На море в България 2021 г.

• 58 232
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Скрит текст:
В Мура почивахме през 2019. Останахме много доволни.
Това по повод коментари за хотела от предходни страници.

Каквото е било 2019 няма нищо общо с 2020г. Pensive
Абсолютно съгласна. В Лагуна бийч се запознахме със семейство, което всяка година  посещава хотела, според тях храната и алкохола никога не са били top of the top, но такава излагация, като лято 2020 никога не е имало.

# 121
В Мура почивахме през 2019. Останахме много доволни.
Това по повод коментари за хотела от предходни страници.
Каквото е било 2019 няма нищо общо с 2020г. Pensive

Хахахах, отговорили са ми от https://www.bulgariaholidays.net/hotels/hoteli-tsarevo/hotel-sereniti-bey
Имам специална отстъпка за 5-те нощувки за Серенити, голяма отстъпка, няма що.
Като вляза пак на страницата и пише отново 25%.Много нагло от тяхна страна.

✔ Крайна цена + СПЕЦИАЛНА ОТСТЪПКА за Вас е =  1700 лв.
Русалка, за колко човека е тази цена? За студио или апартамент е и за кой период? Ако е за трима възрастни в топ сезон изобщо не е много.

# 122
  • here and now
Ние, тази година мислим да заложим на хотел без ОИ или апартамент. Миналата година бяхме на Албена на ОИ ами храната не беше нищо особено. Всеки ден имаше пържени картофи и спагети. Всичко се разграбваше за секунди. Следобедната закуска беше гофрети или понички, за които се редиш на една опашка и се раздаваха от 15 ч. до 16 ч. Изобщо за хора с деца сигурно си заслужава, но за цената, която платихме всеки ден да ядеш пържени картофи и спагети ми идва в повече. Като се замисля бях по-доволна от изхранването на ОИ в Лозенец. Там поне имаше доволно количество плодове на закуска, обяд и вечеря. Ние не пием почти алкохол и не сме от най-ящните туристи. Все си мисля, че на ресторантче ще ни е по-разнообразно и вкусно. Мъжът ми не закусва, само аз закусвам. 

Дайте идеи за хубав апартхотел или хотел държим да има басейн, не стоим много на плажа. Да е близо до заведения (за да можем да се храним на обяд и вечеря). Период на резервация август за 5 нощувки в България.

ПС: Нямаме към момента деца.
За без деца, ако нямате големи ограничения в бюджета препоръчвам RIU Palace Слънчев бряг. ОИ е, но храната е фантастична, всяка вечер е с различна тематична вечеря, разнообразна и качествена. С инфинити басейн е, с невероятна гледка. Спокойно е, защото няма деца. Стаите са много просторни и почти всички са изглед море.

# 123
  • В.Търново
fatalina,  студио за 2+1 - 5 нощувки пик сезон.
Ако е директно от хотела трябва да е 1072лв. с отстъпката.

Скрит текст:
  Уважаема г-жо Узунова
Благодарим Ви, че се обръщате към нас, ТС ТРАВЪЛ- ТУРОПЕРАТОР ОТ 1998год.
Ценовата оферта за Вашето запитване за периодa  31 юли - 5 август = 5 нощувки в хотел Серенити Бей - Царево
Обща пакетна цена за 2 възрастни с 1 дете на 11 години в студио = - % намаление за ранни записвания до = - бонус намаление =
✔ Крайна цена + СПЕЦИАЛНА ОТСТЪПКА за Вас е =  1700 лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:   В прикрепения файл е описанието на “All inclusive”
- нощувки,  изхранване- all inclusive, безплатно-  външния басейн, фитнес, шезлонг и чадър на плажа и около басейна, wi fi, курортна такса и застраховка.

** ЦЕНАТА Е КРАЙНА И НЕ СЕ НАЧИСЛЯВА ДДС!

!!!  ЗАПЛАЩАНЕТО е на 2 вноски !!!
Авансово плащане в размер на 50 % до 7 дни;
Второ плащане -  50% до 14 дни преди настаняването.
След заплащане 100% ще Ви изпратим ВАУЧЕРА (гарантиран документ) за ПОЧИВКАТА ВИ, който представяте в хотела при пристигането Ви.

ПРИ РЕЗЕРВАЦИИ НА 2 ИЛИ ПОВЕЧЕ СТАИ – ПО-ГОЛЯМА ОТСТЪПКА!

АКО ЖЕЛАЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ РЕЗЕРВАЦИЯ, моля изпратете кратко потвърждение, съдържащо:
1.      Потвърждавам!
2.      Ваше Име и Фамилия
3.      Адрес
4.      Ако има деца моля за датите на раждане.

