Тренировки в домашни условия - 108

• 35 487
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
  • 1st floor
За днес отчитам Full Body Hiit Bootcamp. Докато превъртах видеото ми се видя ужасно, но реших да го направя, пък ако се наложи с модификации. Наложи се само на едно от упражненията в трети кръг. Бързо ми мина времето и прибавих 30 мин кростренажор.

# 301
Аз днес прескочих кардиото защото нещо ме боли стъпалото от подскоци и превъртях два дена напред горна част.

# 302
  • Бургас/Пз
За мускули ти трябва- вода, протеин, енергия и тренировки.
А тя откъде ще дойде?? Все съм си мислила, че е от въглехидрати....

Днес 6 - тия ден на 80 Day Obsession беше някакво странно кардио, което ме измъчи и на 10тата минута го зарязах.
Пуснах си 60минутно кардио от Игнайт ДЕН 18 и се размазах. https://youtu.be/PeuJ1NBsWlI
Има ли скачане на въже, значи е моята тренировка. 😂😂😂
Обаче правих овесени сладки с брашно от камут за първи път и не се стърпях да ги опитам преди малко, нищо че наближава полунощ. Много ме е яд на мен си в такива моменти, колкото и да е здравословно нещото, което съв направила Sad

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 23:29 от ani_d

# 303
Joy дааа това кардио е ужасно. Беше известно като животинското. Аз съм опитвала само 1 и не повторих Joy

Лудата мама й намериха зарядното...прибрано в кутията на бебефона Joy бива, бива да съм толкова прибрана ама чак пък толкова не бива

Не тренирам Frowning1 имам едни 72 км за миналата седмица пеша и това е. Ама днес вече ще тренирам.

# 304
ani_d, енергията идва от калориите, храната която консумираш. Аз съм фен на въглехидратите, но не е задължително да е от тях. Когато си в дефицит тялото ти използва мазнините в тялото ти за енергия. Мазнините имат мнооого калории в тях.
Георги, затваряй този прозорец заедно с книгите за бодибилдинг от 80-та. Прозореца е много по-голям от колкото смятаме, това твърдение за до 1 час след тренировките особено важи за хората, които правят периодично гладуване и тренират на гладно, тогава е важно. Дори и да вярва човек в "bro sience", пак може да си набави протеина веднага след тренировка за да не си загуби мускулите, и да е в калориен дефицит. Джеф Нипард има много полезно и подробно обяснено видео за този прозорец, който разбира английски и му е интересно може да го види.

# 305
Здравейте. Чета ви с удоволствие.Краката започнаха да ми се оформят доста добре, просто..не мога да повярвам, чудя се от кростренажора ли е, от клековете...каквото и да-харесва ми.За жалост вчера не успях да тренирам-ваксинираха ме и ...много бързо се уморявах, имах сърцебиене.Сега ме боли ръката, в която сложиха ваксината, явно и днес ще пропусна..Въпреки, че ...чудя се дали да не направя нещо от легнало положение за крака...ще видим.
 Успешен ден на всички.

# 306
ani_d, енергията идва от калориите, храната която консумираш. Аз съм фен на въглехидратите, но не е задължително да е от тях. Когато си в дефицит тялото ти използва мазнините в тялото ти за енергия. Мазнините имат мнооого калории в тях.
Георги, затваряй този прозорец заедно с книгите за бодибилдинг от 80-та. Прозореца е много по-голям от колкото смятаме, това твърдение за до 1 час след тренировките особено важи за хората, които правят периодично гладуване и тренират на гладно, тогава е важно. Дори и да вярва човек в "bro sience", пак може да си набави протеина веднага след тренировка за да не си загуби мускулите, и да е в калориен дефицит. Джеф Нипард има много полезно и подробно обяснено видео за този прозорец, който разбира английски и му е интересно може да го види.
Е не правим ли гладуване и тренировки на гладно тук? Аз поне правя. За мен идеята за recomp е преди всичко свързана с трениране тежко на гладно. Да отчета - гребен тренажор 15 дни поред по 45 минути - 2 кг поне от него надолу. Невероятен кардио уред, да не кажа най добрия.

# 307
  • В градината...
Аз започнах да се чувствам много добре от раздвижването и пилатеса, но вчера издържах само 5 минути, така ми се разхлопа сърцето. Откъде дойде това.... Толкова слабо интензивно е това, което правя, а не мога. Всъщност, мога, имам сила в мускулите, не ми е никак трудно, но сърцето явно не издържа. Няма да се оставя така, но ще трябва да е много по-леко. Продължавам да ходя - по час на ден /на фона на преди ходене 0 минути/.

# 308
Аз никога не тренирам на гладно. Не правя периодично гладуване, пречистване и т.н. Темата за дали има ползи от тренировките на гладно е съвсем различна, и по-добре да не я отваряме че ще оспамим темата, всеки да прави това, което работи за него Simple Smile
Щом тренирате на гладно, да, старайте се да хапване ястие богато на протеин до час след тренировка. Но ако сте яли това ястие да речем 1 час преди тренировка, "прозореца" ви е отворен за още 2-3 часа след тренировката.

# 309
За днес отчитам 30 минути долна част с Хедър. https://youtu.be/pcJsP4gogsI Единствено пулсирането в нападите не ми се получи, тях замених с клекове и мъртва тяга. Добавих ластици към клековете и тежест при мостовете.

# 310
  • Бургас/Пз
А ако нямаш мазнини и не трябва да сваляш кг-ми?? Аз лично, ако не ям въглехидрати нямам никаква енергия. И не си го втълпявам, а наистина е така. На гладно мога да правя само кардио тренировка. При силова на гладно ми става лошо. За мен най-трудното нещо е да кача мускул без да се омазнявам. Не искам първо бълк, после кът. Simple Smile

# 311
Даже Рони Колман имаше 4% мазнини като излизаше на сцената в най добрите си години. Така че няма начин да няма мазнини. Вече е друг въпроса как са разпределени. Bulk + shred e възможно според мен само с химия, иначе е много приятно нещо.

# 312
Ако нямаш мазнини, няма да си жива, Ани Simple Smile
Когато правиш бълк+кът при къта губиш и някаква част от мускулите, които си натрупала при бълкването. Равносметката накрая и при трите сценария, които са - кът, бълк и main-gaining е почти еднаква. Аз не бих избрала бълк, защото бих предпочела да съм без излишни мазнини за дълго време. Ако смяташ че с main-gaining ти е наистина трудно да покачиш мускулна маса, защо не пробваш т.нар. "lean bulk" 
Въглехидратите дават енергия, в това няма спор. Аз не ги ограничавам, особено преди тренировка са ми задължителни Simple Smile

# 313
Според мен Ани има предвид състоянието, когато човек не е в кетоза, за да гори мазнини, но пък спира въглехидратите. Тогава се получава едно отмаляване и безсилие, докато организмът превключи на друго гориво.

# 314
  • Бургас/Пз
Георги, Глоси, не ме разбрахте. Естествено, че няма човек без мазнини. Имах предвид, че нямам нито за сваляне, нито искам да чистя повече. Но определено по вашата логика, трябва да имам енергия дори и от тези, които имам, а аз нямам такава. Като ям въглехидрати обаче имам и то като да трима Simple Smile И не говоря за торти, пасти, пици и вафли, като казвам въглехидрати.

Общи условия

Активация на акаунт