Мами Октомврийки всички късметлийки!🙂2021

• 25 981
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
И аз съм за фб група, предния път не успях да се включа навреме за нея, за което съжалявам.
На мен гаденето ми се появи от 5г. С някъде, като вече го приемам за нещо нормално. Предния път бях така пак като повръщането ми започна доста по-късно, може би някъде към 9г.с. Така, че и сега съм в очакване да се случи скоро😐
Зацапвания не съм имала нито преди, нито сега, и аз знам, че е нормално понякога, но все пак, ако ми се случи бих отишла да ме прегледат.

# 226
  • София
Здравейте! ☺
Включвам се и аз при вас със съвсем съвсем пресен тест от днес (2 дена преди очаквания цикъл). Термин: 26.10 (ако не пренося пак 1 седмица... 😃)
Малко и за мен - Аз съм на 31год, 2ра бременност. Първото отроче е госпожица на почти 1год и 7мес.

И аз съм много за фейсбук група. С момичетата от предната отчетна си направихме и темата тук замря, а във фейсбук и до ден днешен си пишем всеки ден. Намерих истински приятелки там. 🥰

Даже бих се заела с администрацията, но нека минат поне още 2 седмици, че съм много съвсем в началото.

# 227
  • омъжена
Здравейте, записвам се плахо при вас. Просто трябва да го кажа на някой! Имам положителен тест от днес и утре смятам да го подаря на ММ за втори път ще получи такъв подарък на този ден. Преди 3г видях за първи път 2те чертички пак на този ден и имаме една прекрасна октомврийска госпожица реколта 2018г. 😁 С другите октомврийки заформихме чудна група и се надявам и сега с вас да стане така. Нямам идея все още кога ще ми е термина, защото последните месеци съм с много дълъг цикъл. Предполагам, че ще е около средата на октомври, ако съдя по предната бременност. А и мисля, че знам кога е станала работата. Пробвахме само, а то взе, че стана и съм в ШОК! На преглед мисля да отида след 1-2 седмици. След това вече ще преценим дали да споделяме и кога по скоро на близките. Притесняваме, че имам бяло течение и килограмите, които боря. Тази седмица много се натоварих с тренировките и се надявам да не съм направила някоя беля. Нося си все още 20кг отгоре от предната бременност, сама съм си виновна, че чаках толкова време, за да започна да ги свалям. Сега се надявам, ако всичко е наред да по сваля някое друго кило преди да започна с качването. Определено с тази бременност ще внимавам какво ям, а не като първата-лакомия!
И аз съм ЗА фб група. Хайде който я направи да пише да се намерим. Ще е супер и ще е по лесно.  Аз да ви споделя от 3 дена съм с 🤧😪🤒температура,кашлица съсипваща и хрема ...лекарката ме прати за PCR днес видях ,че е негативен и си отдъхнах. Но се чувствам ацки гадно . Пия и антибиотик дано всичко да е наред с бебето . С другите ми 2бременности не съм боледувала изобщо и сега съм шах и мат . Да пия ли този чай да не го ли пия ,просто е ужас. Ако някой може да даде съвет за кашлицата ще съм безкрайно благодарна. Честито на новите мами. 🎊🎉🙋🙂

# 228
Може да опитам тези дни да направя една група, ако някой не ме изпревари:)
Съншайн, много неприятно. Аз предния път пих антибиотик, заради възпаление на ушите, но бях вече в 9 месец. За кашлица иначе много ми помагат лукчета😄 от зелените. Дори сега си имам и ги смуча и като ми се догади. Дано да ти мине бързо

# 229
Здравейте, записвам се и аз с предполагаем термин 16.10, макар че, още не съм била на преглед и не ми е много сигурна тая работа Simple Smile . 5 дни преди датата на цикъла имах кафяво зацапване, което продължи около 4-5 дни , после ++ тест и от тогава насам паника 😆. Нямам за момента абсолютно никакви симптоми, което леко ме притеснява. Втора бременност ми е, имам 1 калпазанин точно на 18м. Лека бременност на всички Hug

# 230
Може да опитам тези дни да направя една група, ако някой не ме изпревари:)
Съншайн, много неприятно. Аз предния път пих антибиотик, заради възпаление на ушите, но бях вече в 9 месец. За кашлица иначе много ми помагат лукчета😄 от зелените. Дори сега си имам и ги смуча и като ми се догади. Дано да ти мине бързо

Би било страхотно за групата, наистина! Много благодаря 🥰

# 231
Здравейте, момичета! От няколко дни не съм се включвала, защото нямаше нищо ново при мен, но пък следя какво пишете и все повече се убеждавам, че при всяка се случва различно. Радвам се, че групичката ни се увеличава 😊
Да ви кажа аз вече съм в една ФБ група за октомврийски бебета, но ако решите да направите друга и в нея ще вляза 😁 ето линк -> https://www.facebook.com/groups/230281621957735/?ref=share

Иначе при мен проблемът си остава сериозната хрема, борех я с физиологичен разтвор и по 1 впръскване капки с ксилометазолин преди лягане, защото буквално се задушавах, вчера ММ ми взе инхалатор (за 14 февруари 😄) и с отвара от лайка май получих леко облекчение. Другото е, че от петък ми е доста отпаднало, тръгнах си по-рано от работа, мерих кръвно 80/60 и лежах ден и половина. Едновременно с това апетитът ми леко се засили. Луда работа 😀
Зацапване и аз имах еднократно с розовеникав цвят, след секс, четох че било нормално, понякога и след ехограф се появявало...
Гадене нямам никакво за сега, но съм психически подготвена, че може всеки момент да се появи. Майка ми и баба ми са карали много лека бременност и се надявам да го наследя и аз 😁
Утре съм на втори преглед да чуем пулс и да се назначат изследвания. Вчера влезнах в 7г.с.
Сори, че стана толкова дълго 🌷

# 232
Момичета,ами аз да попитам по повод Лоло,вие правите ли секс,ние не смеем, защото докторката каза да изчакаме до 9-10 седмица,(нямам отлепване нямам нищо,не знам каза че е опасно, защото можело да се получи отлепване).....

# 233
Ние не сме правили от над месец, ММ го е страх, а на мен хормоните яко бушуват. В сряда съм на преглед, надявам се да чуем пулс ии ако не забравя ще питам докторката за секса, но и аз съм чела че в началните седмици трябва да е по-пестеливо.

# 234
И ние не сме над месец,амаа не го оставям съвсем де,но за секс ме е сттах и него също.... Дажее и днес ,Честит празник момичета, бъдете много обичани и обичащи

# 235
  • София/Севлиево
Добро утро и честит празник ❤️
По повод на Утрогестана-аз съм с 3х2 плюс два Дуфастона,че прогестерона ми е нисичък.Утре ще пускам пак изследвания и ще видя има ли покачване.
За секс и дума не може да става при нас минимум до влизане в 4-тия месец...
За ФБ група е хубаво,но пък винаги се намират момичета,които нямат ФБ,а и за мен писането във форума е по-хубаво (тъй де,ФБ не съществуваше,или поне не бе станал толкова популярен,когато бях бременна със синът ми)...

# 236
Момичета,ами аз да попитам по повод Лоло,вие правите ли секс,ние не смеем, защото докторката каза да изчакаме до 9-10 седмица,(нямам отлепване нямам нищо,не знам каза че е опасно, защото можело да се получи отлепване).....
Правим, даже малко повече от обикновено 🤭
Моят док каза, че няма никакъв проблем, стига да няма груби и резки движения

# 237
  • Bарна, морето, сините вълни
Исках да мине малко повече време, но и аз се записвам при вас, момичета. 😊
От днес съм 7 седмица, термин 03.10
21.
В петък бях на преглед.
На 22 години съм, имаме кака на 2,2г.
Аз няма да се присъединя във Facebook група, защото обикновено се присъединяват супер много хора и става кокошкарник. Имахме ноемврийска тема 2018 тук и си направихме група само от най-активните 20-30 човека, поддържаме контакт и до днес. Обаче имаше и друга група отново във фейсбук, където имаше над 500 човека. Представете си колко много бушуващи хормони. Joy Постоянно имаше някакви драми и караници. Напуснах голямата група, защото беше непоносимо.
Аз обичам да пиша във форума. Ние открихме фб група, когато започнахме да раждаме, дотогава само тук си пишехме и беше страхотно.

# 238
Моя мъж го няма, така, че отговора е не 😄 Но и тук да беше отговора пак щеше да е не хахах. Първо, че ми се гади, второ, че заспивам вечер в 10часа най-късно😄 предния път в началото доктора ми беше казал да св въздържаме:)
Колкото до фб групата, смятам да я направя скрита и в нея да сме само момичетата от тук, че и аз съм в една публична от предния път, в която са сигурно 1000 майчета🙄

# 239
  • София/Севлиево
Деспи Hug Не знаех,че си толкова малка Simple Smile Добре дошла ❤️

Общи условия

Активация на акаунт