Ваксините са на 6ти,да ги отложа нали?
И ако ще правиш нещо се гърми, от първи етаж ако се метнеш най-много да се строшиш и само да се мъчиш... Сега сериозно. Това със сополките не е шега работа. Аз също често се шашкам, капя и вадя през ден буквално. Ама тя Анастасия често връща. И всъщност това дето и запушва нослето всъщност е върнато мляко. Док каза, че докато е плътно и бяло това, което излиза и няма други признаци-да не се притеснявам. С аспиратора действам основно и вече накрая си помагам с бебешка ушна клечка леко напоена с физ.разтвор. Тя при всеки вариант е недоволна, както и с рязането на нокти. Ама това е положението-няма начин. Само почистването на уши сякаш даже и е кеф, не гъква. Ние също сме вдигнали матрака откъм главичката, но с твърда папка, това по идея от тук. Сега ще мисля нещо и за повдигане на матрачето в количката. В нея поне като сме навън си спи вече много хубаво, но не през цялото време. Доста време вече си лежи спокойно без да мрънка и само ме наблюдава, и прави физиономии. Като ме види с маска обаче не е никак доволна и аха да ревне...
Това ме изтощава зверски и все ми се спи. Съвсем ако ми до тежи посягам на запасите във фризера. Иначе нямам спокойствие никакво. Почивам си 2-3 часа докато сме на разходка навън. Тъпча като кон и обикалям, че ако за 5 минути спра и се надава силен глас. Слинга и раницата също не го търпи девойката.
Тъкмо някакво време се усети ритъм на сън-будуване/хранене и после всичко се скапва. Охххх оплаках ви се... Дано при вас е по-добре...Препоръчани теми