Big Brother III - 4 част

• 34 633
  • 1 263
  •   1
Отговори
# 90
Лео, каква е тази кулинарна вакханали в подписа ти? Изкусителка ли го играеш? Hug

# 91
Лео, каква е тази кулинарна вакханали в подписа ти? Изкусителка ли го играеш? Hug

Разядох се тия дни и реших да изкуша още някой   smile3534

# 92
Той всъщност коя първо е започнал да сваля от трите?
А сега коя е, вече се обърках...
Започна с Любов, а сега последно беше Надежда,която вече се  била влюбила  в ного,защото и той  бил скромен като нея. Laughing

# 93
Надежда май седя само един ден и затова и се е сторило ,че е скромен   Joy

# 94
И аз се зарадвах на Тодор - много мъдро постъпи! Дияна също прояви разбиране, както и оная кокона, дето била много съжалителна уж... А думите на Надежда още ги осмислям - не мога да проумея как е възможно някой да харесва Панайотчо (освен семейството му де Wink ) newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 95
Леле тоя муньо Панчо как ще се надуе като разбере, че се е натискал с три мадами за три дена!
Много е досаден.

# 96
 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao  Ще припадна от смях  rotfImao rotfImao

# 97
Ох, много ме забавляват близначките като си приказват Joy Напомнят ми на ония баби по съборите, които разправят някави хуморески Laughing

# 98
Паткайот е този направо! rotfImbo smile3533

# 99
Ох, много ме забавляват близначките като си приказват Joy Напомнят ми на ония баби по съборите, които разправят някави хуморески Laughing
като баба Гицка!

# 100
като баба Гицка!

Те затова им дават субтитри.

# 101

На мен пък ми звучат като някои пуйки:)

# 102
Той през живота си не бил  се държал толкова добре с момиче! хахахахаа

# 103
Борислав гол ли спеше  newsm78

# 104
Той през живота си не бил  се държал толкова добре с момиче! хахахахаа

нали `цяла българия` го гледа  Confused

Общи условия

Активация на акаунт