Мами Октомврийки всички късметлийки!🙂2021

• 26 001
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, днес официално казах здравей на сутрешното повръщане 🤨 Предния път пак бях така, с това ми тръгваше деня. Надявам се да си остане само сутрин и поне след него да не ми се гади по цял ден както бях до сега😄

# 286
Мони, честито дано,че при мен е вечер.... И е ужас,мен от снощи много ме боли таза от дясно (между другото каза че от десния яйчник съм забременяла),четох че си е нормално...Желая хубав и усмихнат ден на всички 😻

# 287
Добро утро,  момичета! Аз продължавам да нямам нито гадене, нито повръщане. Единствено ме мъчат киселини понякога.

# 288
Аз най - вероятно ще съм секцио ... двете ми раждания са секцио , така че на дали някой ще ми се навие да ме изражда...
На последък имам много смахнати сънища, при вас как е?
Иеееее не съм сама, трето детенце чакате нали? Аз съм леееко още в шок не бе планувано и нямам представа как ще се оправим с три. Вие как се навихте? Аз с две(момчета) съм на път да се метна през терасата.. 🙃

# 289
Добро утро и от мен 🌻
И ние гледахме Свекървище снощи и благодарих на вселената, че моето свеки е слънчице 💛
Между другото след като споделихме с родителите, че ще стават баби и дядовци, започнаха да ни убеждават да се женим, пък ние нямаме никакво желание за сватба. При вас как е? Имате ли брак и ако не, мислите ли да се жените само защото чакате дете? Било по-сигурно за майката и детето и т.н.
По въпроса с течението, имам в някои дни, в други няма нищо, цвета е бял или бледожълт...
Иначе вече 3ти 4ти ден съм с доста ниско кръвно, вчера показа 84/53 най-ниско. Днес ще споделя с док като ходя, но мисля че е нормално, все пак ембриона расте и се развива със сериозни темпове в момента. Други симптоми нямам и мисля, че няма място за притеснение в това отношение.
Работодателя ми вече знае, но той е част от семейството Simple Smile

# 290
Лоло,ще ти кажа нещо по повод сватбата,но е дълго затова,ще го направя ,,скрит"
Скрит текст:
Аз и ММ сме почти 6 години заедно,като ти лазвам от 8 неразделни (бяхме най-добри приятели) 2 год преди да се вземем,винаги съм си мислела,че ще се женим и при нас на всеки две год се случваше нещо 😂 на 1вите две се взехме на вторите 2 заживяхме на квартира на третите ето ме бременна... Понеже аз очаквах,че лятото ще ми предложи а ние сме си говорили,че не държа много на сватба,но той държи и така дойде 26.10 и той ме пиъа като си легнахме искам ли да подпишем (имаше имен ден),но аз нещо бях в цикъл и супер теоснато му казах,ами до сега къде беше 😂😂😂😂,сега не би посмял да ме пита , защото му казах като ми видя теста,че няма да приема, защото все едно е било като условие да забременея, като цяло нямаме такива намерение поне на този етап) 😂😂😂😂😂

# 291
Лоло, предния път като споделихме, че съм бременна първия въпрос на всеки беше кога ще правим сватба😄 казахме, че сватба няма да има. Тогава пита кога ще подпишвм, ние казахме, че и подпис няма да има😄 беше пощуряла. Не спря да говори само за това, как щяло детето да е извънбрачно и тн. Само да отбележа, че първото ни, както и втората бременност, не са се случили случайно, а напълно осъзнато, обсъждано и отговорно. Така,че бяхме наясно с мъжа ми, че брак и подпис няма да има, трябваше просто останалите да го приемат и най-вече свеки, защото всичко беше в нейната глава 😄 като стана ясно, че няма да стане на нейното започна да ни убеждава на кого трябва да се кръсти детето, при положение, че ние сме решили децата ни да не бъдат кращавани на баби, дядовци и т.н. До 9тия месец само за това говореше. Сега се подготвям за същия сценарии😄

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 12:56 от Monika08

# 292
  • София/Севлиево
Добро утро.
То и аз ще съм секцио,колкото и да не искам,ама няма друг начин.Много са ми годинките,бебето е инвитро,имам луксация на тазобедрените стави,а и като знам,че Станислав се роди 54 см и 3850 хич не смея дори да мечтая за нормално раждане...
Течение и аз имам,ама може и от Утрогестана да е.И тая нощ за пръв път сънувах шантав еротичен сън(чела съм,че е хубав знак).Та отидох да пусна чхг и прогестерон и се надявам всичко да е наред и да зарадвам днес док,а той да ми даде час за преглед(тъй като го смятам трябва да е около 25.02-тогава и пулсации ще видим).
Сестра ми като роди първата племенничка не се омъжи за зетя,а чак като бе бременна с втората.Обаче ми обясни,че се водят женени само в Англия,в Бг -не,което ми е супер странно...

