Тренировки в домашни условия - 108

• 35 476
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
Георги, Глоси, не ме разбрахте. Естествено, че няма човек без мазнини. Имах предвид, че нямам нито за сваляне, нито искам да чистя повече. Но определено по вашата логика, трябва да имам енергия дори и от тези, които имам, а аз нямам такава. Като ям въглехидрати обаче имам и то като да трима Simple Smile И не говоря за торти, пасти, пици и вафли, като казвам въглехидрати.
Че ако си в кетоза, имаш повече енергия, въглехидратите дават бърза енергия , последвана от краш. Иначе съм съгласен, че са хубав източник. При мен добре работят азотните предтренировъчни, обаче са ръгани с много стимуланти, и това понякога е голям проблем.

# 316
  • Бургас/Пз
Георги, говорим си за трениране и оформяне на тялото без азотни, предтренировъчни, следтренировъчни и разни подобни. И изобщо не говоря за никаква кетоза. Както и не мога да се съглася, че след приемането на В после е краш. А и кетозата изобщо не е за всеки, та не е добре да се правят генерални изводи, че човек в кетоза има повече енергия, защото изобщо не е така.

Днес мисля да пропусна 7мия ден с фоумролера, защото нямам такъв и директно да продължавам напред. Все още съм със смесени чувства относно 80 day Obsession, но нещо ме кара да не се отказвам на този етап Simple Smile

# 317
Мисля, че краш става, ако човек влиза и излиза от кетоза.

Отчет вчера вело. Днес тотал боди кор. Това ми е най-омразната тренировка от 80ДО. Животинското кардио го харесвам само дето не го издържам Joy

# 318
Георги, говорим си за трениране и оформяне на тялото без азотни, предтренировъчни, следтренировъчни и разни подобни. И изобщо не говоря за никаква кетоза. Както и не мога да се съглася, че след приемането на В после е краш. А и кетозата изобщо не е за всеки, та не е добре да се правят генерални изводи, че човек в кетоза има повече енергия, защото изобщо не е така.

Днес мисля да пропусна 7мия ден с фоумролера, защото нямам такъв и директно да продължавам напред. Все още съм със смесени чувства относно 80 day Obsession, но нещо ме кара да не се отказвам на този етап Simple Smile
Че това не го твърдя аз Simple Smile Данните и проучванията са такива. За мен тренировка генерално без никакви добавки е безмислена, но моето възприятие е поне 50 минути яко тежести + кардио още поне 30 и това 6 дни поред с 1 почивка и пак. В такъв режим без добавки, няма възстановяване и нещата са зле. Има доста жени в залата също гледам по този начин тренират.
Аз взех да ходя 2 пъти да тренирам вече - сутрин в 5 в моя фитнес и след работа в залата до нас. Така е по-добре и за мен, чувствам мускулите по добре натоварени.

# 319
Ани, ти изглеждаш чудесно, и много се радвам че не си въглехидратофоб. Аз рабрах какво питаш, просто се пошегувах. Нормално е аз примерно като човек с по-голям процент мазнини от теб да имам повече енергия. Ти си стигнала генетично заложения ти процент мазнини, и когато се опиташ да паднеш под тях организмът ти не е съгласен, за това се чувстваш по този начин. Въглехидратите са чудесен източник на енергия, и имат определено по-малко калории от мазнините, така че не виждам какво им се чудиш Simple Smile
Относно добавките, тука говоря за тези, които са "естествени" и легални. Според мен има смисъл от протеина на прах, получаваш вкус и протеин с малко калории. Другото са креатина и предтренировъчните, сравнително достъпни, и ти позволяват да тренираш по-усърдно. Когато тренираш по-усърдно, естествено ще видиш по-добри резултати.
Всякаквите мас гейнъри и тем подобни за мен са просто търговски трикчета, само като прочетеш как почва описанието на продукта и трябва да ти стане ясно "Омръзна ли ви да тренирате непрестанно и да не покачвате никаква мускулна маса, значи имате нужда от помощ"

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 15:20 от Glossycherry

# 320
Transcend Ден 3 със Сидни, и моите си лицеви опори. Simple Smile

Много хубаво кардио-корем! Браво на Сиднито, все повече я харесвам. Ще си изкарам програмата като пич.
Дано дотогава се стопят снеговете.
https://www.youtube.com/watch?v=XzascnhMyZg

Днес следобяд си....дремнах! От бременна не ми се беше случвало. Satisfied

# 321
Сиднито е топ!💪
Днес 60мин 😥  бууткамп,изчерпа ми гликогена в мускулите ,направо едва избутах деня...😂

# 322
  • Бургас/Пз
Сиднито е топ!💪
Днес 60мин 😥  бууткамп,изчерпа ми гликогена в мускулите ,направо едва избутах деня...😂
Дааа, на Синдито 60 минутите са уникално яки 😂
Днес ден 8, фаза 1, 80 ДО, cardio core. Понеже вече съм я правила и си позволих да вдигна тежестите като за 10 повторения и ползвах по-тежък ластик. Чак даже ми хареса Simple Smile Мисля, че взех вече да й свиквам на Отъм, Синдито определено ми е слабост.
За първи ден от МЦ + 9км ходене, мисля, че е добре. Утре съм онлайн на родителска среща и се чудя много ли ще е зле от моя страна, ако тренирам през това време 😂 Уж не съм лоша майка, ама не ми се пропуска тренировката. Simple Smile

# 323
Аз отчитам 30 минутна тренировка на Caroline за цяло тяло с пудовка 6кг, като за 2 упражнения използвах 8кг. Е, няма такъв кеф. Grinning Толкова ми беше хубаво, че направо полетях след тренировката. Нямам търпение за следващата. За първи път започнах да изпитвам истинско удоволствие от тренировките. По-малки тежести с повече повторения определено са моето нещо.

