Мами Октомврийки всички късметлийки!🙂2021

• 25 991
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
Относно приложенията, бях си изтеглила приложението на feya и даже си платих за пълен абонамент, за което после съжалих, тъй като нямаше нещо кой Знае колко повече от свободната версия. Впоследствие открих едно на английски - Babycenter, което е безплатно, има много повече информация, има за снимки, както и след това продължава да даваинформация за самото дете и неговия растеж след раждането. Тези платените българските според мен просто са превели информацията и са го изкопирали.

# 256
  • София
Лоло,за жалост не е така на твоя линк,отворих и всичко ми излиза какво са писали,просто да знаеш

Да, точно това искам да избегна и аз.
Предната ми група е напълно private и ненамираема- само админ трябва да те добави.

Хайде, сега ще видя да направя. 😃

# 257
Яренце, пиши, ако успееш, че тъкмо се захвана и ми се обадиха роднини, да ми идват на гости 🤨 Не знам при вас как е, но на мен не ми е до никакви хора, било то близки или не..

# 258
  • София
Яренце, пиши, ако успееш, че тъкмо се захвана и ми се обадиха роднини, да ми идват на гости 🤨 Не знам при вас как е, но на мен не ми е до никакви хора, било то близки или не..
Направих групата! 🥳
Невидима е за външни хора, та пишете ми на лично. Ще ви пусна моя профил да ми пращате френд рикуести, за да мога да ви добавя.

Занимавка е, но в името на privacy-то си струва. 😃

# 259
Аз също ползвам Pregnancy +,  доволна съм. Относно групата във фк, аз лично предпочитам форума, ако всички се преместим там да пишем, тогава тази тема се обезмисля🤷‍♀️.
Да питам, има ли мами, които ще раждат секцио?

# 260
И аз предпочитам форума.
Вероятно ще съм с 2ро секцио, предишното ми беше преди 1г и 7м. Съмнявам се да ме оставят да родя нормално, а и не съм сигурна, че искам.

# 261
Аз най - вероятно ще съм секцио ... двете ми раждания са секцио , така че на дали някой ще ми се навие да ме изражда...
На последък имам много смахнати сънища, при вас как е?

# 262
Аз родих нормално предния път и много се надявам пак да успея нормално да родя🙏

# 263
Аз също ще съм трето секцио и малко съм притеснена от това. От предното секцио минаха почти 11 години, но така или иначе никакъв шанс да родя нормално.

# 264
Лоло,за жалост не е така на твоя линк,отворих и всичко ми излиза какво са писали,просто да знаеш

О нее, това е много тъпо! Благодаря, че ме светнахте, момичета 🙄

# 265
Здравейте, момичета и от мен! Днес видях двете чертички и съм с предполагаем термин - 24 януари. Преди 6 години на същия ден разбрах, че съм бременна с дъщеря ми и сега имам чувство на дежа вю Simple Smile
Вероятно ще раждам секцио, предвид че и първото беше така и чакам прегледа ми другата седмица, за да потвърдим новината. Някакси нямам никакви симптоми все още и ми е малко нереално, така че свиквам с мисълта Simple Smile

# 266
  • САЩ
Аз пък се чудя дали на Фейсбук приятелите ни ще им покаже че сме се записали в група за бременни дори и затворена да е? Аз май ще си остана тук, по-анонимно е. Чакам да ми мине първия преглед и тогава ще кажем само на най-близките.
Ние правихме секс преди няколко дни, но и аз много се притеснявах и май ще изчакам повечко до следващия път. Тези дни ми е доста отпаднало и се прозявам постоянно. Youtube ми е пръв приятел, изгледах доста полезни материали за бременни и бебета докато си почивам. Тук е голям студ и има много сняг, няма какво да се прави, след работа съм все в леглото Simple Smile

# 267
Привет на всички в тази мразовита неделна вечер! 😊Как мислите, кога е редно да се сподели бременността в работата. Вие кога смятате да кажете благата вест на работодател/колеги? Притеснявате ли се от ответната реакция?

# 268
  • София
Аз пък се чудя дали на Фейсбук приятелите ни ще им покаже че сме се записали в група за бременни дори и затворена да е?
Така както съм я направила - е напълно невидима за всички извън нея. ☺ (Просто уточнявам, не те притискам.)

# 269
Ох момичвта,аз тук бях се оплакала на Елислава,ама да ви се оплача и на вас.... От както съм бременна имам доата течение и то става жълто на превръзката,МБ ми е чиста,но се притеснявам, доста а АГ каза,че до дрта сряда нищо ми няма,нито ме сърби и миризма няма не ми пари не знам .... Четих и Ели каза че хламидии уреплазма и микоплазмя предизвикват спинтанен аборт Sad

Общи условия

Активация на акаунт