Big Brother III - 4 част

• 34 791
  • 1 263
  •   1
Отговори
# 255
Аз ти казвам да не ровиш-фен е на леля Вили Mr. GreenЕй ся на лични ми го каза Rolling Eyes

# 256
Как ще си го поделят тоя Тошко не знам newsm78Въййййй Пеньо е облякан с нови дрехи.

# 257
А бе..Само на мен ли кухия лейчок от Гълъбово ми прилича на Здравко от ББ 1?
И кой да го дели тоя Тодор бе..Нищо не ти разбрах..

# 258
Лягам, лягам, почти се отлепих от стола Laughing

Само кажете последна клюка от къщата или и те заспаха вече?
Офффффффффф: Забелязвам обаче 2 вчер оставаме подобна компания среднощно...

Не,Тони, ама тоя е още по-зле Sick

# 259
Аз ти казвам да не ровиш-фен е на леля Вили Mr. GreenЕй ся на лични ми го каза Rolling Eyes
Ща уличня аз теб..Да не кажа аз ти кво ми каза на лични  Twisted Evil

# 260
Никой в къщата не спи. Как кой ша си го дели Тодора? Мчи тука във форума колко му точат лиги... Joy

# 261
А бе..Само на мен ли кухия лейчок от Гълъбово ми прилича на Здравко от ББ 1?
И кой да го дели тоя Тодор бе..Нищо не ти разбрах..
Не само на тебе, ама гълъбовския сваляч поне не каканиже истории от 1001 нощ.

# 262
  • София
Моля споделете кога ще са първите номинации. До колкото схванах и тази седмица няма да има или ?

# 263
Никой в къщата не спи. Как кой ша си го дели Тодора? Мчи тука във форума колко му точат лиги... Joy
Да точат,да точат-колко да точат..Мауката Паоума е най-буизко убачи..

# 264
Моля споделете кога ще са първите номинации. До колкото схванах и тази седмица няма да има или ?
На кой му пука бе..Ний сме на финалните положителни номинации вече и определяме победителя  Joy  Joy  Joy

# 265
Другата седмица.

# 266
На кой му пука бе..Ний сме на финалните положителни номинации вече и определяме победителя  Joy  Joy  Joy
Ние със Сопраното вече четем финалните надписи Joy

# 267
А да бе..кви финалните надписи..Аз вече кастинга за ББ 4 почнах  Joy

# 268
Айди малко клюки:
Късно снощи, след живото предаване и разговора в студиото на Ники Кънчев, Пламен избяга от продуцентите на шоуто. Той отказал контакт с когото и да било, гневно захвърлил визитките на хора от екипа и решил да отпътува за Варна в тъмни доби. Оказало се, че по това време няма превоз, но Пламен отказал престоя в хотел и  тръгнал към Централна ЖП гара. Въпреки всичко получил охрана и специално прикрепен към него придружител, който го гонил през нощна София до самата ЖП гара... Там Пламен започнал отново да се пазари с Биг Брадър. Той заявил, че ще остане в София и ще изпълни всички свои ангажименти към продуцентите на шоуто срещу 5 000 лева. Сделката не се състояла. Пламен започнал да се заяжда със своя придружител, че бил с турски джинси, всъщност те били американски. Веднага след това обаче, той отново започнал да кълне и отхвърли всички предложения за разумна развръзка ... По-късно се оказало, че е откраднал 50 лева от пачките с банкноти, които щял да получи при изпълнение на своя договор. Никой не знае къде е Пламен и какво се е случило с него. Известно е, че късно снощи той потърсил майка си по телефона, но тя не му вдигнала...

# 269
А да бе..кви финалните надписи..Аз вече кастинга за ББ 4 почнах  Joy

Аз ква роля ще играя там? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт