Мами Октомврийки всички късметлийки!🙂2021

• 26 068
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
  • София/Севлиево
Ето ни и нас-запознахме се на 11.08.2004,на 26-ти станахме гаджета,на 3 септември вече живеехме заедно.Голяма любов,голямо нещо.На 26.08.2007-ма беше сватбата ни, Станислав се роди на 24.06.2008-ма...През годините като не ставаше второто бебе все съм се бъзикала с ММ да си направим втора сватба...

# 301
Нашата история:
Заедно от Ноември 2018
Януари 2019 ми предложи
Юни 2019 сватба
И дълго чаканото бебче 2021
За сватбата, винаги като всяко момиченце съм мечтала, но когато ми предложи и заговори за сватба, точно тогава много близък човек го диагностицираха в много напреднала фаза на рак. Ние вече имахме дата..ама незнаещ дали на едната рода въобще "не дай си Боже" ще и е до веселба. В крайна сметка родителите казаха, че щом има дата не е хубаво да се отменя и ако трябва само да си подпишем, пък веселбата ако трябва ще е по нататък. Нещата се подредиха имаше сватба, изживяването не може да се опише.
В деня на сватбата бяхме оставили всичко и всички на заден план и се насладихме на макс на този момент 🤗

# 302
Аз държах на сватба. Чувствам, че вече сме истинско семейство, а не просто, че съжителствам с някого. Заедно сме от 10г., Но едва преди 2г направихме сватба. Преди това аз учих, после изплащахме заем за апартамента и не беше подходящо време за сватба. Мъжа ми беше малко притеснен за празненството, но признава, че много му е харесало. Беше малка сватба, без излишни ритуали и игри.
Не че нещо съществено се промени след сватбата. Ако някой се държи зле преди сватбата и детето, пълен абсурд е да започне да те уважава след това.

# 303
Аз искам да попитам един малко глупав въпрос,ноо когато казахте на свпите родители,имахте ли против да каже той на неговите,тъй като той вече каза,а мен ми е притеснено какво к що,все пак и пулс не сме чули още,но наще знаят,няма как тъй като по стечение на обстоятелствата живеем под един покрив...

# 304
Ние се запознахме 2010, тогава бях студентка 1-ви курс и не заживяхме заедно веднага, но вече 7 години живеем заедно, през 2017 получих годежния пръстен, но сватба така и не направихме (имахме планове 2020, но предвид обстоятелствата не се случи), та сега с бебето не мисля въобще за сватба. Единствено се замислян за това че аз и бебето/бебетата ще сме с различни фамилии, но има още доста време да го мислим...

# 305
Нашата история започна лятото на 2011, на 26 септември се загаджихме, аз тогава 8ми клас, та така до днес, тайничко се надявам на десетата ни годишнина да получим най-прекрасния подарък!
Иначе сватбата трябваше да е миналата година, но ковид я опропасти и подписахме на морето с кумовете и една двойка приятели, беше приказно и не съжалявам за миг, че се отказах от дънданията..
Аз също имам течение средно силно, прозрачно, но щом казвате, че е ок съм спокойна. ММ иска да не казваме първите три месеца и не знам как ще издържа до април.. добре че февруари е къс 😅
Иии последно, нямам търпение за прегледа в сряда и много силно се надявам да чуем пулс и всичко да е наред. Аз ходя в мц Фемина при д-р Славкова, вие къде сте се насочили?

# 306
Hariom1 добре си го подредила твоят мъж хаха дано се престраши отново някой ден да предложи, щом имате желание 😊
Monika08 леле, голям натиск е това от свеки, как си издържала да си запазите отношенията не знам
Ние сме заедно едва от година и половина, но от първия ден съм 100% сигурна, че това ще е бащата на децата ми.
Всички отродата вече знаят. Не ни притискат, но си питат и знам че много биха се радвали на сватба. Може би ще направим едно неформално семейно събиране, т.к. трябва поне да запознаем двете страни на фамилията, но с условието без да е твърде тържествено и без подаръци и цветя.
Така си го усещаме с ММ, говорихме си тези дни, че някой ден бихме се оженили някъде в Азия или Южна Америка само двамата 😍

# 307
  • София/Севлиево
Като гледам май ще се окажа от най-възрастните мами в темата...
Засега ще се следя при доктор Станулов-той ми прави инвитрото и каза,че ще ме насочи към подходящ лекар като чуем сърдечна дейност.Иначе аз съм се насочила или към Дяволов в Майчин дом или към Вецев в Шейново,защото двамата разбират от тромбофилия и рискова бременност.Ама ММ още преди 5 години ми забрани дори да си помисля за МД,та ще видя какво мисли Станулов и него ще послушам.Все пак той е човекът,който повярва в мен и ми върна вярата и надеждата...

