Любители на Котки - Тема 155

• 29 591
  • 767
  •   1
Отговори
# 585
  • Между гори и планини
Защото не искам и съседските котки да влизат 😂
Има и такива с чип. Мисля, че се слага на каишката на котето и вратичката се отваря само за правилното коте. Wink
Ще го играем портиери 😂 лятото си влизат през прозореца.

# 586
Гората ще хвана, честно.
Вкъщи дискусия голяма и четящ мъж, навил си е на пръста, че ще храни безпородното с Барф и това е.
Отказах се да водя диалог, да прави каквото ще.

# 587
  • София
Ето и един ококорен пантерич (мм му вика пумич... галено на помияр Angry ама само, за да ме дразни)

Леле, колко е сериозен...

# 588
  • на брега на морето
Отказах се да водя диалог, да прави каквото ще.
Я се опъни удобно на топло и си пусни филм.

# 589
  • Между гори и планини
Голям кокорко 😂🥰
Ако знаете какъв студ е при нас! Котките искат да излязат вън , но нямат желание 🤪🤣 Отиват до предните стълби и се връщат.

# 590
Котьо, така и ще направя, то ми писна.
Нашия стане ли 7 часа и започва да опява, рано е още да вечеря, ще го изтърпим до 8, така го научи знаете кой /:joy:/, да се оправя той, аз се скрих. Joy

Зизу, честита да си миличка, всичко най-добро желая, бъди щастлива и обичана. Hug

# 591

имахме си за драскалка цяло дърво вкъщи

# 592
  • Варна
О, Кетя също драпаше за редовната си сутрешна разходка на терасата, отворих вратата, тя се спусна в галоп, закова на прага, подаде предпазливо нос и драсна обратно hahaha

# 593
  • София
О, Кетя също драпаше за редовната си сутрешна разходка на терасата, отворих вратата, тя се спусна в галоп, закова на прага, подаде предпазливо нос и драсна обратно hahaha
У нас е същото Simple Smile, завой с дрифт и бегом обратно.

# 594
  • София
Не е лошо хранененто с БАРФ. Сиси яде сурово и намазва на всяко хранене на кучето. Джуджи отказва и си кара основно на гранули и консерви.

# 595
# 596
  • на брега на морето
Ако знаете какъв студ е при нас! Котките искат да излязат вън , но нямат желание 🤪🤣 Отиват до предните стълби и се връщат.
Така ли?
Скрит текст:

# 597
Не, защото също като на моите ѝ се отваря вратата . Също както и моите се прибира за ядене и спане на топло.

Само да попитам, на какъв период ги обезпаразитявате. Разбрах, че Вашите са дворни и домашни. Питам, защото нашият Лъки и той взе да излиза на двора, поразхожда се и после се прибира в къщи да яде и спи.

Последна редакция: нд, 14 фев 2021, 20:19 от pipi68

# 598
Днес котките отказаха да излизат!
Шошо и Джуджи ги изхвърлих буквално на сила.
Шошо цял ден влиза и излиза, притичва в снега и обратно.
А със Сивчо имахме дори инцидент...в и около една саксия ... не питай. И излетя и тя навън.
Ама то си е ... 30-40 см сняг имаме в Белащица в яката на Родопите. Валя почти 24 часа!

# 599
Защото не искам и съседските котки да влизат 😂
Има и такива с чип. Мисля, че се слага на каишката на котето и вратичката се отваря само за правилното коте. Wink
Ще го играем портиери 😂 лятото си влизат през прозореца.
А през прозореца не влизат ли и чужди котки? Лятото една съседка в кооперацията, живееща на партера, се оплакваше, че ако през нощта в жегата отвори прозорец (а има решетки на тях срещу крадци), сутринта намира поне една улична котка в апартамента. И се принуди цяло лято да се охлажда само с климатика.

Общи условия

Активация на акаунт