Big Brother III - 4 част

• 34 643
  • 1 263
  •   1
Отговори
# 75
Пак спряха живото предаване в нета, а уж нямаше  #2gunfire

# 76
  • София
Гледам рядко, по ме кефи да чета коментарите тук  Crazy винаги сте крачка напред   bouquet Бе това дете на природата от Гълъбово, не ви ли прилича на Дейвид Бауи в лош период  newsm78

# 77
Даниела е гаджето на Кънчев от нам колко си години насам.

Да де, ама известна ли е, каква е?  Simple Smile
Какво е казал Н. Кънчев в Горещо?

както виждаш - не е известна, за което - евала! Друга да е- от канал на канал щеше да скача.
Работещо момиче е в истинския смисъл на думата.

А Венета- баси, колегата я моли нещо, тя нарочно го излъчва, що за идиотия, да неу говорим ,че нищо съществено нямаше в интервюто.

# 78
Гледам рядко, по ме кефи да чета коментарите тук  Crazy винаги сте крачка напред   bouquet Бе това дете на природата от Гълъбово, не ви ли прилича на Дейвид Бауи в лош период  newsm78
Прилича -да .Много ми е смотан . Close

# 79
  • Пловдив
Браво на Тошко за постъпката  smile3501
Браво и от мен.

Какво е направил?

# 80
Пфу, тоя е за е..не , пфу!  А и тази тризначка със сериозния приятел newsm78

# 81
Подаде ръка на Пеня да излезе от ситуацията и обясни на съкварчиранчичи, че не е редно да му се подиграват, а трябва да го изслушат защо го е  направил

Пфу, тоя е за е..не , пфу!  А и тази тризначка със сериозния приятел newsm78
Тоя стана за смях не саамо на Гълъбово, а и на цяла България.Страшен смешник...направо "джумбил"

# 82
а тия Бакаловите- откъде ги измъкнаха, те май не са еднояйчни Twisted Evil, а господинът какъв се явява?

# 83

Докато всички се хилеха на Пеньо (като излезна от изповедалнята) Тошо им се скара ,че това не е човешко отношение и ги накара да седнат и изслушат обяснението на Пеньо.

# 84
Лелеееееееееее....как лще реагира сельо?Нямам търпение да му видя тъпата физиономия!

# 85
  • София
а тия Бакаловите- откъде ги измъкнаха, те май не са еднояйчни Twisted Evil, а господинът какъв се явява?
И според мен не са еднояйчни.

Близначките заради мисията ли толкова се натиснаха на Панайот или Вяра го харесва?

# 86
Близначките заради мисията ли толкова се натиснаха на Панайот или Вяра го харесва?
Надежда го харесва

# 87
Лелеееееееееее....как лще реагира сельо?Нямам търпение да му видя тъпата физиономия!

И аз   smile3532

# 88
  • София
Надежда го харесва

Той всъщност коя първо е започнал да сваля от трите?

А сега коя е, вече се обърках...

# 89
smile3508и аз чакам  да му се посмея на тоя .... Close

Общи условия

Активация на акаунт