На море в България 2021 г.

• 57 243
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте!
 Тази година решихме да летуваме в Балчик. Питането ми е не толкова за настаняването, колкото за разни интересни неща за правене и разглеждане. Засега съм си набелязала Болата за плаж и двореца за посещение, евентуално и сватба там искам да планирам 😊 Ще прескочим и до Каварна да се порадваме на рок спомените.
Ще съм благодарна на всякакво инфо! Simple Smile
За разглеждане има многооо... Нос Калиакра,Онгъла в Българево,Болата,Яйлата,Фара на Шабла,Тюленово, Мидената ферма в Дълбока,Русалка...
Препоръчвам плаж Адора до Топола, плажовете на Русалка, Малкото море до Шабла.
Може да пробвате и Аквапарка на " Топола Скайс", зип лайна в същия хотел и ресторанта на " Калиакрия Ризорт ".
Хич няма да Ви е скучно на Север 🙂

# 511
Смених датата за Белведере на 14 август, но пак не е сигурна. Станаха непредвидими неща.  ConfoundedFlushed
След тези затваряния ще видите как Белведере няма да отвори въобще.
Ще отвори. НИдей рИва. Пък като не отвори - ще ми прехвърлят парите за св. Димитър и толкова. Нали са ТА, трябва да могат да ми направят резервация за там.

# 512
  • Sofia
Аз пък се чудя, какво се случва с резервационната система на Риу хелиос бей в Обзор. От няколко дни безуспешно се мъча да резервирам за наши приятели, от 05.05.2021 до края на октомври, излиза, че няма места! Хотелът ще отвори само за Великден, или какво? Същевременно същият се предлага от агенции и платформи.
Скрит текст:

# 513
  • В.Търново
Не се знае за Великден дали ще има желаещи за резервации. Гаранция, че затварянето сега ще продължи поне до Великден.

# 514
Не се знае за Великден дали ще има желаещи за резервации. Гаранция, че затварянето сега ще продължи поне до Великден.
Роси, хотелите не са затворени,  няма и да ги затварят.

# 515
Е доколкото зная в СПА хотелите не работят СПА зоните и ресторантите. Ако на някой му се седи нон стоп в стаята без да ходи никъде, може и да е ок.

# 516
  • Sofia
Да, Спа центровете към хотелите също са затворени, съгласно т. 11 от заповедта. Хотелските ресторанти също, изхранването на гостите ще е по стаите (румсървиз). И какво излиза, хотелът уж работи, ама не съвсем! Съмнявам се да има много желаещи да ходят по хотели за да си стоят в стаята, без да могат да ползват спа центрове, басейни, фитнеси и т.н.
@ Роси, че затварянето ще продължи до края на април е ясно. Въпросът е да не да не продължи и през май!

# 517
Е доколкото зная в СПА хотелите не работят СПА зоните и ресторантите. Ако на някой му се седи нон стоп в стаята без да ходи никъде, може и да е ок.
Кой ти пречи да ходиш където решиш?! Никой не е казал, че трябва да си затворен в стаата си. Вече два пъти посещавам СПА хотели с неработещ ресторант. В единя случай имаше обща кухня и маси и който иска си приготвя храна и си сяда да хапва, който иска си носи яденето в стаята. В другият случай бяхме в апартамент с всички удобства. Да, за разлика от сега басейните работеха и сауната. Всичко ще си дойде на мястото след кратка пауза. Сезонът ще бъде отркит на Великден. Необходимо е да спазим по-строги мерки известно време и ситуацията ще се промени към добро. И миналата пролет бяхме така, пък лято, море и почивки си имаше. После есента пак имаше пик и за Коледа нещата се нормализираха. Само да сме живи и здрави!

# 518
Фаталина, СПА хотел без басейн и СПА съоръжения, ресторант, ама самостоятелно готвене или носене в кутии по стаите не е мечтаната от мен почивка. Като ще е така да си стоя у дома - там си имам всички удобства плюс огромен двор за отмора. И сме само ние си. Дано по-скоро се нормализират нещата, и аз искам юли на море.

# 519
  • Сф
Фаталина, СПА хотел без басейн и СПА съоръжения, ресторант, ама самостоятелно готвене или носене в кутии по стаите не е мечтаната от мен почивка. Като ще е така да си стоя у дома - там си имам всички удобства плюс огромен двор за отмора. И сме само ние си. Дано по-скоро се нормализират нещата, и аз искам юли на море.
Сега има ски , какво ви бърка спа- то.

# 520
Когато човек ходи в СПА хотел, то обикновено е заради СПА центъра. Когато му се карат ски, ходи в планински хотел, където СПА центровете са допълнителна екстра. Има и друг проблем в момента - не работят музеите и галериите.

# 521
Фаталина много ясно че ще се нормализират за Великден, лятото и Коледа. Всичко е нагласено и всичко е пари.

# 522
Не знам кое е нагласено, но отказах за тази седмица престоя си в един от планинските ни хотели, след като се чухме с управителката, ни каза, че поне 50% от резервации включително и Румънски са анулилани. Да, ските си остават, ам за тях мога да отида и без нощувка, а не след 17.00 да седя в стаята и да се храня от кутийка.

# 523
Някой плс да ми даде идея за готин, ама готин, чист, културен, вкусен;) хотел ол инкл или нощувка със закуска, който да е с допускане на домашни любимци Simple Smile

От мин.г. препоръчвам Бяла къща, Балчик. Нашата стая беше с гледка към морето, простор на погледа. Чист, модерна стая. Закуската не беше ок, много неразнообразна. Иначе самото заведение към хотела, както и много други, са супер.

# 524
Ох, на Балчик плажа не ми хареса изобщо (преди няколко години), също цяла тумба цигани бяха до нас. Само това ме спира.
ММ направи резервация за Обзор, не ми казва къде, ама с четири звезди било... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт