На море в България 2021 г.

• 57 234
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
  • В.Търново
Белла Виста са пуснали 30% за активен сезон до 10 август.

# 526
  • Countryside
Някой знае ли какво се случва с комплекс св.Никола в Черноморец? Във визит и букинг има само отделни апартаменти, но сякаш собствеиците са ги пуснали и са точно едно студио и два апартамента. По спомен преди не беше така. Евентуално ако има някой инфо или контакт за връзка?

# 527
Някой знае ли какво се случва с комплекс св.Никола в Черноморец? Във визит и букинг има само отделни апартаменти, но сякаш собствеиците са ги пуснали и са точно едно студио и два апартамента. По спомен преди не беше така. Евентуално ако има някой инфо или контакт за връзка?
Попитай в тази тема. https://www.bg-mamma.com/?topic=977422.555

# 528
обзор сякаш има шанс да ми допадне, ако все още част от него прилича на селце. същото и за влас. но повечето 4звездни не допускат кучета :/ та там разчитам на готско пипнато хотелче с готина закуска... палачинки напр Simple Smile ако имате идеи...

иначе да, плажът на балчик не е плюс, но ни беше ок - бяхме на един мъничък в центъра, не големия, ходехме рано, заемахме и плащахме чадър (хубав, не платнен) и беше ок.

# 529
обзор сякаш има шанс да ми допадне, ако все още част от него прилича на селце. същото и за влас. но повечето 4звездни не допускат кучета :/ та там разчитам на готско пипнато хотелче с готина закуска... палачинки напр Simple Smile ако имате идеи...

иначе да, плажът на балчик не е плюс, но ни беше ок - бяхме на един мъничък в центъра, не големия, ходехме рано, заемахме и плащахме чадър (хубав, не платнен) и беше ок.
Обзор не е селце, а град! С домашен любимец биха Ви настанили евентуално в някоя къща за гости или квартира под наем. В големите хотели не допускат с домашни любимци и освен това работят на база ОИ. Също така поне преди на плажът на Обзор беше забранено да се водят кучета.

# 530
Е, дамата каза „прилича на селце”. Такива местенца май има само на север, но и там хотелите с повечко звезди не приемат домашни любимци.

# 531
Е, дамата каза „прилича на селце”. Такива местенца май има само на север, но и там хотелите с повечко звезди не приемат домашни любимци.
Да, но дори не прилича на селце.

# 532
Да, но дори не прилича на селце.
И на мен не ми прилича, но може спомнете на дамата да е от времето, когато част от него е приличал. Единствено в периферията на Кранево ми е било като селце, поне последните години, съвсем на север не съм проверявала, а всичко друго е компромис. Май селски туризъм по крайбрежието няма никъде. Ако някой знае такова местенце, да сподели.

# 533
Резово, но там пък нормален плаж няма. Трабва да се ходи на Силистар.

# 534
Също така поне преди на плажът на Обзор беше забранено да се водят кучета.
Това ако е вярно много ме радва!
Други места с такава забрана да знаете?

# 535
Също така поне преди на плажът на Обзор беше забранено да се водят кучета.
Това ако е вярно много ме радва!
Други места с такава забрана да знаете?
Ами достъпът на домашни любимци на плажната ивица се регламентира с общински наредби. Също така, самите концесионери или наематели на охраняеми плажни ивици може да поставят ограничение на достъпа за кучета. Почти навсякъде на охраняемите плажове има табели на видно място, които показват, че е забранено за кучета. Друг е въпросът до колко това се спазва.

# 536
  • Пловдив
Мен лично много ме радват тези забрани за кучета и котки на територията на хотелите в България.За разлика от Турция където котките си щъкат навсякъде включително и по масите с храната и никой не ги закача защото били на почит.

# 537
Здравейте , включвам се с молба за препоръка на хотел в Несебър , в новия град , без изхранване и па възможност близо да плажа , тъй като ще сме двама възрастна с дете на 1година. Преди някалото години сме ходили в Несебър , мисля че в хотел Сандор (ако не бъркам името ) беше хубаво, но май ми се иска нещо по близо до морето .

# 538
  • София
В Несебър останахме доволни от Елизабет Дю. Малък, непретенциозен, семеен хотел, на крачка от плажа, но и съответно малко по-далеко от ресторантите. Посещавахме ресторанти в съседни хотели, сега не знам как ще е.

Много чисто и поддържано, чудесен, зелен двор, люлки, пързалка, детски играчки. Няма басейн, но плажът е буквално на 2 минути, точно до дюната е, закуска само с предварителна поръчка и без разнообразие.
Отзивът ми обаче е от преди две-три години, може да има промени.

# 539
Препоръчайте за хотел в Поморие и Сарафово.

Общи условия

Активация на акаунт