На море в България 2021 г.

• 57 203
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
................
Била съм в Серенити,  но с предишните собственици, и не бих повторила. Но сега сигурно е различно... Simple Smile
........мноооооооооого различно,повярвайми Wink

# 571
  • There I was on a July morning
Почивала съм на Дюни само в хотел Белвил и останах много доволна, но сега се загледах и в Холидей вилидж и имам въпрос към тези, които са отсядали там.
Апартаментите са разделени ценово на по-близки и по-отдалечени, а стаите са само с една цена. Стаите на какво отстояние са от плажа горе-долу? И вторият въпрос - редовните и промо апартаментите колко са отдалечени от плажа?

# 572
  • В.Търново
В сайта на Дюни има само форма на запитване, а не резервационна.
Явно съм попаднала на друг сайт.Излиза наистина 15%.
Дава ми за 2+1 двойна стая Белвил, активен сезон, 5 нощувки - 1 585,25 BGN. Много са ми дори с 15%.
Ако въобще стигнем до Белведере лятото ще дам подробно мнение в темата.

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 19:05 от Русалка_1

# 573
Почивала съм на Дюни само в хотел Белвил и останах много доволна, но сега се загледах и в Холидей вилидж и имам въпрос към тези, които са отсядали там.
Апартаментите са разделени ценово на по-близки и по-отдалечени, а стаите са само с една цена. Стаите на какво отстояние са от плажа горе-долу? И вторият въпрос - редовните и промо апартаментите колко са отдалечени от плажа?
Почивала съм на вилите от тези които са най-първи. На следващото лято бяхме на Белвил....разстоянието е едно и също. Но ако ти се падне по-отдалечена вила, вече се променят нещата. Не е нещо фрапантно, де. Примерно както е по-отдалечен Пеликан.
Имам резервация за вилите сега и се чудя какво да правя.....

# 574
  • София
Е, Промо вилите сигурно са на баира горе. Инак и ние бяхме една година в ХВ ама в най-предните вили, даже са по- хубави от Белвил и са на една линия... Сега вече не ми пречи и да е далеч. Децата са по-големи.

# 575
Е, Промо вилите сигурно са на баира горе. Инак и ние бяхме една година в ХВ ама в най-предните вили, даже са по- хубави от Белвил и са на една линия... Сега вече не ми пречи и да е далеч. Децата са по-големи.
Ние сме в Промо. Синчетата ще са почти на 9 и на 2г. Но ходим много пеш.

# 576
  • София
Аз нещо не мога да разбера. Това, което излиза като цена в резервационната форма, с отстъпката ли е или от нея вадиш 15%?
Ако е с отстъпка, ми излиза с 200 лв повече от цената във Визит. Ако е без, не мога да разбера на база какви цени е дадената сума, защото и в сайта, и в агенции, цените рецепция са други??

# 577
  • В.Търново
Трябва да е с отстъпката.
На нен ми излиза точно през Визит.

# 578
  • София
Ами????
През Визит за трима възрастни(синчето ще е навършил 15г),от 26 юни до 3 юли, ми излиза 1910лв с 10% отстъпка, цена за 7 нощувки, при която резервирах и платих. В сайта на Дюни Роял Резорт, с 15% отстъпка, за същия период и конфигурация, ми дават цена 2104.60лв.

# 579
Момичета, дайте бърз съвет и информация - в Алгара Бийч Кранево как е басейна с минерална вода на плажа - дали ще става за къпане на 24 май? Въпросът ми е към ходилите от темата, мисля имаше такива. Офертата за две нощувки е доста добра за нашата конфигурация 2 възр. и 3 деца, но се чудя, ако водата е студена и не става за къпане, какво ще правим по това време в хотела и Кранево?

# 580
Здравейте момичета,
На вън вече е слънчице и започнах да гледам офертите за море - искам да питам само на мен ли ми се струват тази година доста високи цените? Ние сме с две деца , вече на 15 и 13 г и не мога да намеря нищо под 350 лв на ден ол инклузив...предните години за 1 възраст офертите бяха до 50-60 лв сега над 90 лв-100 лв за юли и август?
Другото , което ми прави впечатление е извеждане по напред на датите на активния сезон, преди години беше след 7-10 юли, сега от 03?
Моля ако някой е направил вече резервация да сподели къде ?

# 581
Здравейте момичета,
На вън вече е слънчице и започнах да гледам офертите за море - искам да питам само на мен ли ми се струват тази година доста високи цените? Ние сме с две деца , вече на 15 и 13 г и не мога да намеря нищо под 350 лв на ден ол инклузив...предните години за 1 възраст офертите бяха до 50-60 лв сега над 90 лв-100 лв за юли и август?
Другото , което ми прави впечатление е извеждане по напред на датите на активния сезон, преди години беше след 7-10 юли, сега от 03?

Здравейте! Проверете хотел Ол Суитс на Обзор - един от любимите ни хотели. Аз съм с голямо дете 15г., което се води възрастен и ми дадоха добра цена, но имайте предвид, че по-ниската цена при тях е до 10.07. След това и те ни идват много скъпи /поне за моя бюджет/ Имат страхотна храна, няколко басейна, безплатен паркинг. Имат и чадъри и шезлонги на плажа, които са включени в цената. Ако ви интересува друго - питайте.

# 582
Момичета, дайте бърз съвет и информация - в Алгара Бийч Кранево как е басейна с минерална вода на плажа - дали ще става за къпане на 24 май? Въпросът ми е към ходилите от темата, мисля имаше такива. Офертата за две нощувки е доста добра за нашата конфигурация 2 възр. и 3 деца, но се чудя, ако водата е студена и не става за къпане, какво ще правим по това време в хотела и Кранево?
Водата по мое време/ юли м./ беше далеч от минерална...Да не кажа направо студена !!

# 583
Водата по мое време/ юли м./ беше далеч от минерална...Да не кажа направо студена !!

Благодаря, току-що от хотела ми отговориха, че температурата варира от 23-25 градуса, което за мен си е наистина студена вода. Жалко, цената и хотела ми допаднаха, но явно няма да се навия

# 584
Здравейте момичета,
От години няма цени от 50 - 60 лв. за възрастен за активен сезон. Не знам къде сте почивали, но такива цени са по-скоро в извън активен сезон или в крилата на сезона, т.е. краят на юни и краят на август. Тъй като децата Ви вече са големи, то малко хотели ще имат отстпъка за тях, особено за 15 -то дете. За отсъпките за деца е от значение дали детето и навършло или не 13 г. Има доста хотели, които настаняват безплатно дете до 12.99. и по-малко такива, които настаняват безплатно деца до 13.99. Ето няколко оферти, които може да Ви устроят.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-ariana-kiten-20158/
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-kazablanka-obzor-19662/
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-sanrayz-ol-suit-rezort-obzor-19755/
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-primorsko-del-sol-23514/
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-sanset-rizort-pomorie-16524/
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-hermes-carevo-19946/

Общи условия

Активация на акаунт