# 308
Аз съм в болница Вита,д-р Антоанета Илиева, много е внимателна и добра 🤩

# 309

Monika08 леле, голям натиск е това от свеки, как си издържала да си запазите отношенията не знам

После имаше и натиск от страна на това как гледам бебето, защо не му давам вода и тн 😄 малкия като беше на 2 имахме случка, в която ми падна пердето, та се бяхме скарали тогава, не беше виждала детето може би година🙄 сега уж пак е от добрите, но както казах очаквам същия натиск, тя не е човек, който би се променил😄
Някой беше казал, че не си представя да има различна фамилия с децата си, по никакъв начин не ми прави впечатление на мен. Някак си съм много предубедена към брака аз, може би, защото и нашите и родителите на мм са разведени, техните нови половинки също. Дори се чудя защо всеки въпреки това още мисли, че не само ще подпишем, а ще правим и сватба😄 аз смятам да ида пак на преглед следващата седмица, ще се падам 7г.с+4 дни, надявам се, че вече ще се види бебе и ще се чуе пулс.
Момичета много ми мирише от всякъде вече на гадно, не знам какви препарати да ползвам, в банята ми мирише на канал, дори кучето ми мирише, а по принцип не го усещам. Нямам търпение да приключи историята с гаденето и миризмите....

# 310
  • София/Севлиево
Уф,това с миризмите и на мен ми е много неприятно.Ей сега тръгнах да готвя месо за обяд,едва го нарязах и оправих да го бутна във фурната.Миналият път пак беше така...Даже и кафето ми опротивя ,едва пия по едно,но без него съм за никъде...

# 311
Здравейте  и от мен .
Съвсем скоро разбрах че съм бременна , в петък . Имам много симптоми , гаденето беше още преди да направя тест , от днес имам и болки в корема  и от време на време течение ,които леко ме притисняват. На лекар съм другата седмица евентуално. Втора бременност ми е имам едно момченце на 4 годинки.
Пожелавам на всички ви лека и безпроблемна бременност! Blush

# 312
  • Bарна, морето, сините вълни
Е, като сте почнали и аз да споделя нашата история. Grinning
Беше си наистина любов от пръв поглед, както се казва. През 2017(май) започнах първата си работа и тогава имах гадже от друг град. Аз бях сервитьорка, а ММ готвач, все се закачахме и зарязах другото момче, не че беше нещо сериозно.
След по-малко от месец заживяхме заедно. На 5-ия месец си взехме куче, което да ни учи на грижи, любов и търпение. На 9-ия месец(02.2018) ми предложи брак, а тогава съм и забременяла(няколко месеца правихме опити). В крайна сметка през септември 2018 само подписахме, защото не можехме да събираме пари за бебе и сватба. На 03.12.2018 се роди Моника. Heart Живот и здраве, на някоя годишнина ще си направим и църковен брак с празненство и гости.
Отдавна обсъждахме второ дете, но на 01.01.21 решихме да започнем с опитите и този път се е получило веднага.
За миг не съм съжалила, че се ожених толкова млада, а родителството е приключение. С деца всичко е по-весело и изпълнено със смисъл. А ММ е страхотен съпруг и баща. И въпреки 9-те години разлика, най-важното е, че сме на един акъл и гледаме в една посока.

През първите 3 месеца от първата бременност повръщах буквално по цял ден, беше кошмарно. Нищичко не можех да задържа в стомаха. За кратко ми помагаше Антиметил, показали сте ги по-рано.
Сега започнах със страшни газове, но от снощи ми се повдига, така че мисля, че отново няма да ми се размине.

# 313
  • Казанлък(Бургас)
Аз никога не съм мечтала за сватба. Когато забременях(планувано) бащата на сина ми предложи да се ожени, но аз отказах, и така 10 години. Разделихме се и срещнах ММ. Той точно се беше развел, и пред общи приятели заяви, че няма повече да направи тази грешка... Grinning И така 4 години по-късно (2020) и двамата размислихме и направихме малка весела сватба, която продължи 2 дни. Grinning Шафери ни бяха моя син, неговия и общата ни дъщеря. Беше много хубаво!!!

# 314
Миризмите ме преследва и мен! Всичко ми мирише лошо, не помня предишните бременности кога спря гаденето...дано да е скоро.
Сега ровя из интернет разглеждам разни "пол калкулатори " 😅😅😅 не че са верни, но нямам търпение да разбера ...тайно се надявам на розов финал!  Те калкулатори много и все различно ми показват иначе...😄😄😄

Общи условия

Активация на акаунт