Парфюмни размисли и страсти - 256

• 54 066
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Не бих казала, при мен Амброзията е много по- нетраен от Блуум едп.Иначе е много елегантен белоцвет, много хубав парфюм, много.

# 271
  • BG-DE
Оле, на теб дето всичко ти е трайно щом не е траен то на моята всичко изяждаща кожа няма и да го усетя 😞, а Fleur musk edt пробвала ли си ?

# 272
  • София
Дали някой може да опише Bonbon Couture на V&R? Общо взето не намирам много ревюта и се чудя дали не преобладава флоралния аромат (аз предпочитам по-сладки, даже гурме)

# 273
Оле, на теб дето всичко ти е трайно щом не е траен то на моята всичко изяждаща кожа няма и да го усетя 😞, а Fleur musk edt пробвала ли си ?
и този е много красив, изпръсках една 50-ца за норматив и той е много траен....а по отношение на Гучитата, говоря от опит/ имах ги и двете/, впечатленията ми не са от едно фъс на китката в парфюмерията .....

# 274
  • Бургас
Пробвай го сладкиш,знам, че твоята ги изяжда, моите впечатления също не са от едно фъс, пръскала съм го на тъкан, на кожа, по косата достатъчно пъти, че да реша, че на мен не ми е траен, затова и го отлагам.Иначе е красота и пак ще го мъча , Fleur musk edt не ми харесва изобщо на мен траен си беше, но аз не съм най- точният критерии , не съм фен на парфюмите на НР.

# 275
  • BG-DE
Много благодаря, момичета 🌹🌹🌹за съжаление в нашия Мюлер нито едва от тези марки не се предлага, а тук Дъглас не работи, но утре, ако спре да вали като из ведро, уговорих ММ да идем до един друг град, където Мюлера е по-голям и дано ги има, абе луд умора няма 😂

# 276
Не харесвате ли Жасмин Руж Том Форд?

Аз много исках да го харесам, но не се разви добре на моята кожа. Иначе харесвам парфюми с жасмин.

# 277
На мен също Роз Испарта много ми напомни на Сантал роял в мига в който я пръснах а със сигурност не отидох да пробвам, че да правя прилики . В пирамидата на Бушерона може да не е даден уд ,но за моя нос го има. Усетих го и няма начин да съм се объркала -доста розови удове съм пробвала, а рояла нося отскоро.  Развитието не е същото при пръскане на кожа, но и за мен си приличат по настроение ароматите. В момента имам още около 4 мл от отливката от Рояла и когато взема Бушерона ще правя и паралелен тест. Рояла ми харесва, но шише от него посмъртно няма да изпръскам. То май и за Испартата важи същото.

# 278
Пробвахте ли новата СН Very Good Girl? Откривате ли малка прилика с Girl of Now Forever или нещо си внушавам, защото и двата ми миришат на индрише във връхните.

# 279
Има още по-нов Good girl? Много бързо след последния.. 😳
Аз пробвах наскоро Good Girl Supreme и нещо не ми допадна. Може да мине за съблазнителен като по нашата тема, но има нещо леко мазно и тегаво, което в първообраза го няма и по тази причина май го харесвам повече.

# 280
Да, дадоха ми мостра и утре ще е SOTT . Ще пиша повече след офъщяването Simple Smile Вписва се в темата за съблазняване.

# 281
На мен също Роз Испарта много ми напомни на Сантал роял в мига в който я пръснах а със сигурност не отидох да пробвам, че да правя прилики . В пирамидата на Бушерона може да не е даден уд ,но за моя нос го има. Усетих го и няма начин да съм се объркала -доста розови удове съм пробвала, а рояла нося отскоро.  Развитието не е същото при пръскане на кожа, но и за мен си приличат по настроение ароматите. В момента имам още около 4 мл от отливката от Рояла и когато взема Бушерона ще правя и паралелен тест. Рояла ми харесва, но шише от него посмъртно няма да изпръскам. То май и за Испартата важи същото.
И на мен Бушеронът ми отвори уд ,много елегантно с розата ми се разви в същия вайб,не мога да направя задълбочен анализ по пирамиди и т.н,просто споделям,че веднага го асоциирах и ми напомни,доста ми заприлича на Сантал Роял,а аз от него пръскам второ шишкаво шише от 125 мл и няма как да се объркам,но носове и възприятия всякакви,моят така е отчел:))

# 282
Хмм... съблазнителни парфюми...
Аз обичам автосъблазняването; парфюмите, които ме втечняват, възбуждат, прожектират различни еротични епизоди в съзнанието ми - от хардкор порн до slow burn sex...
Нямат значение нотките, масовият фийдбек и т.н.; има значение само моментът и нуждата, всичко останало са някакви подробности, рамки.

Видях, че се обсъжда Angel Eau Croisiere 2019 по-назад в темата - много го обичам и го нося всесезонно. Разкошен е при всякакви климатични условия, стига човек да е в настроение за нещо свежо и сочно, без да е тъпо и/или детинско.
Дълго време се опъвах на Angel Eau Croisiere 2020, заради масови коментари, че били почти еднакви с предходната версия, но накрая просто реших, че го искам и толкоз.
Да, имат общо - плодови са, летни (условно), отпускарски; донякъде си приличат и в драйдауна.
Но са и различни. 2020 за мен е по-сух, не толкова mouth watering, по-зелен  (смокинята тук не е плодът, а листата, мъхести и зелени, и белият, лепкав сок, който отделят при откъсване), с по-малко (да не кажа хич) пачули, но пък все така искрящ и жизнерадостен.
Бутилчето е супер красиво, макар аз лично да предпочитам по-топлите цветове на 2019-та версия.

Скрит текст:

SOTD през последните няколко дни/нощи: Paco Rabanne Olympea
Жасмин, сол, ванилия, лято...Blue Heart

# 283
Поръчах си Инсоленс ЕДП, но е тестер без капачка в стария флакон. Моля, ако някъде ви се намира излишна да ми пишете.
Предварително благодаря!
Парфюм съблазнител май нямам, но в подходящ момент ме хвана Мансера Шоко Вайълет и ми навява такива мисли...Секси парфюми сякаш не мога да класифицирам, настроението ми е определящо.

# 284
Момичета и момчета, може ли мнение за Eternity Flame, CK, моля!

Общи условия

Активация на акаунт