# 293
Лоло, ние с моя приятел сме заедно близо 6 години вече, но нямаме намерение да правим сватба, дори и граждански брак. Според нас един подпис няма да промени нищо, нито ще се обичаме повече, нито нищо. Също така един мъж, ако реши да си тръгне, един подпис няма да го спре, просто ще се усложни процедурата. По важното е да се чувстваме добре, без значение има ли брак или не, да се обичаме, уважаме и ценим, за да бъдем добър пример за едно дете

# 294
По повод брака. Ние сме заедно от +8г, а от 2рата живеем заедно и от тогава сме и сгодени, но до сватба не стигаме, все нещо се случваше и спряхме да го мислим. Преди 3г като забременях с 1вото и казахме на бабите и при нас имаше същата реакция от страна на майка ми предимно и много настояваше. Аз обаче бях категорична, че особено бременна не искам да подписвам/сватба, на ММ му беше все тая каквото аз реша.  От опит виждам, че отстъпват като видят, че си държиш на своето. С първтата бременост много ме дразнеше всичко и взимах нещата много навътре. Сега съм решила да не обръщам внимание кой, какво иска или казал. За името пък имахме подмятания от страна на свеки да е на тях, но още първия път е одрязох, после като го говореше се правих, че не чувам. Бяхме решили или на никой или на някой от моите близки. Накрая направихме комбинация хем на никой, хем и с първата буква на майка ми. Сега ми е още много рано да мисля за име, а и се чудя дали да не го разберат чак когато родя, заради лоши спомени.
Бяло течение и аз имам, но не всеки ден и предния път беше така. Единствено гърдите ме болят и то вече от време на време. Много е рано, но до тук всичко върви добре и като с бебе номер 1. Simple Smile
Изобщо не бързам с прегледа, за да ме гледат направо с коремен. И за това сега съм чуденка в коя точно седмица съм като нямам последен цикъл. Някой знае ли как да сметна като предполагам само гд кога е станала работата?

# 295
  • София
Ние сме скучни в това отношение 😃
Заедно от 2015
Сватба - 2018
Първо бебе- 2019
Живот и здраве, второ бебе - 2021

Истината е, че сватбата ни беше жестока! Преди това и аз бях сравнително равнодушна, но сега - съм 100000%, че това беше преживяване, което ни направи изключително щастливи! 🥰

# 296
  • София
Реално и аз с мъжа ми не съм подписвала досега, само се сгодихме няколко месеца преди да забременея. Искахме да правим сватба през 2021 пролетта, ама като видяхме как вървят нещата с коронавируса, решихме да отложим и да работим за бебе.
Чудехме се дали да подпишем само сега, а да направим сватбата в по-добри времена ама ми се струва тъпо да правиш джамбурето година и нещо след подписа - какво празнуваш тогава?
Затова сега ще си е извънбрачно, а след някоя и друга година ще присъства на сватбата малкото човече. Simple Smile Че защо не и 2 малки човечета, яко взема да родя и второ докато се наканим да се организираме Grinning

# 297
Аз,по повод ъова с имената,ако е момиче (само да е живо и здраво) ще е Владислава,баща му е Владимир(хем обичам баща му адски много,хем името ми е любимо првди да се срещна с него още,а за момчеее.... Не знам,може би Владислав,просто ,,Влади" много ми харесва,знам че не е хубаво много да се кръщава на някого,но баща му много заслужава а и името е хубаво и е с много голям късмет самия той(баща му)
Нашите са ми забранили на тях,че и двамата стрални каръци в живота...

# 298
Ами ние пък точно снощи водихме сериозен разговор ,за подпис , преди първото детенце ходихме на екскурзия ,иначе и нас ни натискаха тогава ,но ние не. Сега май ще подпишем ,повече ме притеснява документите ,че и адрес лична карта паспорт ,и като си представя висенето по опашки ....

# 299
Нашата история на кратко:
Заедно сме от 2007г.
Сватба- 2010г.
Първи син- 2011г.
Втори син- 2015г.
Изтърсаче- 2021😊
 За или против сватбата... както го чувствате така го направете! Важното е да сте щастливи!
А за имената... още като се запознах с ММ ми беше казал, че ако има син ще е Иван (баща му е бил Иван) , нямах нищо против.. първият ми син е роден на 07.01. Секцио по спешност/ усложнения при раждането/
А за втория вече не се е бъркал и за тази точка също ( я родила,я кръстила)😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт