Парфюмни размисли и страсти - 256

• 54 053
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Току що отворих Black Perfecto. Толкова не съм се радвала никога на фланкър.
Познавам го, дълго изучаван е и дори не го отворих веднага, щом се прибрах, както обикновено правя. Но като го отворих... Такъв прилив на задоволство усетих, какъвто с първите ми парфюми. Страхотен е Heart Eyes

Преди време някой написа, че черното дел Позо може да се замести от този, но тъй като наскоро се сдобих и с него (има го в Блик срещу Съдебната), бих казала, че в онзи сладостта е по- голяма. Този е за кожено яке, вдигната коса,  червено червило, висящи обеци. За мен е секси парфюм. Не е съблазнителен, но е за нахакана мацка.
И има голяма проекция. Отдявна не съм усещала парфюм с едно фъс. Остър, при мен се усеща главно кожата и лакрица, което явно е страхотна комбинация. Аз обичам лакриц в парфюми. Определено ми влиза в графа "парфюми, които ще подновя".

Последна редакция: вт, 02 фев 2021, 23:11 от The Catcher in the Rye

# 286
Кечър, направо ме вдъхнови утре да се докарам с него. Наистина страхотна кожена вишновка е и 200% по темата

# 287
Оф, ама сте начи! На бутона съм, само кажете прилича ли на Wild Cerry Mancera и ако да, да не го натискам.

# 288
Не го познавам този, не мога да кажа 😀

# 289
  • София
И аз не го. Но май не, доколкото четох.
Герленът е по- хубав сто про Joy

# 290
Ах тииии, Кеч! Joy Добре де, ще прочета още малко, никой друг шашав няма да купува по това време.

# 291
  • sofia
Black Perfecto е 100% любов за мен! стои ми много елегантно, много шик даже.. аз усещам и розите и някаква вълшебна пудреност... Grinning

# 292
  • Germany
Оф, ама сте начи! На бутона съм, само кажете прилича ли на Wild Cerry Mancera и ако да, да не го натискам.
Прилича, и то много.

# 293
Късно, чадо... Joy Но благодаря. Hug
Скрит текст:
Цените са ... объркват ме, но ми е все тая. Аман от тия 100 мл бутилки, но как да купи човек по-малка?! Регистрира светивалентинския код, добави си и този за лоялен клиент, но отчита само единия.
https://elinor.bg/product/guerlain-la-petite-robe-noire-black-perfecto

# 294
  • София
Да, не ги отчита никога при друго намаление, слага го само за добро настроение.

"Шик" (с камшик) е много подходяща дума, да.

# 295
Направо убиват с цени, 30мл по-скъп от 100мл?!😂😂😂

# 296
А, де! Мигам на парцали и какво да правя... взимам 100 по неволя!

# 297
В случая си нямала избор, Азалка...не че го искаш...
Много изкушаваща цена наистина за 100-ца...обаче аз май харесах флоралната версия, затова кротувам...Пък и чакам желан Герлен...Не можах да дочакам евентуално "влюбено" намаление...

# 298
В случая си нямала избор, Азалка...не че го искаш...
Joy Joy Joy
Нали! Принуждават ме да правя подобен избор. Чиста ми е съвестта! Grin
Този твоят Герлен, не е за изпускане, не се намира вече старата версия, а и никой не го разменя, така че, нямаше как да го пропуснеш! Оправдана си. Hug Ще ти сипя от този като дойде, сигурно няма фрапираща разлика с Флоралния.

# 299
  • София
Кой е нейният Герлен? Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт