Мами Октомврийки всички късметлийки!🙂2021

• 26 010
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
  • София/Севлиево
Хариомче,всичко ще е наред.И моите симптоми изчезнаха,ама чхг от вчера е красноречиво,че всичко върви по план.
Аз много,ама много искам момиче (свекървата също, защото пък тя все сред мъже е живяла),ама имам усещането че пак ще е момче,въпреки че години наред сънувам едно прекрасно момиченце.Можех да подшушна на док за желанието си ама няма значение.Като направя Пренатест другия месец ще разбера (и ще имам време да се подготвя).
При нас баткото ни ще е минал 13 години ,но той е с Аспергер (разстройство от аутистичния спектър) и изобщо не знам какво да очаквам като поведение.Преди много искаше бебе и ние му казвахме за всяка бременност и той се радваше,но после го разочаровахме.Сега не сме му казали.Вероятно се досеща, особено като почнах инжекциите,но не ме е питал.Тоя път единствено сестра ми знае и една позната от училище.На всички ще кажем след Пренатест.Свекърът имаше р.д.на 16.02 и много исках да им кажа,но реших да почакам.

# 556
Здравейте момичета. От точно година правим опити за бебе. Пациентка съм на доктор Стаменов в Надежда от 4 месеца следим овулация и я предизвикваме с някакви инжекции, които честно казано не знам какви  са. Февруари не успях да отида поради пътуване. Според лентичките на 9-ти ми беше овулацията, на 13-ти получих болки в десния яйчник, а след това и бежово зацапване. За първи път ми е, а бях чела за инплатационното кървене и на 17-ти решех да си направя домашен тест. Излезна мнооого наситена 2-ра черта. В същия ден направих и кръвен в Рамус, който излезна 509 много бях щастлива. Вчера на 19-ти направих нов след точно 48 часа и чхг-то е спаднало на 447. Имам ли право да си мисля, че нещо не е наред?

# 557
  • София/Севлиево
В една и съща лаборатория ли да правени?Има тема за ЧХГ нива може там да питаш,но по принцип не е добре да пада.Разбира се винаги може да се сгрешат изследванията.

# 558
Да,не  едобре да пада,но онзи ден едно момиче в др тема са и объркали резултатаа,че от положителен е станал 2.9 направила си е тест и е със супер ярка черта и е повторила през ден в др лаборатория и е го на 178 всякакви грвшки стават,дано и при теб е грешка ♥️

# 559
В една и съща лаборатория ли да правени?Има тема за ЧХГ нива може там да питаш,но по принцип не е добре да пада.Разбира се винаги може да се сгрешат изследванията.
Да, в същата лаборатория са правени. Много благодаря 🙂

# 560
  • Bарна, морето, сините вълни
Наскоро прочетох някъде, че най-доброто, което можем да направим за първото дете е да му родим братче/сестричка. Децата се радват да си имат дружка. Важно е да подходим с голямо разбиране към тях, че това е голяма промяна в живота им. Досега са били единствени за мама и тати, а в един момент се появява още едно малко човече. Но съм сигурна, че във всяко майчино сърце има достатъчно любов за две, три и повече деца. Heart
Моето момиче вече знае какво има в корема на мама - бебе. Grinning Естествено, още не осъзнава какво точно значи, че в корема ми има бебе. Grinning Казва, че ще къпе бебето и ще му мие дупето, голяма скица е.
А, между другото, имаме куче. За мен то също е дете и никога не сме го изолирали, винаги сме гледали да му обръщаме достатъчно внимание, да не се почувства изоставено и самотно, защото и те като децата понякога изпитват ревност, която може да навреди. Все търча на разходка с двамата и гледам всеки да получава своето време. На някой може да му е странно, че сравнявам децата с кучета, но тези от вас, които имат домашни любимци ще разберат какво искам да кажа.

# 561
Може ли линк към темата за ЧХГ?

# 562
# 563
# 564
Привет 😁 вчера чухме сърчице, беше най-приятния звук 💗 вървя около седмица назад, тъй като съм имала по късна О,но док каза да не се притеснявам, за сега всичко е наред. За пола с ММ нямаме предпочитания. Но аз имам чувството, че ще е момиче. Днес ще казваме на родителите ни. Сестра ми много иска да е момиче, защото тя има 3 момчета и даже като и казах, веднага каза че ще е момиче и ще връзва панделки.

# 565
Джо Ди, много се радвам ♥️♥️♥️

# 566
Привет, мами 🌷 От днес съм вече 8с. Heart
Стискам палци на Симона всичко да е наред!
Hariom сигурна съм, че ако насочиш енергията си в обратната посока ще се почувстваш много по-добре 😉
Аз като неопитна бъдеща родилка също съм За кърменето и много се надявам да имам тази възможност колкото може по-дълго. Винаги съм се чудила на жени, които тотално отказват да кърмят, за да не си развалят бюста и разни други причини...

Малко ще ви се оплача и аз. Направих изследванията, които док ми назначи на втория преглед и на микробиологията излезна кандида 😒 Не успях обаче да се чуя с док в работното му време и сега трябва да чакам до понеделник. Четох, че  е честно срещано заради хормоните и че е безопасно да се ползва кремче с клотримазол и си взех, понеже на моменти ми пари доста неприятно. Някоя опитна мама имала ли е подобна ситуация?

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 10:01 от Lollo

# 567
Lollo, аз с големия имах и то в 9-ти месец. Понеже е роден нормално и трябваше да ги лекуваме, но явно не са изчезнали съвсем, защото му даваха антибиотик в болницата. Док каза, че често е хормонално. Затова сега съм си взела интимен гел за бременни, който уж поддържа нормални нива на киселинност, дано помогне. Но при теб рано са хванати, така че има време да ги излекуват и за бебето няма опасност. Неприятно е, но не е непоправимо. 🍀

# 568
Lolla,  аз когато раждах сина ми тук в Дания , бях сигурна че съм с гъбички , казах на акушерката която ме следеше (тук акушерки те следят) и тя ми каза че това си е нормално и че няма да навреди на бебето , даже  бактериите на майката изграждат имунна система на бебето  . Родих го нормално , нищо му нямаше. Сега съм решила да ползвам едни вагинални за изчистване  преди раждането, живи и здрави само Grinning

# 569
Здравейтеее!
Вече споменах, че ще ставам мама за пръв път и тази тема ми е от много голяма полза. Благодаря на всички, които споделят информация и дават съвети, полезно е!
Да попитам, има ли храни, които строго трябва да избягвам? Някакви съвети относно първа бременност с какво да внимавам?
П.п. Понеже съм страшна фенка на чайове, благодаря на момичетата, които бяха споделили кои билки трябва да се пият и кои не Innocent

Общи условия

Активация на акаунт