Парфюмни размисли и страсти - 256

• 53 872
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • До сърцето...
Благодаря за новата тема, Денси!
Като прочетох за съблазняване и се смях с глас, сега само ми е до съблазняване Joy
Но пък ММ ме "съблазнява" безотказно (никаква глава не ме боли тогава Stuck Out Tongue Winking Eye ) с Avant Garde Lanvin

# 76
  • by the sea
Момичета, търси се парфюм за подарък на мила дама, която няма изявени предпочитания, нито познания. Затруднявам се какво да и подбера, да и хареса, без да е твърде сладко или специфично. Мисля си, че нещо плодово-цветно-ванилово би се харесало по-лесно. Сещате ли се за подходящ аромат, който да е с впечатляваща трайност, от разпознаваем бранд и на цена  до 100 лв за 100 мл?
здравей,  Carolina Herrera 12 sexy и производните,  някоя Bvlgari Omnia  може би,  за ванилово Kenzo Amour.

Florabotanica е от малкото парфюми, на които съм видяла дъното, като го купих на сляпо бях разочарована, избиха едни студени цитруси, все едно съм се напръскала с медикс, лятото го пробвах пак - влюбих се, показа се розата, а зелените нотки ми действаха много ободряващо, много е лесен за носене, с всичко си отива.
Ще си го купя пак това лято.  *Имайте предвид  че поне 30% от парфюмите ми са свежи /зелени  и на мен тези аромати ми са любими.

Моят избор за съблазняване е ..колко банално но.. NR For Her edt Simple Smile

# 77
На мен Роялът ми накъртващо ориенталски и не го долюбвам. Иначе бих пробвала In white, който  ми се струва много интересен и по-лек.

Иначе безопасен ми се струва Black opium, особено версията Nuit Blanche. Още по-безопасен е Флора на Гучи, сладичко цветен и ненатрапчив.

# 78
  • Пловдив
Парфюм за съблазняване нямам. Но се чувствам много секси с Aventus.
Не ме бийте много, мен пък ме побърква One million и един Boss. Но това е, защото съм свързана емоционално с техни притежатели.

# 79
  • на майната си
Страхотна тема сте заформили. Аз и преди съм споделял, че парфюмът е една от подравките към основното, което привлича интереса. Подбрал съм някои неща, които ме карат да се чувствам така, но все пак всичко е относително - обектът, обстановката, периодът на годината (свалка на плажа, полята с черна орхидея, не е добра идея) и т.н.
Скрит текст:
Някои от нещата, които ме привличат върху жена - Roses on Ice, Vanille Fatale, Intense Cafe.
Womanity, Light Blue Intense, La Vie Est Belle - също вършат тази работа, но са прекалено често ползвани и невинаги навяват спомени, изпълнени с позитивни емоции.
И все пак привличането на внимание и задържането на внимание са различни дисциплини, но взаимосвързани.

# 80
Аз пък ще взема да се самоубия с Esprit d’Oscar! Много ми харесва, но това нещо е само за едно фъс или за северния полюс! По улиците почти не ходя, та значи - за никъде, а 100 мл са достатъчни за 3 живота! Имах неблагоразумието да се напръскам така... сравнително щедро, вкъщи на топло! Трих с мокри кърпички, няма махане, но поне остана само хубавата част. Сега ще го изкъпя, защото така не може да се спи!

# 81
По питането на Karen:  Веднага се сетих за Трезор Миднайт Роуз https://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/Tresor-Midnight-Rose-11721.html,
не съм сигурна дали отговаря точно на изискването за цена, но е красив на вид и плодово-цветно-ванилово прекрасен, харесван и траен.Всички Трезор в опаковката диамант биха били достойни подаръци за такъв тип получателка, но те са повече от 100лв/100 мл.

Много се смях снощи, попадайки на коментари под парфюмно видео в Ютюб, рускините са обзети от същите драми, трепети и терзания както ние с нашите Амуажи и перални. Grin И моят покрив чака ред....
Скрит текст:

# 82
Amaretto, имах нужда след брутални рев с глас на филма " Аз преди теб " да ме разсмее някой..Ти успя. "Естествено  Съншайн.."
За подаръка Armani Si Red Maestro или Intense, Quatrе Boucheron , Bvlgari Splendida  Magnolia  или Jasmin Noir, ES Essential..

# 83
mimozata, това ми е един от най-любимите филми за всички времена! ❤

И за да не е спам, днес си стоя цял ден в къщи и сложих сутринта Santal Royal за разкош и добавка на пижамата. Извади завидна трайност, обожавам го от момента, в който го вдъхнах.

# 84
Прекрасен, но въпреки филма не можах да нося Пеперудите, а се вълнувам от произведенията на L'Artisan!

# 85
Jollie филма е невероятен,  но аз рева с глас всеки път, подувам се ..
А до скоро даже не бях го чувала..
Да не е спам днес реших да съм с Rose d Isparta,  приказен.Обаче пристигнаха мострите на мосю Куркджиян и сърце юнашко не трае, напръсках се , отдолу Epic  незагубил  мощ кой знае колко след 24 часа напира.. Пълна каша..

# 86
Записвам се в темата.
Парфюм за съблазняване нямам, даже не ги и деля на специфични поводи, бих сложила това, което винаги си нося и харесвам Sunglasses

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 00:14 от Dewi D

# 87
Цитат на: Karen в чт, 28 яну 2021, 18:48
"Момичета, търси се парфюм за подарък на мила дама, която няма изявени предпочитания, нито познания. Затруднявам се какво да и подбера, да и хареса, без да е твърде сладко или специфично. Мисля си, че нещо плодово-цветно-ванилово би се харесало по-лесно. Сещате ли се за подходящ аромат, който да е с впечатляваща трайност, от разпознаваем бранд и на цена  до 100 лв за 100 мл?"

Карен, а защо не й вземеш това Гучи:

Толкова хубаво го беше описала преди време, че веднага го взех, и не съжалявам!

В съкратен вариант цитирам мнението ти за него, какво по-подходящо за подарък на тази дама?!? Simple Smile
"Това е парфюм, който .... ухае на парфюм, неразчленим на съставки в една завършена луксозна цялост. Излъчва спокойна и уверена женственост, без да е срамежливо тих или натрапчиво крещящ за внимание. Като красива жена, която знае че е красива и не е нужно да го доказва или да привлича внимание с излишна екстравагантност и провокативност." BlushFlowers Hibiscus

# 88
И на мен ми се прииска това Гучи с това описание. Grinning Мисля, че това е парфюмът за целите на Карен.

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 00:34 от snowwhite12

# 89
Хубав е - женствен, звънлив, хладен, цветен, присъствен, леко монотонен, но за любителите на цветни аромати е добър.

Общи условия

Активация на акаунт