На море в България 2021 г.

• 57 265
  • 748
  •   1
Отговори
# 465

Изборът на място не е голям - трябва да е общински център - Созопол, Приморско или Царево. Ама в Приморско май няма Лидъл, та Царево излиза да е най-подходящо. На север температурите са с няколко градуса по-ниски и затова през този период не е препоръчително.

Ей, не сме 1971г. На забутаната Арапя има 3-4 магазина. Лично аз ги предпочитам защото предлагат по-различен асортимент от супермаркетите.

# 466
Определено ще ми трябва добра кухня. С три деца с вълчи апетит ще сме. Joy
Ами наблегнете на кухнята. Трябва да има и фурна и голям хладилник. И хладилна чанта с мръФки от къщи.
Изборът на място не е голям - трябва да е общински център - Созопол, Приморско или Царево. Ама в Приморско май няма Лидъл, та Царево излиза да е най-подходящо. На север температурите са с няколко градуса по-ниски и затова през този период не е препоръчително.

Ама в Приморско има супермаркет Перла. Там е нещо като магазин - борса. Има и още един голям магазин на входа на самото Приморско, още един до Аквапарка. За пазаруване на продукти има откъде.

# 467

Ей, не сме 1971г. На забутаната Арапя има 3-4 магазина. Лично аз ги предпочитам защото предлагат по-различен асортимент от супермаркетите.
Не сме, но става въпрос за месец май, когато повечето курортни места още не са се събудили. То в средата на юни няма нищо отворено. Ей за това избирам ОИ. Отивам и не мисля за нищо. Ако е за 2 - 3 нощувки става и то с компания, така че всички да се включват в домакинската работа, но цяла седмица да пазарувам, да готвя, да принасям и отнасям, мерси! Това не ми е почивка.
Валерия, виж и този вариант на почивка, където две деца се нястаняват безплатно. https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-kazablanka-obzor-19662/
 Прекрасен град за разходки и плаж.

# 468
  • Сф
Мале, Фаталина , къде я прати май месец на ветрилника в Обзор Simple Smile

# 469
  • В.Търново
Днес следобед платих капарото по резервацията ми за хотел Белведере, но е под въпрос до последно.Ако нямаше опцията за безплатна анулация нямаше да платя. Не ми е нищо сигурно. за другата година може да остане Серенити, ще видим.Ако отпаднат тия тестове и ваксини, което малко ме съмнява, може да пробваме и Турция за следващото лято, нали й се точим от няколко години и все нещо се случва и не можем да резервираме за там.
Това лято си мисля, че е възможно пак да не отвори Белведере, че да видим....

Последна редакция: пн, 08 мар 2021, 17:49 от Русалка_1

# 470
Днес следобед платих капарото по резервацията ми за хотел Белведере, но е под въпрос до последно.Ако нямаше опцията за безплатна анулация нямаше да платя. Не ми е нищо сигурно.
А дано да се видим там.

# 471
Мале, Фаталина , къде я прати май месец на ветрилника в Обзор Simple Smile
Ветрилника в Обзор обичайно е през август месец
 За тези пари си заслужава и то много. Хотелът е прекрасен за деца.

# 472
Здравейте, темата е интересна. Тъй като сме с две деца над 12 години, търсим хотели, при които възрастовата граница е поне над 14 години. В противен случай трябва да плащаме за 4-ма възрастни. Някой да се сеща за такива хотели?

# 473
Яна,ако търсите ОИ...до 14 год... "Белведере " Приморско.Над 14 год е абсурд да намерите освен цена за цялостно помещение !!

# 474
Определено ще ми трябва добра кухня. С три деца с вълчи апетит ще сме. Joy
Ами наблегнете на кухнята. Трябва да има и фурна и голям хладилник. И хладилна чанта с мръФки от къщи.

Ама в Приморско има супермаркет Перла. Там е нещо като магазин - борса. Има и още един голям магазин на входа на самото Приморско, още един до Аквапарка. За пазаруване на продукти има откъде.
За имането - има. Ама дали ще работят всички през май е под въпрос, а какъв асортимент и цени предлагат е друга бира. Местните, които работят в Бургас си пазаруват от там. Защо ли?

# 475
В Приморско, срещу бистро Приз (до хотел Империал), има супермаркет, който работи целогодишно. Цените са много ниски дори и в активния сезон и всички местни си пазаруват главно от там. Иначе има и друг целогодишен супермаркет Комфорт, който се намира срещу полицейския участък, но там е една идея по-скъпо.

# 476
Здравейте, темата е интересна. Тъй като сме с две деца над 12 години, търсим хотели, при които възрастовата граница е поне над 14 години. В противен случай трябва да плащаме за 4-ма възрастни. Някой да се сеща за такива хотели?
Ако е до 14 г. има доста хотели, които имат оферти за деца на тази възраст, но над 14 е само един хотел.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-sanset-rizort-pomorie-16524/

# 477
  • Варна
Здравейте, може да проверите в Сънрайз Ол Суитс, Обзор. В момента имат оферта за по-големи деца, настанени в двуспален апартамент. На сайта им има табличка с цени.

# 478
Здравейте, може да проверите в Сънрайз Ол Суитс, Обзор. В момента имат оферта за по-големи деца, настанени в двуспален апартамент. На сайта им има табличка с цени.
Големи, но ДО 14 г., а дамата търси за над 14, които в хотелите вече не ги считат за деца.

# 479
  • София
Големи, но ДО 14 г., а дамата търси за над 14, които в хотелите вече не ги считат за деца.
А дефакто пак родителите ги финансират. Аз не виждам голяма разлика дали ще е на 12 или на 15. Пак няма да пие алкохол, пак толкова вода ще харчи. Евентуално да яде една идея повече...

Общи условия

Активация на акаунт