На море в България 2021 г.

• 57 199
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Аз съм с идея Парайсо Бийч - Обзор. Нямам лични впечатления, но услуги и цена са чудесни, отзивите са много добри, надявам се и моите да са така.

Също съвет - искайте цени не само от Визит, а и от хотелите. За моя изненада понякога са по-ниски от на Визит, на които по принцип съм фен, но все пак са агенция.

# 586
  • Пловдив
За Дюни в Холидей Планет ми дадоха най ниската цена.Бях пуснала запитване към доста агенции.

# 587
За Дюни в Холидей Планет ми дадоха най ниската цена.Бях пуснала запитване към доста агенции.

Какви са им сроковете за анулация?

# 588
  • Пловдив
За Дюни 20 дни .За Серени 7 дни.

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 18:06 от slavei4e

# 589
За Марина Бийч, началото на август,Планет ми даде 21 дни безплатно анулиране.

# 590
  • There I was on a July morning
Ами????
През Визит за трима възрастни(синчето ще е навършил 15г),от 26 юни до 3 юли, ми излиза 1910лв с 10% отстъпка, цена за 7 нощувки, при която резервирах и платих. В сайта на Дюни Роял Резорт, с 15% отстъпка, за същия период и конфигурация, ми дават цена 2104.60лв.
Дали не гледате за различни типове помещения /или по-близки/отдалечени от плажа - ако сте резервирали в Холидей Вилидж/?
Сравних цените между Визит и сайта на Дюни за х-л Белвил и през Визит е една идея по-скъпо, отколкото в сайта. Но разликата е по-малка от 5 %.

# 591
Във време на пандемия е много по-добре да се резервира директно с хотела, независимо от цената.
Туроператорите са в затруднения, може до лятото да обявят несъстоятелност.
Понякога евтиното излиза по-скъпо.

# 592
  • В.Търново
Здравейте момичета,
На вън вече е слънчице и започнах да гледам офертите за море - искам да питам само на мен ли ми се струват тази година доста високи цените? Ние сме с две деца , вече на 15 и 13 г и не мога да намеря нищо под 350 лв на ден ол инклузив...предните години за 1 възраст офертите бяха до 50-60 лв сега над 90 лв-100 лв за юли и август?
Другото , което ми прави впечатление е извеждане по напред на датите на активния сезон, преди години беше след 7-10 юли, сега от 03?
Моля ако някой е направил вече резервация да сподели къде ?
То и до преди 10 години активния сезон беше около 15 юли -15/20 август. Изхитриха се всичките.
Оферти до 60лв за възрастен в активен сезон мисля, че не е имало и миналия сезон.

# 593
  • Сф
Във време на пандемия е много по-добре да се резервира директно с хотела, независимо от цената.
Туроператорите са в затруднения, може до лятото да обявят несъстоятелност.
Понякога евтиното излиза по-скъпо.
И моите наблюдения са такива. Директно с резервации на хотела може да си уговориш доста неща. За Дюни господина е много любезен и съдействащ. Далев мисля беше.
Аз ще чакам до последно, очаквам 1во още по-добри оферти, 2ро- нищо не се знае за чужденците,  3то- за у-ще, 4 то- не искам и да помириша агенция вече!

# 594
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте момичета и момчета.
Ако на някой му се ходи на море на Каваци през юни , имам още малко възможности за настаняване със страхотни отстъпки (малък комплекс състоящ се от 5 къщи с различни по капацитет стаи , басейн и бистро ) .Ако желаете пишете ми на лично ,за повече подробности , тук се води реклама и не  е удобно   Hug

# 595
  • София
Ами????
През Визит за трима възрастни(синчето ще е навършил 15г),от 26 юни до 3 юли, ми излиза 1910лв с 10% отстъпка, цена за 7 нощувки, при която резервирах и платих. В сайта на Дюни Роял Резорт, с 15% отстъпка, за същия период и конфигурация, ми дават цена 2104.60лв.
Дали не гледате за различни типове помещения /или по-близки/отдалечени от плажа - ако сте резервирали в Холидей Вилидж/?
Сравних цените между Визит и сайта на Дюни за х-л Белвил и през Визит е една идея по-скъпо, отколкото в сайта. Но разликата е по-малка от 5 %.
Да, може би от това идва разликата. В сайта нне видях да ги дели на промо и и не апартаменти. Това не отчетох.

# 596
  • В.Търново
Браншът притecнeн: Чaкa ни пo-лoш ceзoн oт прeдния https://meduzata.com/turisum-bg/34470-ec-e-a-a-o-o-ce-o-o-e?fbcl … 0JW98Kio82IjEwzgA

# 597
Здравейте момичета,
На вън вече е слънчице и започнах да гледам офертите за море - искам да питам само на мен ли ми се струват тази година доста високи цените?
И аз съм с такова впечатление. Бях решила с оглед на пандемията и новия щам тази година да сме в апартамент. Но цените са безумни просто. Явно пак ще сме в хотел и пак се разчита на Гработо за нещо по- изгодно.

# 598
Чак безумни не ми изглеждат, но си има увеличение при апартаментите. Студия и под 100 лв. на нощувка в  топ сезона се намират, но ми се струва, че предишните години беше по-евтино. Май доста хора се ориентират към подобни места за настаняване и вероятно това се е отразило на цените.

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 09:06 от +-123

# 599
  • Пловдив
Въпреки увеличението тази година предпочитам България пред Турция и Гърция.Като тегля чертата с тия  тестове и с нервите които ще изхабя по границите и треперенето дали на някой няма нещо ново да му дойде на акъла до юли и август по добре тук.А и ако си запазиш на  ранни не е толкова скъпо.Само живи и здрави да сме света е пред нас!!!

Общи условия

Активация на акаунт