Big Brother III - 4 част

• 34 761
  • 1 263
  •   1
Отговори
# 180
А някой гледал ли е стриптийза на леля Дебеля по 24 часовия?
Да съблече си блузата и остана по потник.Не знам, ако е събличала нещо още , кажете

# 181
Поларфокс-Еми за частен детектив го представи кънчев, но и на мен ми приличаше на пиянде  Crazy
отвратителен беше просто- тъп елементарен и със самочувствие.
Що пък него са викнали Crazy
А Бакаловите- просто думи нямам, най-вече за русата- всичките му успехи бяха неуспешни- само това успях да запомня Shocked

# 182
А някой гледал ли е стриптийза на леля Дебеля по 24 часовия?

Не   Mr. Green
Разкажи моля  Mr. Green
Ами не знам- вас питам...прочетох го в новините.Явно това ще е утрешната изненада.Но трябва да са  го давали днес по 24 часовия

# 183

А Бакаловите- просто думи нямам, най-вече за русата- всичките му успехи бяха неуспешни- само това успях да запомня Shocked

а, не . каза ,че претърпял пълен крах, неуспех и се засмя, щото се получи тараля Wink
иначе мацката си беше доста ок Simple Smile

# 184
  • welcome to the Jungle
кажете моля този тъпанар в студиото какъв беше- като алкохолизиран деградат ми изглеждаше
Един от първите частни детективи. Бившо ченге, наложил се на пазара, защото е пръв (това ми е семплата информация). А колко е добър в занаята  newsm78...
Ама щом те е заблудил с визията си, може и да е добър  Crazy, че иначе ако от 100 км му личи, че дебне някой, нищо няма да свърши  Blush

# 185
  • София
Тая Бакалова даже по-хубава от сестра си ми се видя....за безизвестната говоря...

# 186

а, не . каза ,че претърпял пълен крах, неуспех и се засмя, щото се получи тараля Wink
иначе мацката си беше доста ок Simple Smile

да, ама не си чула началото на безкрайната мисъл Laughing

# 187
Супер беше тази вечер-голям майтап.

# 188
за това гледам ББ - да се смея   Joy
а за Тодор и Палома - малко е изманипулирано от ББ
Снощи Тодор и Паломка се разхождаха из двора, което накара Павел и Панайот да недоволничат и да го обсъждат , че все се правел на спасител, а виж ся как окупирал Памито..
Преди да си легне Палома с Павел, Тодор и вика: Неискам да си мислиш че нямаш избор и за това да легнеш тук, на мен можеш да ми имаш доверие, моята приятелка ще ме разбере, ако искаш ела да спиш при мен...искам само да знаеш че имаш избор , ако дойдеш и ми кажеш не се меси, аз реших, намя да ти досаждам- и ставаше въпрос за леглата в къщата, а не за мъжете....
това видях аз - това пиша, ама може и да съм пропуснала нещо...

# 189
Що го е поканил Кънчев ли? Щото се познават, щото Маринов 4 г. живя с колежка на Кънчев от Дарик, щото е много добро ченге и кръгла нула като оратор, щото...

# 190
Що го е поканил Кънчев ли? Щото се познават, щото Маринов 4 г. живя с колежка на Кънчев от Дарик, щото е много добро ченге и кръгла нула като оратор, щото...

почти те разбрах Laughing, ама за такова предаване не става.
Дават ли им хонорар или само като реклама се води?

# 191
  • София
Цитат :
"Всичко запона с невинен танц между Гаро и Вили. Вили е със синя тениска, малка чантичка през гърди и шапка на главата. Гаро е с розово горнище. После Вили започна да чупи кръст около една билярдна щека. Съблече тениската. Остана по бял потник. Без сутиен. Всички много се кефиха. Вили се облизваше сластно. Хареса й.
Гаро: кво стана, аз пия, тя се напи.
Утре Гаро я иска по бедро и да обръсне тез пу***ки под мищницата. Вили: аз таквиз работи не съм правила. Гаро: добре, аз ще ти ги махна (космите)."

# 192
Никакъв хонорар. Joy

# 193
Пуснаха ги  Whistling

# 194

чиста излагация значи Laughing

Общи условия

Активация на акаунт