На море в България 2021 г.

• 57 278
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
Аз съм била в Царево преди 5-6 години  точно последните две седмици на май. Страхотно време за разходки. Около 20-25 градуса беше през деня, вечер с яке. Валя два пъти за час-два и след като спреше дъжда веднага ставаше топло. В морето водата беше хладна, но не се топнах заради щипалките, не толкова заради студа.
При възможност ще заведа дъщерята, понеже и на нея морският въздух и действа добре на алергията. И то в този диапазон края на май-началото на юни. Ако съм в сезон ще си търся хубав плаж.

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 11:01 от Лъчестлъч

# 451
А за Великден 2021г някой ориентирал ли се е към морски хотел и ако да, то къде, ако не е тайна? И най-вече защо, като избор?

# 452
А на мен Царево въобще не ми харесва. Имат един малък парк и това е.Супер скучно, няма живот там.Не харесвам и блъсканицата, но Царево е супер скучно място. Който обича спокойствието е за него. Simple Smile

Не съм съгласна . Миналата година се изненадах колко много живот има в центъра на Царево . Заведения , сергии , паркове , всичко беше пълно с хора . Имах чувството , че съм в Китен .
Синеморец вече си е абсолютна скука.

# 453
Нещо повече от абсолютна скука търся.  Направо да няма хора. 😜

# 454
Търся самостоятелно място за настаняване последните 10-15 дни на май. Искам да е близо до плажа. Кухня да има. До сега не съм била май на море, въобще има ли някой по това време?
Обожавам южния плаж на Приморско, но там самостоятелно няма нищо май ...
Идеи?
Виж комплекс Нестинарка https://condominium-complex-1313.business.site/,  Реджина маре https://reginabeach.bg/, Примеа Бийч Резиденс http://primea.bg/. Тези трите са до плаж Нестинарка до Царево. Май месец със сигурност ще е пълно спокойствие.

# 455
"Кухня да има" е ключовия момент. При престой 10-15 дни и то в края на май ще трябва да се готви, а една кухня не е само котлон и микровълнова, което обикновено предлагат.

# 456
  • Сф
To едва ли ще има чужденци пенсионери, те ходят през май.Аз бих отишла към Влас. Там има много апарт хотели  с кухни, сем. хотели, какво за бога ще диря в Царево?-там няма нищо, а и плаж казвате че  е кофти, минавала съм не ми харесва и юли. Слънчака е наблизо, Несебър, магазини има, романтика, гледки, разходки.

# 457
  • София
А на Влас пък как е плажа Thinking

# 458
В Царево има всичко. Много уреден град е. Поликлиника и спешна помощ, Лидъл, аптеки, парк, прекрасни заведения в парка покрай морето, магазини за всичко. Апартаментите са на прекрасен плаж. Квартал Василико от южната му част е до Нестинарка. Там има и апратаменти и къщи ца гости. Едва ли дамата търси кухня като у дома си, за да готви като луда. Самата тя писа, че търси тихо и спокойно място. А май месец дори и в Слънчев бряг е тишина и няма много туристи. Особено пък сега кято ги няма чужденците. Там пък апартаменти и студия да искаш.

# 459
  • София
В Царево има всичко. Много уреден град е. Поликлиника и спешна помощ, Лидъл, аптеки, парк, прекрасни заведения в парка покрай морето, магазини за всичко. Апартаментите са на прекрасен плаж. Квартал Василико от южната му част е до Нестинарка. Там има и апратаменти и къщи ца гости. Едва ли дамата търси кухня като у дома си, за да готви като луда. Самата тя писа, че търси тихо и спокойно място. А май месец дори и в Слънчев бряг е тишина и няма много туристи. Особено пък сега кято ги няма чужденците. Там пък апартаменти и студия да искаш.
fatalina, кой плаж на Царево е най-хубав и чист горе-долу ..? по твое мнение

# 460
  • Сф
А на Влас пък как е плажа Thinking
Екстра е! До Диневи порт съм била аз.Ама и по встрани е супер.Поликлиники има и в Сл Бряг,Несебър,да не се налага и Бургас е близко и. Бпомощ има, викали сме за познат.

# 461
В Царево има всичко. Много уреден град е. Поликлиника и спешна помощ,......
Само да не ти се налага да ги ползваш да не дава господ,пълна скръб,наложини се и ни казаха че най-близки спеш.център с ренген е Бургас Sad

Иначе за мен Арапя е по-хубав от Нестинарка-говоря като отношение плаж/море Wink

# 462
Определено ще ми трябва добра кухня. С три деца с вълчи апетит ще сме. Joy

# 463
fatalina, кой плаж на Царево е най-хубав и чист горе-долу ..? по твое мнение
На Нестинарка ми харесва. В самото Царево са камъняци.
 Арапя не съм посещавала, но мои близки ходят на къмпинг заради кучето си и казват, че морето след обяд е много мръсно.
Митко, ползвала съм услугите на спешен кабинет УНГ за една позната рускиня.
 Всичко си беше ок, но тя си плати 60 лв. Не й признаха застраховката.
Purlеove, в Слънчев бряг май са закрили медицинският център, който беше до зеленчуковата борса. Дали има друг не знам, но да, има вариант и в Несебър и в Бургас. Преди доста години ходех около 24 май на Слънчев бряг и съм улучвала дори горещо време, но морската вода си беше студена. Зависи от годината.
Валерия, в апартаментите рядко има фурна. Дори често няма котлони, а само МВ. Ако ще ти трябва напълно оборудвана кухня, то предварително си провери информацията по телефона. Ето тук кухните имаха всичко, включително миялна и пералня, но там пък плажът не ми хареса. На теб може да ти хареса.  http://apoloncomplex.com/bg/index.html

# 464
Определено ще ми трябва добра кухня. С три деца с вълчи апетит ще сме. Joy
Ами наблегнете на кухнята. Трябва да има и фурна и голям хладилник. И хладилна чанта с мръФки от къщи.
Изборът на място не е голям - трябва да е общински център - Созопол, Приморско или Царево. Ама в Приморско май няма Лидъл, та Царево излиза да е най-подходящо. На север температурите са с няколко градуса по-ниски и затова през този период не е препоръчително.

Общи условия

Активация на акаунт