse Vertigineuse, някой дали може да каже нещо хубаво, лошо?
Малко късно се включвам, но ще споделя и аз.
Някой беше сравнил Tubereuse Vertigineuse с Essence No. 9 Tuberose Elie Saab. Поне за мен двата парфюма представят туберозата по различен начин. Първият усещам топъл и екзотичен с ясно изразена кокосова нота, а вторият е супер свеж и зелен, намирам го за доста сапунен дори. Снощи се напръсках обилно с Tubereuse Vertigineuse и на сутринта комбинацията от бели цветя и кокос силно ми напомни на Герленската Теракота.

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 17:57 от Eelishka

# 546
Кели Калеш edt ми е много пролетен и енергизиращ парфюм. Страхотен е на слънце Yellow Heart
Обожавам и рекламната снимка

# 547
  • София
Привет на всички в темата, тествах 3 парфюма в Дъглас от луксозната/екслузивна линия Seduction Collection на Jimmy Choo.
Пръснах на блотер Vanilla Love, Amber Kiss и I Want Oud - всичките ми харесаха и смятам, че отлично са блендирани, много модерно, носимо и секси звучат. А бутилките са просто великолепни - шедьоври! Animal Heart Eyes Cat
Най-много ми допадна Vanilla Love, но не съм изненадан, тъй като обожавам ванилия по принцип, а тази специално е истинско съкровище. Amber Kiss също е страхотен, чудесен представител на амбровия жанр. Феновете на амбър центрираните аромати ще останат доволни. I Want Oud - тук много ууд не усетих. Може и да има, но за мен има доста пачули. Хубав е, свързвам го с определения като дървесен, горски, зелен, отколкото с нещо мъчно за носене /зъболекарско или животинско/.
Ще тествам и другите от тази линия следващия път, като общите ми впечатления са, че това е нещо като алтернатива на луксозната/екстлузивна линия на Бушерон - La Collection. Ако трябва да сравня един срещу друг амбърите, удовете и ванилиите на двете  хай колекции, личните ми предпочитания отиват към Бушероните. Но това ни най-малко не значи, че от Jimmy Choo са се справили по-зле. Прекрасни парфюми в приказни шишета. Биха били  отличен подарък за скъп човек. Smiley

# 548
Аз обожавам Ириса от тази колекция на Джими Чу и искам да си купя Ванилията.

# 549
Някой поръчвал ли е Delina aромат за коса, да сподели как е?
За тестването, аз първо пръскам 1 път на ръката, защото ако не ми понесе, да мога да го измия.
Втори път пръскам по-смело + на косата. 2мл обикновено използвам 3 пъти, но най-обичам 5мл, за жалост почти няма избор на такива. Обичам да тествам, спестявам грешки и попадам на наистина интересни за мен аромати.

# 550
  • Чукарландия
Тествам първо и единствено върху горната част на дланта. Мостра от 1-2 мл не ми стига за обстойно разносване. Но трайността върху ръката ми е показател.

SODT: Porsche Design Woman Black. Много ми харесва! ❤️Браво Порше!

# 551
Белла, горната част на дланта е най-суха, там задържа ли се нещо въобще? Аз ако тествам там, значи нищо не трябва да купувам.

Да не съм оф, онзи ден като си вземах пратка от Елинор от офиса им, тествах Мансера Musk of Flowers Mancera. Е, сложила съм го до мен виалчето – начало, сърце, база, голяма мъка. Не ще и не ще да ми хареса. Искам да го харесам този бранд и не мога. Сладникав ми е, лепкав, тежък. Моля, ако някой може да ми препоръча да пробвам нещо, което не е лепкаво като преливаща медна пита от този бранд, да каже. Simple Smile Искам да го харесам, наистина.

# 552
Ванил Ексклузив.

# 553
Тествам първо и единствено върху горната част на дланта. Мостра от 1-2 мл не ми стига за обстойно разносване. Но трайността върху ръката ми е показател.
И аз там тествам, обаче ... се оказа че тестът там не ми е показател изобщо! Последният пример за това е, както писах днес по-рано, Black Perfecto by La Petite Robe Noire Guerlain. Този парфюм тестван онзи ден на ръка, беше мощен и със странни примеси на индустриални миризми, а днес на врата и то при не студено време - кротък, тих, даже немощен бих казала, което тотално ме изненада. В 11 ли се напръсках, към 16 вече не го усещах. Rolling Eyes Не мога да повярвам просто!

# 554
Да не съм оф, онзи ден като си вземах пратка от Елинор от офиса им, тествах Мансера Musk of Flowers Mancera. Е, сложила съм го до мен виалчето – начало, сърце, база, голяма мъка. Не ще и не ще да ми хареса. Искам да го харесам този бранд и не мога. Сладникав ми е, лепкав, тежък. Моля, ако някой може да ми препоръча да пробвам нещо, което не е лепкаво като преливаща медна пита от този бранд, да каже. Simple Smile Искам да го харесам, наистина.

Аз харесавм много Pearl за пролет-лято. Но непременно трябва да се пробва, знам, че на някои никак не се харесва.

Общи условия

Активация на акаунт