Мами Октомврийки всички късметлийки!🙂2021

• 25 992
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Колкото до фб групата, смятам да я направя скрита и в нея да сме само момичетата от тук, че и аз съм в една публична от предния път, в която са сигурно 1000 майчета🙄
Оо, да.. Само малка скрита тайна група. 😃 Другите са си кокошарници напълно.

Ние в сегашната сме 100 момичета, от които активните сме около половината. И от ноември 2018 досега никога за нищо не сме се джавкали. (Май се усеща колко си обичам групата. 😃)

# 241
  • омъжена
Може да опитам тези дни да направя една група, ако някой не ме изпревари:)
Съншайн, много неприятно. Аз предния път пих антибиотик, заради възпаление на ушите, но бях вече в 9 месец. За кашлица иначе много ми помагат лукчета😄 от зелените. Дори сега си имам и ги смуча и като ми се догади. Дано да ти мине бързо
Да ви кажа днес се чувствам по добре . Нямам t . Благодаря ти за съвета пращам мъж ми да купува направо две опаковки. Да си имам . Един път ми се бяха разтопили от стоене лукчета ,направо на сок от оранжевите 😄😄 .Честит празник на влюбените. С това време ние ще сме си вкъщи май  с моя и децата. Ще запаля една романтична свещичка и толкова 🙂❤️❤️ а вие какво планове имате

# 242
  • Bарна, морето, сините вълни
Ние с ММ ще си мързелуваме пред телевизора, малката е на гости от петък при баба си, така че си почиваме. Снощи си разменихме подаръчета, аз приготивих десерти, ще дебелеем. Joy
Много ми се пие вино, но тази година ще пропусна.

# 243
Ние с ММ също ще си мързелуваме, най-много да ходим да си купим по нещо от Лидъл (много обичаме да пазаруваме)

# 244
  • София/Севлиево
И ние сме се насочили към Лидл и някой друг магазин из Ринг Мол ,че в тоз студ никъде не ми се ходи.Ще оставим малчо и кучо вкъщи и ще отскочим набързо...

# 245
Здравейте ,честит празник ,ние ще сме вкъщи с детето ,позволяваме си ласки ,в 5 г.с и някой + ден  ,да ви попитам ,ползвате ли приложение за бременност, от които ви показват бебето как изглежда и т.н.  ,с първото дете ползвах ,но не помня кое .

# 246
  • Bарна, морето, сините вълни

Аз отново ползвам това. На английски е, никое от българските не ми харесва.
Тук има малко полезна информация, сравнява бебето с плодче и може да се въвеждат килограмите на майката. Също така има всеки ден упражнения на Кегел.

# 247
  • София
Аз ползвах това и предния път. Доволна съм.

Сега обаче издирвам и такова за снимки на коремчето. Знам, че има някакви, които:
1. Те подсещат регулярно да се снимаш
2. Има като очертания на тялото ти как да застанеш, така че снимките да са еднакви
3. Накрая си правиш като time lapse на бременността.

Засега свалих Cinemama и изглежда така, но ако някой знае нещо друго подобно, ще се радвам. 😃

# 248

Ето нещо интересно от приложението което ползвам аз. Честит празник на всички празнуващи!

# 249
+ 1 за Ovia, доволна бях, но сега Яренце ме заинтригува с тези снимки на коремчето, не бях чувала за такива. Ако някой намери нещо,да сподели моля Simple Smile

# 250
Ползвам няколко едновремвнно и всяка сутрин ритуално си ги отварям и чета разни неща. Най-доволна съм от Flo и Pregnancy+. В първото дават доста полезна информация и съвети, а пък второто има 3Д модел на ембриона за всяка седмица, следя килограми, мога да си качвам снимки на растежа на корема и т.н.
За днешния празник няма да правим нищо по-специално,  само мързелуване вкъщи 🤗

# 251
Здравейте, момичета! От няколко дни не съм се включвала, защото нямаше нищо ново при мен, но пък следя какво пишете и все повече се убеждавам, че при всяка се случва различно. Радвам се, че групичката ни се увеличава 😊
Да ви кажа аз вече съм в една ФБ група за октомврийски бебета, но ако решите да направите друга и в нея ще вляза 😁 ето линк -> https://www.facebook.com/groups/230281621957735/?ref=share

Иначе при мен проблемът си остава сериозната хрема, борех я с физиологичен разтвор и по 1 впръскване капки с ксилометазолин преди лягане, защото буквално се задушавах, вчера ММ ми взе инхалатор (за 14 февруари 😄) и с отвара от лайка май получих леко облекчение. Другото е, че от петък ми е доста отпаднало, тръгнах си по-рано от работа, мерих кръвно 80/60 и лежах ден и половина. Едновременно с това апетитът ми леко се засили. Луда работа 😀
Зацапване и аз имах еднократно с розовеникав цвят, след секс, четох че било нормално, понякога и след ехограф се появявало...
Гадене нямам никакво за сега, но съм психически подготвена, че може всеки момент да се появи. Майка ми и баба ми са карали много лека бременност и се надявам да го наследя и аз 😁
Утре съм на втори преглед да чуем пулс и да се назначат изследвания. Вчера влезнах в 7г.с.
Сори, че стана толкова дълго 🌷

И аз я видях тази групичка, но е публична и излиза на всички приятели във ФБ, че си се присъединил и после какво публикуваш, а на нас ни се иска още известно време да го запазим в тайна.

# 252
И ние днес нямаме никакви планове, пък и в това студено време никъде не ми се излиза. Тук при нас няма толкова много сняг (по Черноморието), но подухва доста студен вятър.
Момичета вие какви добавки и витамини пиете? Аз съм само на фолиева и вит Д, понеже е изследвано и имам недостиг, 2-3 дена пих омега 3, но спрях защото четах в друга група, че не е хубаво до 12 седмица животински, а тя  е основно от сьомга.

# 253

И аз я видях тази групичка, но е публична и излиза на всички приятели във ФБ, че си се присъединил и после какво публикуваш, а на нас ни се иска още известно време да го запазим в тайна.

Чак сега видях и аз че е публична, но със сигурност не излиза нищо на никой външен. Това означава, че всеки може да я намери в търсачката на фб, но съдържанието вътре не, тъй като се влиза само с одобрение от админ 😉

# 254
Лоло,за жалост не е така на твоя линк,отворих и всичко ми излиза какво са писали,просто да знаеш

Общи условия

Активация на акаунт