ЗА ВСЯКА РЕЗЕРВАЦИЯ ПОЛУЧАВАТЕ ПРОМО КОД ЗА НАМАЛЕНИЕ ЗА ВСЯКА ВАША СЛЕДВАЩА РЕЗЕРВАЦИЯ ЧРЕЗ ТУРОПЕРАТОР ТС ТРАВЪЛ  !!!
Хубаво, разбирам, че работят чрез посредници, но да си приберат едни 700лв, защото е резервирано през тях, а НЕ!!!
Права е fatalina, никакво пълнене на гушите им на тия безбожници и измамници! За това най-добре към хотела директно.

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 23:35 от Русалка_1

# 124
  • Велико Търново
Роси, все ми се струва, че за 700 лв. не е баш така.В топ сезон за 1000 лв. ми се вижда нереално евтино!
Пробвай през рецепция да резервираш и виж тогава каква ще е разликата.Пък тази цена ми се струва съвсем ок.Нашата също ми се видя много добра/по две е на тази/, но тази година девойките категорично казаха, че не искат да сме в апартаменти и наехме две двойни стаи.Подозирам, че догодина голямата няма и да иска да е нас.

# 125
Освен, ако не са направили някаква грешка агенцията или  да са смятали по цени на друг хотел,и  да са объркали 1070 с 1700. Факт е че цената за топ свзен е 134 лева на човек на ден, дете до 13.99 се настанява безплатно, а до края на февруари има 20 % отстъпка. А и самата оферта не е написана коректно. Няма описание на цените. Би трябвало да изглежда така
2ма въздрастни х 5 нощ х 134 лева  1340 лева - 20 % отстъпка ранни записвания
Крайна цена - 1072.00 лева.
Аз бих звъннала да питам

# 126
fatalina,  студио за 2+1 - 5 нощувки пик сезон.
Ако е директно от хотела трябва да е 1072лв. с отстъпката.

Скрит текст:
 Уважаема г-жо Узунова
Благодарим Ви, че се обръщате към нас, ТС ТРАВЪЛ- ТУРОПЕРАТОР ОТ 1998год.
Ценовата оферта за Вашето запитване за периодa  31 юли - 5 август = 5 нощувки в хотел Серенити Бей - Царево
Обща пакетна цена за 2 възрастни с 1 дете на 11 години в студио = - % намаление за ранни записвания до = - бонус намаление =
✔ Крайна цена + СПЕЦИАЛНА ОТСТЪПКА за Вас е =  1700 лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:   В прикрепения файл е описанието на “All inclusive”
- нощувки,  изхранване- all inclusive, безплатно-  външния басейн, фитнес, шезлонг и чадър на плажа и около басейна, wi fi, курортна такса и застраховка.

** ЦЕНАТА Е КРАЙНА И НЕ СЕ НАЧИСЛЯВА ДДС!

!!!  ЗАПЛАЩАНЕТО е на 2 вноски !!!
Авансово плащане в размер на 50 % до 7 дни;
Второ плащане -  50% до 14 дни преди настаняването.
След заплащане 100% ще Ви изпратим ВАУЧЕРА (гарантиран документ) за ПОЧИВКАТА ВИ, който представяте в хотела при пристигането Ви.

ПРИ РЕЗЕРВАЦИИ НА 2 ИЛИ ПОВЕЧЕ СТАИ – ПО-ГОЛЯМА ОТСТЪПКА!

АКО ЖЕЛАЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ РЕЗЕРВАЦИЯ, моля изпратете кратко потвърждение, съдържащо:
1.      Потвърждавам!
2.      Ваше Име и Фамилия
3.      Адрес
4.      Ако има деца моля за датите на раждане.

ЗА ВСЯКА РЕЗЕРВАЦИЯ ПОЛУЧАВАТЕ ПРОМО КОД ЗА НАМАЛЕНИЕ ЗА ВСЯКА ВАША СЛЕДВАЩА РЕЗЕРВАЦИЯ ЧРЕЗ ТУРОПЕРАТОР ТС ТРАВЪЛ  !!!
Хубаво, разбирам, че работят чрез посредници, но да си приберат едни 700лв, защото е резервирано през тях, а НЕ!!!
Права е fatalina, никакво пълнене на гушите им на тия безбожници и измамници! За това най-добре към хотела директно.
Роси, объркала си се. Значи цената в таблицата е с уж приложена вече отстъпка от 25%. Би следвало цената за 5 дни да ти е 1 339 лв. за студио за 2+1. Обаче явно си слагат яка надценка за тях си. Освен това условиата им за депозит и довнасене на остатъка също не са ок. През хотела искат 30% депозит и само 7 дни преди настаняване остатъка, Също така до 7 дни преди настаняване може да анулираш без неустойка! Найстина си пусни запитване през хотела. Мисля, че цената ще ти е по-добра отколкото при която и да е ТА.
Цена от 1300 - 1400 лв. за 5 нощувки в топ сезон е повече от добра и си заслужава всеки лев. Където и отидеш ще ги дадеш тези пари, а в много от хотелите и много повече, но качеството може и да не е така добро. Тук все пак си в студио доста голямо и просторно, а не в двойна стая, не плащаш допълнително за паркинг, не.плащаш допълнително и за чадър и шезлонги.