И да благодаря на Dez, че като дойдох в темата, ме посъветва да си взема пудовка.

Георги, хубаво е, че имаш време за дълги и чести тренировки. Някои можем само да мечтаем за толкова време за себе си. Grinning Аз, например, имам две малки деца и открадвам време за тренировка само следобед докато малкото ми дете спи. Stuck Out Tongue Winking Eye За повече, на този етап не мога и да мечтая.

# 324
Ами нямам Grinning . У нас аз готвя, занимавам се и с прането, ама айде, то е пералня и сушилня, няма много хамалогия. Малкия го гледаме двамата и ходя и на работа. Но все 90 минути успявам да намеря, а като съм хоум офис и повече.

# 325
  • 1st floor
Евала, аз час и половина не мога да отделя, а не дондуркам бебета. Simple Smile Прибирам се малко след 6 и си лягам в 10. Кога да готвя, пазарувам, чистя, време да видя децата и половинЪт  и да ми остане час и половина?! А и след такава тренировка ще се размажа,  признавам.
Ето вчера - станах в 4 часа, не знам защо и вечерта изобщо нехми беше до трениране. Като размазана бях. Сили само да бутна едни пържоли във фурната и да се съмосъжалявам! Joy Легнах си в девет и днес съм екстра. Grinning

# 326
Абе как си лягате в 10 ,от колко години се опитвам и все не мога го сколасам ......времето вечер така бързо ми минава ,направо на супер скорост ,като се обърна и станало 12 😳 ,три пъти в седмицата се прибирам в 8 тогава свършва тренировката на детето,докато хапна пия едно вино и то отишло...Днес ме чака тежка тренировка за крака ,вчера я прегледах и ми се изправи косата хаха 😂

# 327
  • Бургас
И аз съм от хората с ограничено свободно време и въпреки, че с мъжа ми си делим домакинстването не мога да тренирам всеки ден. В този ред на мисли да питам по-запознатите - има ли смисъл да събирам в една тренировка силови упр. и след тях 20 -30 мин. каране на колело? Знам, че това не е кардио, но него няма къде да го сложа, т. е. нямам отделен ден. А трябва да сваля едни 4-5 килограма.
Снощи - крака и колело общо 70 мин. Тренировката за краката ми дойде лека, но то и без напади и клекове трудно ми се получава добро натоварване.

# 328
Ха, спомням си и аз като започнах тепърва да тренирам с начинаещи на Румяна, моите и те двама с година и десет месеца разлика:smile:, след обяд малкото като го тръшнех да спи, тогава тренирах - но бяха кратички видеата - май по20-30 минути. След това като започнах 90 Дневното предизвикателство, понеже бяха по дълги тренировките си нагласях аларма и ставах час и половина преди всички, да имам имам време да изпия едно кафе и да се разсъня и между 40 и 60 минути тренировка. 
Сега като са големи вече е лесно, тренирам когато ми е удобно на мен.

9 часа си лягам, много ми се доспива и не мога да издържам повече...но пък ставам в 6.

Аз да разкажа какво направих, зачетох се из форума на Кети и видях, че на доста хора, колкото и да са трудни, една тренировка за крака седмично в STS им идва малко, като на мен. Та във вторник вместо хийта, който мислех да направя, направих изцяло силовата тренировка за крака, като бях споменала, че интенцитета е 80 % от 1Рм и за това има нужда от стойка за клек, защото няма как човек да си качи тези килограми сам на гърба....Обаче Кети е измислила и още един вариант за хора, които нямат стойка...та варианта е тренировъчна жилетка/раница с тежести, която да допълва килограмите към щангата.  Трябваше да правя клек с 37 кг. -  щангата я нагласих 27 кг. и сложих раница с 10 килограма тежести вътре и между тежестите и гърба ми една малка възглавничка да не ми убива и така кляках.
Тренировката беше 4 *8 клек, 4*8 мъртва тяга, 4*8 преден клек и 4*8 статичен напад, с огромни почивки между сериите 150 сек. Още три седмици остават да завърша програмата и съм решила да правя и двете тренировки за крака, разбира се раздалечени една от друга, защото плио легс ми е доста трудна.

Вчера ми беше ден за почивка, днес ще правя гърди и гръб, като тази седмица повишаваме тежестта отново -  85% от 1РМ за 7 повторения.

# 329
Днес отчитам 40 минути кардио и корем със Сидни. https://youtu.be/Eyfnn-hGOKk
Не помня коя от вас я препоръча първа, но съм ѝ много благодарна. Много е позитивна и не е куха, тренирам наистина с удоволствие.
За мен оптималната (за момента) дължина е около 40 минути, съчетана с много движение.
Дез, браво за трансценд, аз не я изкарах основно защото много ме затрудняваха неспирните напади. В момента сама си подбирам тренировките, така ще е до края на месеца, после ще видя някоя структурирана програма пак на Сидни.
Хубав ден от мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт