На море в България 2021 г.

• 58 214
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
  • В.Търново
Така да, в началото може и добре да са се представили. После е настъпил хаос навсякъде и безхаберие.

Сега отварям пак сайта с офертата за Серенити и пише 15% отстъпка. Тия сигурно четат в бгмама. HushedLaughingLaughing
https://www.bulgariaholidays.net/all-inclusive-pochivki/tsarevo/sereniti-bey

# 106
Аз на ТА и ТО вече не пълня гуши. След изхабените нерви миналата година ще имат да почакат да им ползвам услугите. Разчитам на директна резервация от хотела. Поне знам къде са ми отишли парите и от кога да си ги търся после, ако нещо се случи и не мога да си осъществя почивката.
За Голдън Ина. От 2020 г. е с главен готвач мастър шеф на Румъния.  
Марсела, може ли да ми кажеш окол Арсената може ли да се паркира свободно, без да ползваш платеният паркинг на хотела? Уж УОИ пък искат доплащане за паркинг, че даже не ми гарантират място. Харе.са ми, че е на самият южен плаж на Несебър и най-вече, че има вкл. чадъри и шезлонги. Чудя му се за празничните дни около 24 май.

Не знам как стои въпросът с паркирането. Не съм почивала в този хотел. Препоръчваха ми го миналата година като добър, но аз избрах други места. Иначе знам къде е. Ходила съм преди известно време в тази част на Несебър, но да си кажа честно изобщо не съм се интересувала от паркирането. Като гледам на мапса има си места за паркиране. Пък и по 24.05. едва ли ще е толкова натоварено. Ако все пак се решиш да го пробваш ще са ми интересни отзивите ти.

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 19:55 от Marsela 17

# 107
  • В.Търново
https://nova.bg/news/view/2021/01/31/313756/%D1%82%D0%B0%D0%BA%D … 0%B2%D1%80%D0%B8/

Информация за удължаването на учебната година и евентуално започване на 10 септември на есен.

# 108
  • Sofia
Това истина ли е? Възможно ли е тази агенция да дава за Серенити 25% отстъпка? https://www.bulgariaholidays.net/hotels/hoteli-tsarevo/hotel-sereniti-bey
Цените са идентични с тези на Холидей планет. Така посочени, излиза, доста по-изгодно от цената на хотела. Направила съм запитване, да видим, каква цена ще ми докарат. Да не се окаже, че посочените цени са маркетингов трик. Като получа отгорор ще пиша.

# 109
  • София
Имам резервация за Серенити. Ще платя до края на февруари . Дано тази година отидем там и не се налага да сменям в последния момент.

Каква цена ще платиш и за каква стая?
Кристал, ние сме странна конфигурация. Трима възрастни и две деца, поради тази причина две студиа, на студио около 1000 лева.

Фаталина, от 12.06.
[/quote

ДилянаД много добра цена са ви дали това за колко дни . Имате ли допълнителни отстъпка?

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 17:25 от mary81

# 110
От къде резервирате Серенити?

Не знам за направилите резервация, но можеш да видиш тук.

http://allinclusive.bg/Holiday-%d0%91%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1 … 95%d0%99_114.aspx

Аз обикновено не гледам процента намаление а крайната цена. В случая разликата в лева между 15% на агенцията и 20% на хотела за моя период и конфигурация е 5 лв в полза на хотела. С допълнителната отстъпка от 6%, която имам от агенцията цената от там ми става по изгодна.
 В цифри: През хотела 134лв за двама за 7 дни прави 1876. С 20% отстъпка - 1500,80
През агенцията 1505,35 с допълнителна отстъпка от 6% ми показва 1415,03

# 111
  • софия
Имам резервация за Серенити. Ще платя до края на февруари . Дано тази година отидем там и не се налага да сменям в последния момент.

Каква цена ще платиш и за каква стая?
Кристал, ние сме странна конфигурация. Трима възрастни и две деца, поради тази причина две студиа, на студио около 1000 лева.

Фаталина, от 12.06.
[/quote

ДилянаД много добра цена са ви дали това за колко дни . Имате ли допълнителни отстъпка?
За седем нощувки, 20% отстъпка и може би допълнителна, защото ще почиваме в хотела надявам се за осми път.

# 112
  • Пловдив
Русалка аз както чета пише ,че тези цени са вече след отстъпка.А не от тази цена да вадиш 25% или 15% след редакцията им.