# 127
  • В.Търново
За съжаление още не мога да пусна, защото ми играят 2-3 дни, при които не знам от кога ще идем. Дори не съм сигурна, че ще е в пик сезон, съпруга ми пътува. Изчаквам още малко. През оная агенция пробно пуснах информативно. Simple Smile Накрая може да е наистина в ласт минит.

# 128
  • Велико Търново
Копирам си кореспонденцията с фирмата през, която си поръчвам почивките.
Това е за Берлин.

Скрит текст:
Име, категория и местоположение на обекта за настаняване: Берлин Голдън Бийч 4*, Златни пясъци
Брой нощувки: 7
Брой и вид на стаите: 2 / двойни стаи
Брой и вид хранения: All Inclusive
Възрастни: 4
Деца на редовно легло: 0
Деца на допълнително легло: 0
За периода от: 25-07-2021 до: 01-08-2021
Допълнителни услуги и специални изисквания: EB -25%
Обща цена: 3276 лв., платима в срок:
Депозит от 1638 лв. до 14-01-2021 г.
Доплащане от 1638 лв. до 01-07-2021 г.

Това е за Калиакра.
Скрит текст:
Сисе,
отговориха ни от Калиакра,дадоха малко по-високи цени(60-100 лв отклонение,което можем да намалим с отстъпка от нашата комисионна),но дадоха и опция за друго помещение.
Двойна стая супериор :
възрастен /на 13г. и нагоре/ на доп. легло в DBL, DBL superior, ST, AP – 20% отстъпка;

т.е : ( 2 възрастни * 168 ) + ( 168 – 20% ) + ( 168 – 50% ) =336+134,40+84=554,40*7 нощувки = 3880,80 лв – 20% отстъпка за резервации до 29.02, по списък и при срок на плащане 50% до 15.03.2021; = 3104,64 лв крайна цена към клиента и може да се доплати към 112 лв за изглед море( 2 евро на ден на човек)

Така,че Калиакра можем и от визит и директно,все си е на ултра ол инклузив и с 1 чадър и 2 шезлонга на стая,на прилежащия към хотела плаж.

Огледай снимки,сайтове на хотелите и е се чуем утре.Все пак има 20% отстъпка от цените за ранно записване,а те на тези хилядарки са си сумаSmile

и както се вижда депозита е 50% до средата на март.

Понеже преди това гледах и апартаменти на първа линия на Златни пясъци, защото си мислех, че под 5000 няма да можем да се вместим за хотел на база ОИ цената беше около 1500, като сложих хилядите кафета, които пия, алкохола на мъжа ми, безбройните сладоледи на малката ми дъщеря, пари за чадъри и шезлонзи и реших, че това ни е без пари.

# 129
ММ както не искаше да гледаме северното черноморие, защото ни е далече, като му показах Топола скайс взе че му хареса. Бихте ли ми казали как е плажа там. Знам че е отдалечен, но има ли чадъри и шезлонги, макар и с доплащане, защото в офертата май пише че има включен само чадър?

# 130
  • В.Търново
След като им написах имейл на въпросната агенция са ми върнали отговор.
Скрит текст:
  Здравейте г-ж Узунова

много се извинявам, сега виждам, че сме допуснали правописна грешка, вместо 1070лв - неправилната цена 1700 лв

това естественно щеше да се види и изясни при резервавацията.

цената е 1070 за студиото което искате,

приятен ден и бъдете живи и здрави

Николай

# 131
  • Велико Търново
Сега се връщам да видя за кой хотел става въпрос, Роси и ще чакам отзиви, ако го изберете.
Наистина си мислех, че такива цени не съществуват.

# 132
  • Пловдив
Темата само за хотели ли е?
Интересуват ме къмпинги, колкото има останали още по нашето море /за разлика от Гърция/. С тоя ковид ще тряя пак да си организираме почивката тук, за съжаление...

# 133
Здравейте, някой има ли впечатление от Комплекс Нестинарка в Царево. Излиза ми едно студио там и ми се иска тази година да отскочим за 2-3 дни. На пръв поглед всичко изглежда супер. И като цяло плаж Нестинарка как е, защото в тази посока никога не съм ходила. Simple Smile

# 134
  • София
Аз се присъединявам към въпроса за къмпингите, като имам предвид не спартански условия, а по-скоро лукс категория, ако може така да се каже за къмпинг.
След разочарованието от Градина миналото лято (прекрасен плаж и бунгала, безобразен мениджмънт, поддръжка и незаслужено високи цени), сега познати ми казват за къмпинг Гардения.
Някой с лични наблюдения?

Общи условия

Активация на акаунт