На море в България 2021 г.

• 57 208
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
  • В.Търново
И Дюни закъсват за резервации.

# 556
  • В градината...
Обзор, когато ходех там преди 15-16 години, си беше село. Кранево също. Не ходим там, защото се застрои. На север от Балчик села да искаш. Там сме вече 10 години.

# 557
Моля,дайте линк за намалението от 15 % в Дюни,тъй като не намирам

# 558
  • Пловдив
Влизате в сайта на комплекса.Харесвате си хотел ,стая и период и там излиза цената с 15% процента намаление.Може и да направите запитване към някои агенции за справка.

# 559
  • София
В сайта пише 10%, както е и в агенциите?

# 560
  • Сф
В сайта пише 10%, както е и в агенциите?
Е ,резервирайте през сайта и ще видите че е 15.
Просто трябва да зададете дати в резв.форма ,хора и накрая пише,че цените  са с 15%по ниски от тези на рецепция.Не с 10%,а с 15%.
Какво чакате да видите и къде ,не знам.При попълване на резервацията се вижда!

# 561
Примерно за Белвил:

За първа година виждам 15% отстъпка за Дюни. Явно кризата си казва думата...

# 562
  • Sofia
Скрит текст:
Примерно за Белвил:

И то по това време на годината. Ако не се лъжа в самото начало, когато публикуваха цените за сезон 2021,намалението беше 10%

# 563
Скрит текст:
Примерно за Белвил:

И то по това време на годината. Ако не се лъжа в самото начало, когато публикуваха цените за сезон 2021,намалението беше 10%
При тях винаги е била 10% и то искаха 100% плащане при резервецията. Обаче ако искат да напълнят хотелите, то тези 15 % при високите им цени няма да им помогнат. Ще трябва още да си променят отстъпките.

# 564
  • София
Здравейте,
Амигос травел и Империал палас в Слънчев бряг добър вариант ли са?
Имаме резервация за Серенити бей в края на август и съм замислила да добавим 2 нощувки в Съни бийч, най-вече заради сериала. Много е златен хотела, но добър ли е?
Тази агенция читава ли е?
Благодаря.

# 565
Здравейте,
Амигос травел и Империал палас в Слънчев бряг добър вариант ли са?
Имаме резервация за Серенити бей в края на август и съм замислила да добавим 2 нощувки в Съни бийч, най-вече заради сериала. Много е златен хотела, но добър ли е?
Тази агенция читава ли е?
Благодаря.
Отзивите за хотела не са особено ласкави. В Букинг оценката е 6.6 която поне за мен е ниска. Има отзиви, че базата е за реновиране, че паркинкът не стига и за него се плаща 20 лв. на ден. Това мнение във Визит е много показателно и лично аз при тези обстоятелства не бих посетила хотела.

Скрит текст:

# 566
  • Пловдив
Дюни за цената си е добре.Тази година съм резервирала за там и за Серени Царево.В Царево цената е като на Дюни и съм сигурна ,че няма да получа това което получавам на Дюни,но имам ваучер от агенция която трябва да използвам.

# 567
Дюни за цената си е добре.Тази година съм резервирала за там и за Серени Царево.В Царево цената е като на Дюни и съм сигурна ,че няма да получа това което получавам на Дюни,но имам ваучер от агенция която трябва да използвам.
Значи зависи какво търсиш. Ако това са аквапрак,  анимация и голяма територия, то Дюни ще има предимство, но иначе не мисля, че Серенити ще отстъпва по друго. Дори относно базата,  считам, че Серинити е по-добрият вариант. Ново и чисто. Ще е от полза като се върнеш да ги сравниш. Ще очаквам отзивити ти.

# 568
  • Sofia
Slavei4e, и на мен ще ми е интересно сравнението, Дюни си ги знам, в Серенити още не сме били. Влязла ми е една "муха в главата", ако не ми се получат нещата, изборът ще е м/у добре познатото (Дюни) и непознатото (Серенити). Simple Smile

# 569
И аз ще чакам сравнението.
Била съм в Серенити,  но с предишните собственици, и не бих повторила. Но сега сигурно е различно... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт