Парфюмни размисли и страсти - 256

• 54 044
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
# 301
  • София
Охо, сетих се от съседната тема. Освен и аз да го поръчам. Фен съм и бих се запасила със старата версия.

# 302
Охо, сетих се от съседната тема. Освен и аз да го поръчам. Фен съм и бих се запасила със старата версия.
Catch, писаха ми, че е последния...Другите били в новите флакони.
Но цъках тази вечер в парфюмсбг- сайта е коментиран (знам, че съм за другата тема, но въпросът тук се повдига...). Видях, че има стари версии, дали са налични- не знам...

# 303
  • The Evergreen State
Честито момичета за Black Perfecto, постът на Catcher е супер заразителен, чак усещам и аз вълнението от покупката. Ще се напръскам и аз с моята рокля (мойта е оригинала).

Скрит текст:
Малко в страни от темата но като заговорихте за Герлен, изгледах краткото видео в ютюб рубриката In the bag, Vogue с Анжелина Джоли. Видеото не е нищо особено но тя ми се стори изключително елегантна и семпла в него, знам че освен че е рекламно лице на Mon Guerlain е фен на марката като цяло.

Друго видео което ми направи много приятно впечатление беше от Шанел официалния сайт (има го в ютюб) - на кръгла маса жени - амбасадори на марката обсъждат последното им ревю - беше кратичко но много неподправено и зареждащо.

# 304
  • Франция
Герлен, гледам, са си преиздали всичките стари класики с нови формули. Отново. Чудя се дали тоя път са успели да ги докарат до нивото на Аква Алегориите, или все още имат да работят в тази насока?
Ако някой е бил карантиниран в парфюмерия и от нямане какво да прави ги е тествал, ще се радвам да сподели Simple Smile

# 305
  • Чукарландия
Момичета и момчета, кой Feeri на Van Cleef & Arpels коментирахме преди време, че е много хубава виолетка? ЕДП или ЕДТ? Важно ми е и да е траен. Посетете ме! 🤗

# 306
# 307
Момичета и момчета, кой Feeri на Van Cleef & Arpels коментирахме преди време, че е много хубава виолетка? ЕДП или ЕДТ? Важно ми е и да е траен. Посетете ме! 🤗
EDP Feerie Van Cleef & Arpels е моят и си къткам едно малко количество. Не го намирам вече за поръчка. Моят е купуван в комплект с крем за тяло преди години. Траен е много, страхотна кутия подаръчна.

Кеч, честита рокля! При мен нямат голяма разлика двете рокли – класическата и перфектната, като може би класическата в базата е една идея по-пудрена от ириса, а другата сладни, аз кожа не усещам. Много си ги обичам и двете, шлейфови са, да, и винаги създават впечатление, отличават се, имат излъчване осезаемо.

# 308
  • виртуално
някой дали е разносвал Burberry Her London Dream ?
да каже как е като аромат и трайност, че държа един на ниска цена в кошницата и се чудя...

# 309
Два дни разнасям Mmmm... Juliette Has A Gun..... ми хубави малини,поръсени обилно с пудра захар и ванилия:)
Пръснат на китките  ме кара да си завирам носа и да го вдишвам,но напръскана с него ми идва сладък и леко скучен. Хубав ароват е ,но не е за мен Bowtie
Продължавам тестването с Not A Perfume Juliette Has A Gun, който на първо четене е много мой- чист,много чист, но ми се вижда не много траен Thinking

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 11:25 от Ре

# 310
  • София
Герлен, гледам, са си преиздали всичките стари класики с нови формули. Отново. Чудя се дали тоя път са успели да ги докарат до нивото на Аква Алегориите, или все още имат да работят в тази насока?
Ако някой е бил карантиниран в парфюмерия и от нямане какво да прави ги е тествал, ще се радвам да сподели Simple Smile
JoyJoyJoy
То вече да се смее ли, да плаче ли човек. Simple Smile И аз мернах новите бутилки вчера, едва ли скоро ще мога да ги тествам, освен това не познавам оригиналите на преиздадените (с изключение на една от по-модерните формули на Jicky), но и на мен би ми било интересно да прочета сравнение. Прекарах много блажени часове преди време в четене на поетични отзиви за Après L'Ondée, но така и не събрах кураж да го поръчам насляпо. Сега ще следя отзвивите за новото издание, хората се надяват да е по-наситено, макар че тенденцията от последните години е точно в обратна посока. Но мечтите са безплатни. Simple Smile
Още не съм успяла да пробвам Shalimar Philtre, тук изчезна мигновено, след като уж се появи, а ми е много, много интересен, oткакто благодарение на приятелка Flowers Sunflower открих прекрасна версия на Shalimar, лесноносима и жизнерадостна, в лицето на Shalimar Cologne (2015).

Аз отсега мечтая за пролет и съответно отново, по традиция, съм на вълна ириси. Simple Smile Вчера ми попадна малко информация за Olfactive Studio Iris Shot и звучи обещаващо. Някой с лични впечатления? Има ли го в Ателие 84 за проба? Не съм ходила от лятото.

# 311
Ама разкошен е този мъник, защо така не го нося повече и аз не знам. Но ето, Кечър ме вдъхнови и днес се напръсках стабилно и извадих черните кожи да му правят компания 😍 Много мадамски аромат!

# 312
  • The Evergreen State
Аз продължавам да се забавлявам с рубриката на Воуг какво има в чантите на известните. Изненадващо открих в ютюб че Vogue Russia също имат тази рубрика и то на руски език "Что в сумке". Често в чантите на дамите има мини парфюм и аз с удоволствие следя рубриката общо взето заради парфюмчетата които показват.
Тук често сме се питали кои десет, три, пет, два бихте избрали, не помня да сме обсъждали кой мини носите (или бихте искали) в чантата си.

# 313
Тук често сме се питали кои десет, три, пет, два бихте избрали, не помня да сме обсъждали кой мини носите (или бихте искали) в чантата си - не за вечни времена, а ей така към днешна дата, един единствен.
Колко мини? Че то и 20, 30 мл са мини за мен. Smile Иначе имам и от 5,10 мл в шишенца отливки.
Напоследък пазарувам предимно 30-тички точно заради това – да мога да си ги нося в чантата. И ми е много кеф, докато съм навън през деня, да мога да си извадя флакончето и да се нафъскам. Дава ми настроение и отварям сетивата. Освен, че са изключителни кукли малките флакони.

tuali, страхотна снимка. Подарих такава малка рокличка на дъщеря ми. Като бижу е.

# 314
За мен мини е всичко под 50мл. Носила съм си в чантата, обикновено лятото, когато ароматът сякаш се задържа по-кратко. Или аз спирам да го усещам, във всеки случай тогава имам нужда от подновяване.

Общи условия

Активация на акаунт