Мами Октомврийки всички късметлийки!🙂2021

• 26 035
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
  • София/Севлиево
Когато забременях със синът ми и аз бях с дълъг цикъл и късна О,обаче термина ми го изчисляваха по първи ден на последен цикъл,а аз го смятах с около седмица по-късно.В крайна сметка се роди 5 дни след сметките на лекарите и два дни преди моите и то доста голвм-54 см,3850,а до последно ме уверяваха ,че ще е малък (от 6.06 бях в болница с почти постоянни контракции и 4 см.разкритие,а накрая ме наляха с окситоцин,за да предизвикат раждането на 24.06,т.к.предната вечер паднах в банята на болницата и се стреснаха да не стане нещо).
Сестра ми горката и с двете си бременности имаше неразположения до края(с момичета),аз съвсем мъничко точно между 8 и 10 седмица,ама пък подготвителните контракции ме почнаха от средата на 4 месец,а сега от началото още ме тормозят...

# 421
Момичета имате ли бежово зацапване ?

Вече не, но последните дни преди да спре беше вече бежаво (обяснявам си го че малкото остатъчна стара кръв се примесва с обикновено бяло течение). Явно си накрая, стискам палци Relaxed
На края на кое , извинявай не те разбирам.
Шмах в пенидилник кафяво зацапване , то беше кафяво с бяло течение , после стана розово слузесто и не беше много само на тоалетната хартия. Наплашиха ме че правя аборт вчера , днес течението е светлобежаво и беше само сутринта на тоалетната хартия , после не съм имала.......

# 422
Ужас Joy Дано излезе някое коректно бебе и те остави да празнуваш на спокойствие Joy

Хахахха😂 ще бъде коректно от негова страна, ако се роди лесно като батко му😄
Истината е, че навън само се чувствам добре, а няма как да обикалям цял ден по улиците.

# 423
  • София/Севлиево
Виала,вземаш ли нещо за разреждане на кръвта?Ако да може от него да е.Имаш ли болки?

# 424
Не , не взимам . Сестра ми ми каза че може да е стара кръв , може от шийката да ми е от хормоните и тн ..... мойта шийка е много чувствителна . Вчера ми казаха че правя аборт и да не съм си надявала. Направо ме подлудиха , днес се чувством чудесно , без болки съм без розово без кафяво , дори никакво нямам , само сутринта бях с бежово  и то малко на хартията....

# 425
  • София/Севлиево
Ако е аборт ще има кръв и болка и няма да е еднократно.Кога си на лекар,ако наближава може и по-рано да го посетиш.

# 426
Ladymagic, аз точно на 30.01 видях двете чертички, може би си по-късно от мен, но това е без значение! Пожелавам на всички много успешна бременност без притеснения и усложнения!

# 427
Има ли мами, които пият Утрогестан, на часове ли се приема и по колко? Имам болки в дясно, някаква режеща болка, може би от преумора

# 428
Здравейте момичета! Аз съм в 6г.с.+3. Другата седмица съм на преглед с надежда да видим пулсации. Аз нямам гадене, но липсата на апетит много ме е налегнала. Месо не ща и да погледна, налитам само на някой плод... Опитвам се да ям здравословно и повече протеини, ноо трудна работа... Имам леки болки от време на време, но намаляха в сравнение с началото на месеца, когато трябваше да ми дойде цикъла. И аз имам леко белезникаво течение, не постоянно. Има ли някоя от вас, която е с нисък прогестерон? Имам два спонтанни аборта миналата година точно заради нисък прогестерон, късно се сетих да го изследвам и то сама... никой лекар не ми каза. Сега съм много притеснена, искам да знам трябва ли да си пусна някакви други изследвания, обаче ходих при двама лекари видяха плоден сак само миналата седмица и ми казват само "всичко е наред, много е рано, изчакай"... Не искам да загубя и това бебе. Ще пусна тсх и прогестерон утре да видя как са, ако можете друго да ме посъветвате?

# 429
Има ли мами, които пият Утрогестан, на часове ли се приема и по колко? Имам болки в дясно, някаква режеща болка, може би от преумора

Аз си слагам Утрогестан вагинално вечер по 2.

# 430
Дали има.някоя от вас с болки ниско долу и в кръста 4г.с +3д?

Аз имах постоянни болки ниско долу в областта на матката до преди няколко дни. Сега тъкмо влизам в 7-ма седмица според данните на ехографа. Моят лекар ми каза, че ако болките са слаби и постоянни не е необходимо нищо да се прави. Ако е коликобразно със спазми да пия нош па или бусколизин. Към момента ме наболява от време на време, даже миналия ден по-силно и пих нош па, което ме успокои веднага. Забелязвам, че ако се натоваря повече или вдигна малкия ме боли, но определено започва да отшумява вече и не ме боли по цял ден.

Да аз също забелязах че като се натоваря повече почва да боли и аз също имам и един юнак на 1г и 1м и той си иска неговото . 💙

# 431

Аз си слагам Утрогестан вагинално вечер по 2.
А в каква връзка е изписан? Питам понеже имах кафеникаво запазване 2 дена, след това спря и не съм имала повече, поради тази причина не започнах Утрогестан(изписан 3 по 2т перорално) , но сега ми се появи някаква болка отдясно(временна), и се чудя дали да не го започна...

# 432
Здравейте , днес бях на преглед, всичко е наред и си отговаря до точност 5 седмици+ 3 дни. Доктора ме вика отново на 10 март, за да чуем сърчице и да видим ембрион, сега видяхме само  жълтъчно мехурче. Бях доста изненадана, когато ме пита дали има близнаци в рода, защото са били две, като има леки остатъци от второто, но всичко е приключило рано с него и ако получа зацапване, най- вероятно ще е заради това и да не се плаша

# 433
  • София/Севлиево
Аз съм с 3х2 Утрогестан вагинално (през устата има ужасни странични ефекти,а и не се усвоява толкова добре),2 Дуфастона и от днес заради нисък прогестерон по една инжекция Пролутекс.Това е терапия за запазване на бременността.На по-късен етап може би ще включа Прегнил/Хориомон и евентуално Фраксипарин/Клексан (само как "обичам"инжекции)...

# 434
Аз съм с 3х2 Утрогестан вагинално (през устата има ужасни странични ефекти,а и не се усвоява толкова добре),2 Дуфастона и от днес заради нисък прогестерон по една инжекция Пролутекс.Това е терапия за запазване на бременността.На по-късен етап може би ще включа Прегнил/Хориомон и евентуално Фраксипарин/Клексан (само как "обичам"инжекции)...
Заради тромбофилия ли или по друга причина? Кой лекар те следи?

Общи условия

Активация на акаунт