На море в България 2021 г.

• 57 244
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
Аквамарин в Слънчев бряг, по отношение на храната има много какво още да се желае.
Момичета, търся нещо за повече нощувки, наистина на първа линия, на метри от плажа, да не орем с количката и детето в пясъка като миналата година. Добре е да има и закуска. Погледнах тук -там, цени около 2500-3000 лева за десет нощувки, малко ми е множко, ние имаме вече резервация, тази ще е втора за сезона.
Да е подходящо за малки деца, непосредствена близост до плажа и евентуално закуска. Всъщност, има изгодни за Свети Влас, но как е морето?
Може ли препоръки, благодаря.

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 03:27 от Elizabeth_

# 496
Аквамарин в Слънчев бряг, по отношение на храната има много какво още да се желае.
Момичета, търся нещо за повече нощувки, наистина на първа линия, на метри от плажа, да не орем с количката и детето в пясъка като миналата година. Добре е да има и закуска. Погледнах тук -там, цени около 2500-3000 лева за десет нощувки, малко ми е множко, ние имаме вече резервация, тази ще е втора за сезона.
Да е подходящо за малки деца, непосредствена близост до плажа и евентуално закуска. Всъщност, има изгодни за Свети Влас, но как е морето?
Може ли препоръки, благодаря.

Вижте това: https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-morsko-konche-lozenec-20086/

# 497
  • Варна
Някой може ли да сподели мнение за хотел Калипсо, Слънчев бряг. Гледах тяхна интересна оферта в allinclusive.bg. Благодаря предварително!

# 498
Някой може ли да сподели мнение за хотел Калипсо, Слънчев бряг. Гледах тяхна интересна оферта в allinclusive.bg. Благодаря предварително!
Почивала съм в Рена, който се пада в глуха уличка зад него. На рекламните снимки изглежда по-добре отколкото в действителност. На главния път от Несебър за Влас е и там си е много шумно. Когато аз почивах в Рена-та имаше детски руски лагер там.

# 499
Някой резервирал ли е през "БУЛКАРТ ТРАВЪЛ" ООД? Много ниски цени ми дава за хотели, е говоря за периода м.май и началото на юни. Но все пак сравнени с цените на другите агенции са доста приемливи. Но.... сроковете за анулация не са добри, до 30 дни преди настаняване няма неустойка, но в другите периоди има. А точно тази година вече гледам дните за неустойка, при повечето агенции има 3-4 дни преди настаняване без неустойка.
Досега не съм ги срещала из нета при търсене на хотели. Ако може Галактик да се включи и каже нещо за тях ако знае. Проверих ги и в регистъра, имат валидна застраховка.
И най-отдолу пише ето това:
"- Въпреки описаните общи условия за анулации, Тез Тур България ЕООД ще разглежда всеки един случай индивидуално и ще съдейства за възстановяване на заплатените суми на клиентите в максимално голям размер. Сумите ще бъдат възстановени на клиентите, само ако бъдат върнати от контрагента."

Защо пише Тез Тур ???

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 13:07 от stani.1997

# 500
  • В.Търново
Смених датата за Белведере на 14 август, но пак не е сигурна. Станаха непредвидими неща.  ConfoundedFlushed
След тези затваряния ще видите как Белведере няма да отвори въобще.

# 501
Смених датата за Белведере на 14 август, но пак не е сигурна. Станаха непредвидими неща.  ConfoundedFlushed
Еми като не отвори, други хотели колкото искаш.

# 502
Такаа, нали питах за Булкарт травъл, от днес вече не се виждат тези ниски цени, или е било грешка, или само да привлекат първоначално клиенти. Защото като пуснах заявка, напр. за Мирамар, началото на м.май беше по 55 лв. в сайта, а сега изобщо няма цени. За някои хотели се появява табличка с цени на Тез тур.

# 503
Аз минавам да питам тези, които са почивали в Мирамар Обзор в началото на юли - как е морето, буйно ли е, топло ли е като цяло, водата също? Отивам с дете на 2 години и е ясно, че то само няма да припари до водата, но ако са някакви големи вълни и хич не става, ще ми е криво и на мен. Духа ли? Вече сме запазили, но се чудя дали не сгреших, чета противоречиви мнения 🤨

# 504
Такаа, нали питах за Булкарт травъл, от днес вече не се виждат тези ниски цени, или е било грешка, или само да привлекат първоначално клиенти. Защото като пуснах заявка, напр. за Мирамар, началото на м.май беше по 55 лв. в сайта, а сега изобщо няма цени. За някои хотели се появява табличка с цени на Тез тур.
Нама такива цени за Мирамар. Това е поредната измама. Ето тук са всички оферти за хотела. https://visit.bg/hoteli/hotel-miramar-biych-obzor-654/
https://www.miramar-bg.com/bg/

# 505
Аз минавам да питам тези, които са почивали в Мирамар Обзор в началото на юли - как е морето, буйно ли е, топло ли е като цяло, водата също? Отивам с дете на 2 години и е ясно, че то само няма да припари до водата, но ако са някакви големи вълни и хич не става, ще ми е криво и на мен. Духа ли? Вече сме запазили, но се чудя дали не сгреших, чета противоречиви мнения 🤨

Били сме в Обзор в началото на Юли. Морето беше спокойно - Обзорският е един от най-дългите и красиви плажове. Относно вълните, когато и да отидете - никога не се знае - ден за ден е различно. Водата е топла в началото на Юли - около 22-24 градуса, което си е добре за нас, но моето дете е голямо. Настройте се, че ще прекарате прекрасна ваканция и се надяваме да се случи точно така.

# 506
Здравейте!
 Тази година решихме да летуваме в Балчик. Питането ми е не толкова за настаняването, колкото за разни интересни неща за правене и разглеждане. Засега съм си набелязала Болата за плаж и двореца за посещение, евентуално и сватба там искам да планирам 😊 Ще прескочим и до Каварна да се порадваме на рок спомените.
Ще съм благодарна на всякакво инфо! Simple Smile

# 507
На север - Калиакра, Тюленово, Шабла, Дуранкулак, на юг ви е сравнително близо Аладжа манастир.

# 508
  • В.Търново
Еми като не отвори, други хотели колкото искаш.
Не е точно така. Всеки има критерии, които малко хотели ги покриват и не се знае какво ще има на ласт минит.  Sad

# 509
Както казах днес вече цените ги няма в сайта. Звънях им и ми казаха че програмиста актуализира цените. А вчера ето това се виждаше

Общи условия

Активация на акаунт