На море в България 2021 г.

• 57 693
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, следя ви от известно време и от всички препоръчани се спряхме на Алгара бийч. Има ли някой от вас, който вече има резервация и на какви цени? За нас датите ще са от 21-28.08 евентуално, като ще сме с бебе на 3 месеца и по-голямо дете на 2год и 3 мес. Чудя се като настаняване каква стая да изберем, за да има място за децата. Също гледам, че и някакви оферти си намирате от незнайни за мен места. И аз съм от онези, които запазват през букинг 95% от почивките си. Благодаря предварително на отзовалите се!

# 241
Съвет за стая не мога да дам, но оферти можеш да видиш тук.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-algara-biych-kranevo-24446/
https://allinclusive-pochivki.eu/index.php?nav=Hotel&id=2645 … mp;tabs=ceni#tabs

Както и от сайта на хотела.
https://www.algarabeach.com/

# 242
  • Русе
Привет.
След известно чудене и разглеждане на оферти, запазих в хотел Елица в Китен за 5 нощувки на полупансион.
Бяхме решили за Китен, понеже не сме ходили там до сега, а обичаме да разнообразяваме. Предпочитах да е без храна или поне само със закуска, но разликата в цената беше минимална, за това избрахме НВ. Пък пак може някоя вечеря да седнем навън. Хотелчето работи от две години, близо е до Атлиман и с добри отзиви. Свързах се директно с тях и поисках оферта. Да сме живи и здрави, от 01.07 сме там Simple Smile

# 243
  • София
Привет.
След известно чудене и разглеждане на оферти, запазих в хотел Елица в Китен за 5 нощувки на полупансион.
Бяхме решили за Китен, понеже не сме ходили там до сега, а обичаме да разнообразяваме. Предпочитах да е без храна или поне само със закуска, но разликата в цената беше минимална, за това избрахме НВ. Пък пак може някоя вечеря да седнем навън. Хотелчето работи от две години, близо е до Атлиман и с добри отзиви. Свързах се директно с тях и поисках оферта. Да сме живи и здрави, от 01.07 сме там Simple Smile
Разгледах го, много хубаво хотелче. Ние също търсихме нещо НВ, но не успяхме да намерим и резервирахме AI и тази година. Атлиман дали е много пренаселен? Това по-южният плаж ли беше?
ПС: Видях го Атлиман кой плаж е. 2019 лятото бяхме за един ден в Китен. Стигнахме до плажа и се върнахме. По-пренаселен плаж не бях виждала. Нямаше място къде да си хвърлиш кърпата, не да има свободни чадъри. А в свободната зона г*з до г*з. Жалко, защото хотелчето е хубаво.

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 10:57 от Spastik Children

# 244
Вчера нещо много се загледах по "Хотел РИУ ХЕЛИОЗ ПАРАДАЙЗ"
Започвам да търся отзиви сега...

# 245
Maй там ще открием сезона в края на май.
Хубаво, аз нямам забележки. Всичко ми допада там.

# 246
Maй там ще открием сезона в края на май.
Хубаво, аз нямам забележки. Всичко ми допада там.
aiwabg, за хотел РИУ ХЕЛИОЗ ПАРАДАЙЗ ли казваш? Ако да, как е морето там?

# 247
  • here and now
Самия хотел е без забележки, но плажа към него(по-близкия), е с камъни, водорасли и медузи. Не е дълбоко, но не е особено приятно.
Не се пуши на терасата на ресторанта, ако на някой му е важно.

# 248
  • Русе

ПС: Видях го Атлиман кой плаж е. 2019 лятото бяхме за един ден в Китен. Стигнахме до плажа и се върнахме. По-пренаселен плаж не бях виждала. Нямаше място къде да си хвърлиш кърпата, не да има свободни чадъри. А в свободната зона г*з до г*з. Жалко, защото хотелчето е хубаво.

2019-та нямаше Ковид. Сега е доста по-различно. Не, че искам да е пусто, но се надявам да не е г.. до г..Simple Smile

# 249
  • София

2019-та нямаше Ковид. Сега е доста по-различно. Не, че искам да е пусто, но се надявам да не е г.. до г..Simple Smile
Точно миналата година с ковид-а се претъпкаха плажовете на нашето море, защото всички се отказаха от Гърция и Турция. Вие понеже сте от 1.07, може и да не е толкова пълно.

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 14:49 от Spastik Children

# 250
  • Пловдив
Fatalina, анимацията чува ли се в стаите/апартаментите гледка море на Серенити?
Мразя шума, особено следобяд Simple Smile

Винаги сме били с изглед море.
Но обикновено избираме от втори етаж нагоре и там не се чува.

# 251
  • София
Плаж Атлиман ми е любимият от географска гледна точка български плаж. Най-ситният пясък по нашето крайбрежие, плавен преход, закътан залив без вълни.

До там обаче. Страшно неприятно място в сезон. А сезонът там специално продължава дълго. Между другото има уеб камера, която работи в сезона и която ползвах, за да преценим дали да отскочим до там, когато сме били на юг. Ами не. От ранни зори се запазват шезлонги, пълни се до дупка, няма Ковид, няма лично пространство и елементарно възпитание.

Струва си посещение само октомври-май.

# 252
Самия хотел е без забележки, но плажа към него(по-близкия), е с камъни, водорасли и медузи. Не е дълбоко, но не е особено приятно.
Не се пуши на терасата на ресторанта, ако на някой му е важно.

Благодаря!
Директно ми отпада като вариант в такъв случай.

# 253
  • Русе
Плаж Атлиман ми е любимият от географска гледна точка български плаж. Най-ситният пясък по нашето крайбрежие, плавен преход, закътан залив без вълни.

До там обаче. Страшно неприятно място в сезон. А сезонът там специално продължава дълго. Между другото има уеб камера, която работи в сезона и която ползвах, за да преценим дали да отскочим до там, когато сме били на юг. Ами не. От ранни зори се запазват шезлонги, пълни се до дупка, няма Ковид, няма лично пространство и елементарно възпитание.

Струва си посещение само октомври-май.
Уеб камерата и сега работи. Сега морето е отнесло пясъка и се вижда една огромна тръба която директно отива в морето. Смятайте в какво се къпем лятото.
https://www.webcamsbg.com/webcam-ot-kiten-severen-plaj-live-na-j … online-kiten.html

# 254
На Атлиман съм виждала тръба преди доста години и тогава ми беше съмнителна. На мен повече ми харесваше южният плаж. Спомням си, че последните години имаше някакъв разлив и нямам идея дали нещата са се оправили.

Общи условия

Активация на акаунт