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 17:42 от slavei4e

# 113
А тези два хотела в Слънчев ден стават ли?Знам,че плажът там е добър.Сега ги разглеждам,офертите им са основно за рехабилитация след ковида,имат и цени за май месец.За лятото не успях да видя цени.
Малко лирично отклонение 😁: (съжалявам,не намерих скобата за спойлер на тел)
навремето като се събрах с бащата на големия ми син и бъдещата свекърва все разправяше как всяко лято са на Ривиерата,ама така ,със замах говореше,сякаш е нещо нормално.И аз цъках и си казвах на ум,ей тези хора голяма работа😂.А то....село,село,откъде да знам,че и в България има Ривиера.

# 114
  • Sofia
Рени, с тази "Ривиера" искрено ме разсмя! Предупреждавай момиче, 🤣😂 задавих се. 😂 За скрит текст от телефона изписваш:
[ spoiler ]тук пишеш текста на това, което искаш да скриеш и затваряш [ /spoiler ]
За да се получи трябва да няма интервали вътре в скобите.
Скрит текст:
Успех 😀

# 115
А ОИ в Серенити, какво по-точно включва, по-конкретно алкохола включва ли се, че на различните места информацията е различна? Също така как е храната?

# 116
А ОИ в Серенити, какво по-точно включва, по-конкретно алкохола включва ли се, че на различните места информацията е различна? Също така как е храната?
В ОИ влиза само български алкохол. Последните 2 години заради "възпитаните' британци в основният ресторант се предлага само наливно вино и наливна бира. Вечерта няма проблем да си свалиш алкохол от лоби бара. Храната е повече от добра и разообразна. В А ла карт ресторанта също само вино и бира се сервира. На снек бара има всичко от 10 до 23 часа. На лоби бара също от 17 до 23 часа.

# 117
В Мура почивахме през 2019. Останахме много доволни.
Това по повод коментари за хотела от предходни страници.

# 118
Ние, тази година мислим да заложим на хотел без ОИ или апартамент. Миналата година бяхме на Албена на ОИ ами храната не беше нищо особено. Всеки ден имаше пържени картофи и спагети. Всичко се разграбваше за секунди. Следобедната закуска беше гофрети или понички, за които се редиш на една опашка и се раздаваха от 15 ч. до 16 ч. Изобщо за хора с деца сигурно си заслужава, но за цената, която платихме всеки ден да ядеш пържени картофи и спагети ми идва в повече. Като се замисля бях по-доволна от изхранването на ОИ в Лозенец. Там поне имаше доволно количество плодове на закуска, обяд и вечеря. Ние не пием почти алкохол и не сме от най-ящните туристи. Все си мисля, че на ресторантче ще ни е по-разнообразно и вкусно. Мъжът ми не закусва, само аз закусвам. 

Дайте идеи за хубав апартхотел или хотел държим да има басейн, не стоим много на плажа. Да е близо до заведения (за да можем да се храним на обяд и вечеря). Период на резервация август за 5 нощувки в България.

ПС: Нямаме към момента деца.
Да си препоръчам любимия Пламена палас, но басейна не е много голям, макар че става. Втори вариант в Приморско - Куин Нели http://www.queennelly.com/, в близост е до една от култовите кръчми в Приморско - Вълчан Войвода,  Като апартхотел - Комплекс ММ, пак в Приморско. Ако ви се ходи в Слънчев бряг - Рена-та е със страхотен басейн  (имат и вътрешен, и спа), на НВ и само със закуска са. В Царево - Апартхотел Врис, Хотел Зебра.

# 119
  • В.Търново
В Мура почивахме през 2019. Останахме много доволни.
Това по повод коментари за хотела от предходни страници.
Каквото е било 2019 няма нищо общо с 2020г. Pensive

Хахахах, отговорили са ми от https://www.bulgariaholidays.net/hotels/hoteli-tsarevo/hotel-sereniti-bey
Имам специална отстъпка за 5-те нощувки за Серенити, голяма отстъпка, няма що.
Като вляза пак на страницата и пише отново 25%.Много нагло от тяхна страна.

✔ Крайна цена + СПЕЦИАЛНА ОТСТЪПКА за Вас е =  1700 лв.

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 22:02 от Русалка_1

Общи условия

Активация на акаунт