Мами Октомврийки всички късметлийки!🙂2021

• 26 038
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, минах на преглед, шушулката отговаря на 6с+5д, всичко изглежда наред, видяхме пулсации 😍 иначе и аз днес повръщах за пръв път, но най-вероятно е от пътя, понеже пътувахме до София за прегледа.
Супер, че всичко е наред! А кога беше последната менструация? Да сверя по теб, че аз съм чак на 23-ти на преглед 😁

Аз съм в 6г.с+2д, вчера бях на преглед.
Последната менструация беше на 03.01.2021г.
Дано съм помогнала Grinning

# 406
Ох аз не съм показател, на 07.12... но съм с цикъл около 50 дни+ и очевидно късна овулация. Някое момиче с редовен цикъл може да помогне повече. Иначе ме вика на 30.03 за ФМ и допълнителни изследвания, много чакане се очертава, дано да не се налага да я посещавам извънредно.

И аз днес бях на преглед и съм в 6с.+ 5 дни. Чухме и пулсации❤️ Последния ми цикъл беше на 02.01 и казаха, че напълно си отговаря на размерите. Безкрайно притеснена бях и развълнувана, цяла нощ не можах да мигна. Сега се успокоих и съм много доволна.Пожелавам го на всички, които още не са видели "точката". 🤗

# 407
#Азалия, пожелавам ти да не ходиш извънредно и ФМ да е ок 🍀 Аз на 23-ти чак ще разбера кога да правим ранна ФМ, когато чакаш времето минава бавно 🙃

# 408
Все едно чета за мен и аз съм с последен цикъл 8.12 принципно ми е около 40 дни, но този път явно мина всякакви граници. 😁 Все още не знам точно в коя седмица съм, но на 30.01 като си направих тест беше отрицателен. Вече на 13.02 имаше две черти. Очаквах пак да е отрицателен и се бях запътила към АГ за преглед какво се случва. Сега като е положителен ме вика началото на март. Ти кога видя двете черти да сверя гд по теб? 😁

Ох аз не съм показател, на 07.12... но съм с цикъл около 50 дни+ и очевидно късна овулация. Някое момиче с редовен цикъл може да помогне повече. Иначе ме вика на 30.03 за ФМ и допълнителни изследвания, много чакане се очертава, дано да не се налага да я посещавам извънредно.

# 409
Ще пробвам с чая иначе си направих супичка. Аз и с предната бременност бях така, което ме води на мисълта, че пак ще е момче 😄🙈

# 410
Момичета имате ли бежово зацапване ?

# 411
Бежево? Не е бяло, не е кафеникаво 🤔

# 412
Виала,по-скоро едно бледо жълто...не всеки ден и не е еднайви понякога по-малко понякога повече

# 413
И аз съм така с бледо жълто и не всеки ден. Ако потъмнее търси докито.

# 414

Точно за това не знам дали да го правя този път. Сега се сещам, че май предния път въобще не бях на ясно с тези изследвания и докато разбера за тях вече бях в по-късна седмица.
Момичета, има ли някоя от Бургас, повечето ли сте от София😄
Моника, аз съм от Бургас (област), не от града но ММ е от там, много се радвам че има някой от тук да обменяме информация Simple Smile
И аз съм от Бургас, дами 🌞
В понеделник бях на пръв преглед 6г.с. и 4 дни, с посл.м. на 1 януари, видя се пулсиращо сърчице и док каза,че всичко е идеално за възрастта си. Каза,че не препоръчва доплер преди трети месец, та по-нататък ще чуем пулса.
Притеснявам се обаче,че следващия ми преглед е чак на 18март, има повече от месец, тогава сме щели да пуснем кръвни, урина и тн. Бях си набелязала друг лекар за следене на бременността, но пък при този ми беше приятно и спокойно, бих се доверила на него, стига да е нормално да има такъв голям интервал между прегледите 🤔

# 415

Вече не, но последните дни преди да спре беше вече бежаво (обяснявам си го че малкото остатъчна стара кръв се примесва с обикновено бяло течение). Явно си накрая, стискам палци Relaxed

# 416
Момичета, да ви се оплача, днес ми се гади изключително много. Не помня предния път да съм била чак толкова зле. Ходих на лидл да пазарувам, щях да повърна там, после в колата, после в асансьора.. Нон стоп позиви и съм сигурна, че ако повърна ще ми мине. Взех си тези хапчета Антиметил, пия вода с лимони, файда няма от нищо😃Яде ми се само препечени филии, варени картофи и ябълки😄 и сега трябва да се стена и да ида да взема малкия от градина..

# 417
Моника, съчувствам ти искрено, натискай го с филии и солети пък дано мине бързо. Уж пика бил към 8 - 10 седмица  Мен за сега ме заобикаля гаденето, дано ме и подмине

# 418
Помня само, че предния път към края на 3 месвц всичко мина. А къде съм ощв😄 след седмица имам рожден ден, ще съм тъкмо в 8ма седмица, искаше ми се да се съберем вкъщи с приятели, ако съм пак така не ги виждам нещата😄

# 419
Ужас Joy Дано излезе някое коректно бебе и те остави да празнуваш на спокойствие Joy

Общи условия

Активация на акаунт