Мами Октомврийки всички късметлийки!🙂2021

• 25 999
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
Момичета,
Аз нямам абсолютно никакви симптоми към момента, с изключение на болка долу в ниското, но не постоянно. Според вас нормално ли е да нямам никакви други типични за този период симптоми? На доктор съм след 2 седмици и вече нямам търпение.
⛔Относно групата - напълно видима е!!! 🚩🚩🚩
Нарочно я потърсих през телефона на приятеля ми и са видими всички постове, включително и членове!!! Поради тази причина я напуснах 😶

# 271
  • София
Момичета,
Аз нямам абсолютно никакви симптоми към момента, с изключение на болка долу в ниското, но не постоянно. Според вас нормално ли е да нямам никакви други типични за този период симптоми? На доктор съм след 2 седмици и вече нямам търпение.
⛔Относно групата - напълно видима е!!! 🚩🚩🚩
Нарочно я потърсих през телефона на приятеля ми и са видими всички постове, включително и членове!!! Поради тази причина я напуснах 😶
Тази група ли виждаш?

Относно симптомите - не е никак задължително да имаш такива. С предната бременност нямах никакви кой знае какви, а в момента също изпитвам само нещо като ПМС.

# 272
Успях да си взема 2 седмици отпуск. Ще отида на първи преглед, надявам се да видим сърчицето. Ако всичко е наред ще се наложи да съобщя, защото не мога да работя докато съм бременна. Ще си взема отпуската, която съм натрупала и след това болнични. Едва ли ще са много щастливи, защото се върнах преди 3 месеца на работа и сега пак да изляза.

# 273

Тази група ли виждаш?

Относно симптомите - не е никак задължително да имаш такива. С предната бременност нямах никакви кой знае какви, а в момента също изпитвам само нещо като ПМС.
[/quote]

Тази

# 274
Привет на всички в тази мразовита неделна вечер! 😊Как мислите, кога е редно да се сподели бременността в работата. Вие кога смятате да кажете благата вест на работодател/колеги? Притеснявате ли се от ответната реакция?
Аз смятам да кажа към средата на 3я месец. Реакцията не ме притеснява, но все пак не искам много да се бавя с новината, защото трябва да се търси нов човек, да го въведа в работата си.

# 275
  • София
Miss_, тази, която ти посочваш изрично си пише, че е публична и видима от всички. И нямам нищо общо с нея. 😃

Тази, която аз създадох, е другата- "Октомврийчета 2021".

# 276
Miss_, тази, която ти посочваш изрично си пише, че е публична и видима от всички. И нямам нищо общо с нея. 😃

Тази, която аз създадох, е другата- "Октомврийчета 2021".

Съжалявам. Някъде съм пропуснала, може би. Може ли линк към тази?

# 277
  • София
Направих групата! 🥳
Невидима е за външни хора, та пишете ми на лично. Ще ви пусна моя профил да ми пращате френд рикуести, за да мога да ви добавя.

Занимавка е, но в името на privacy-то си струва. 😃

Miss_, пиши ми ЛС да ти пратя профила си.
*Цитирам се отново, за да се вижда пак.

# 278
  • омъжена
Ние с ММ също ще си мързелуваме, най-много да ходим да си купим по нещо от Лидъл (много обичаме да пазаруваме)
Ние си гледаме Свекървище по бтv. И ние Напазарувахме от Лидл вечерята беше супер . Картофки печени и хапки. Лека и спокойна вечер на всички

# 279
И ние много се смеем 😂😂😂 със Свекървище

# 280
Аз предния път на работа казах след БХС. Имам един спонтанен аборт и исках всичко да е наред. Тъкмо влязох в 4-ти и тогава казах. Пък и изобщо не ми личеше, бяха много изненадани колко време съм крила. Този път обаче много бързо ще ми проличи. Даже си нося дънките за бременни, така че няма да остане в тайна дълго.

# 281
Ох момичвта,аз тук бях се оплакала на Елислава,ама да ви се оплача и на вас.... От както съм бременна имам доата течение и то става жълто на превръзката,МБ ми е чиста,но се притеснявам, доста а АГ каза,че до дрта сряда нищо ми няма,нито ме сърби и миризма няма не ми пари не знам .... Четих и Ели каза че хламидии уреплазма и микоплазмя предизвикват спинтанен аборт Sad
Hariom ,  не знам дали това би те успокоило, но предната бременност бях с постоянно течение в най-разнообразни цветове - от прозрачно до  едва ли не зелено и всичките ми микробиолигии бяха винаги изрядни. В началото беше толкова обилно, че постоянно си мислех, че ми е дошло и тичах да проверявам по 100 пъти.  А и заболяванита, от които се притесняваш се предават по полов път, мисля, че щяхте отдавна да разберете ако имаше нещо подобно Blush Спокойно!

# 282
И аз се опитвам да се успокоя,че щом до сега не съм имала никакво течвние ние сме 5-6 год вече заедно,те нали протичат безсимптомно,ма едва ли топно сега ще има симптоматика,иначе да и при мен не е постоянно жълто понякога е вода.....

# 283
Ох момичвта,аз тук бях се оплакала на Елислава,ама да ви се оплача и на вас.... От както съм бременна имам доата течение и то става жълто на превръзката,МБ ми е чиста,но се притеснявам, доста а АГ каза,че до дрта сряда нищо ми няма,нито ме сърби и миризма няма не ми пари не знам .... Четих и Ели каза че хламидии уреплазма и микоплазмя предизвикват спинтанен аборт Sad

И аз миналата бременност имах течение в жълтеникав цвят, по някое време беше и зелен. Без сърбеж и миризма, както и с чиста микробиология. Към 8-ми месец имах някаква бактерия вече и слагах глобулки. Тогава бях чела, че по време на бременност течението може да е с различни цветове, като бяло, кремаво и жълто не са проблем. А и след като микробиологията е чиста, най-вероятно нямаш повод за притеснение.

# 284
Дано тя каза,че е щяло да излезне завишени левкоцити а пише единични левкоцити каквото и да значи....

Общи условия

Активация на акаунт