Любители на Котки - Тема 155

• 29 604
  • 767
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Не Simple Smile. ММ гушка мен, а Барни е на кълбо с краката ми. Нощем, когато се въртя насън, изобщо не ги усещам.( А при **** - ключ на вратата. )

# 661
Не Simple Smile. ММ гушка мен, а Барни е на кълбо с краката ми. Нощем, когато се въртя насън, изобщо не ги усещам.( А при **** - ключ на вратата. )
Това като с чорапа хаха
Гушкането ясно, но по принцип и да не е заключено те не могат да отворят вратата, но... Не искат ли да влизат, не мяукат ли пред вратата, или направо като видят, че лягате и те да идват?

# 662
  • София
Ако мислите, че вече сме кастрирани, лъжете се 🙄🙄 Пак не стигнахме до часа днес, от неделя наново е разгонена. Голям тормоз милата ми 😔 Вече се притеснявам да не и се отрази нещо много лошо здравословно в бъдеще.

Напоследък постоянно си опитва да точи нокти на дивана за наш ужас. Има си драскалка, ползва и нея, но на дивана е по-интересно. Гледах тези ъгловите драскалки, които detelistna показа. Виждали ли сте такива за диван? Защото като цяло са с винтове за ъгъл на стена. 🤔
Ох, дано при следващата пауза успеете с кастрацията.
Моят котарак изобщо не обърна внимание на драскалките, почна да дере леко дивана, както и надра дървените врати. Хич не бях хепи, до момента в който мъжът ми след вечерни тренировки не остави постелката в средата на хола. Сега си ходи там Страх и си точи ноктите и специално заради него постелката стои разпъната в средата на хола Simple Smile Но предпочитам така, отколкото да направи на нищо дивана. Така че може да опиташ с нещо друго да и привлечеш вниманието. На къщата примерно веднага използва по предназначение едно одрязано дърво. Мислех да му мъкна и тук, но с постелката за момента проблема се реши. Може би за лятото ще донеса едно за терасата.

# 663

От онлайн покупките най-доволни са котките. Винаги има пресен кашон.

# 664
Задължително ключ, че се научи и вратата да отваря. Joy

Ох, Бубе.....

# 665
  • Italia
Балони и цветя = точно работа за Рая

Успях да се намеся навреме 🙂.
Днес излезе и пробата - вече няма паразити,  официално е домашна котка!

# 666
това е лекарството,с което овладяхме диарията на малко коте.

# 667
Канела, разкажи за чорапа! Какъв е лафа/случката?
Някъде бях чела, не помня къде, за двама млади решили да са интимни. Котката май била на момичето. Разгорещили се, котката решила че си играят и ухапала момчето по дупето.

Мъри на леля ми е любител на кашоните. Лафа е Поръчахме си пица Котка.

Феликс си точи ноктите на един фотьойл и отнася много викане и на рамката на вратата на кухнята. Носих кашони, намерих парче дърво за огрев, купих една мишка с драскалка за нокти- не ги отразява.

И пак "нямам" котка - не ме посрещна на вратата, не седи при мен, не иска на балкона. Погалих я под завивките. За нея галенето е  равно на храна. Галиш я, седи колкото иска и отива да яде. Може малко да хапне, другото ще зарие. И сега го направи и пак отиде да спи.

# 668
  • София, Лагера
Това спане с котки или други животни в леглото не нарушава ли малко интимността с човешкия партньор ?
Вероятно нарушава... ако има партньор Stuck Out Tongue Winking Eye. За момента няма, то и затова се обзаведох с маци, за да има кой да ме обича Simple Smile Изъан майтапа: Да, някой ден като има мъж, в по-специалните моменти мацките ще бъдат извън стаята.
БТВ имах приятели с дакел, мъжки... малее, няма такава ревност, едвам бебе си направиха! Laughing

Честита домашна мацка, NikolForAll!

# 669
Бубалеса, много лошо както за Пиги, така и за вас. Но при тази извънредна ситуация не е ли добре да помислите за еднократен хормонален препарат, че да можете да я кастрирате? Ако вашият вет не е съгласен, може би е добре да се консултирате и с други.

# 670
  • София
Няма врата, която Барни да не може да отвори (освен балконските, но при тях, както знаете, той  успява да ни заключи отвън). На големия ми син котката  Джира (на 9 м.  и кастрирана от 1 м.) също си отваря вратите. Та си мисля, че май всички котки се научават как се отваря врата.

Забравих да спомена - откак Барни спи при нас в леглото, моят сън е доста по-дълбок и по-качествен и по-рядко се събуждам през нощта.

# 671
  • София
Pepermint, благодаря ти, че сподели!🌺 Дано не ни се налага!

# 672
Шарки, съвсем не всички котки се научават да отварят врати. След като за Лъки нямаше не отворена врата, ако не е заключена, сега Мъри (почти на 7 години) изобщо не осъзнава, че може да го направи. Понеже е почти няма котка, ако е в една стая с човек, просто стои пред вратата и чака някой да я види, за да отвори. Ако е от другата страна на вратата по някое време издава еднократен тих звук, който не винаги се чува. Никога не е скачала или драскала да й се отвори вратата.
Сега се сетих за едно изпълнение на Лъки преди много години. Бяхме направили приспобление, за да не може да излезне когато не трябва от дневната (включително бокса и банята - местата с храна, вода и тоалетна).
Бяха на гости роднини от друг град. Посред нощ се събуждам от котешко мяучене, скачане по дръжка на врата и дращене по нея. .. Забравила съм да затворя Лъки, тя на няколко пъти отварялй вратата на гостите и със скок се озовавала върху тях. Накрая жената барикадирала вратата с тежка руска паркетолъскачка и нашата успя да събуди половин кооперация, преди да я затворя в дневната.
Понякога се ядосвам, че Мъри е тъпичка, но веднага се успокоявам, че така е много по-лесно за хората.

# 673
  • София
И Мади не е блестящ ум Grinning, не ѝ хрумва изобщо да отвори. И не само затворена врата - хайде, тя не е по скоковете, но и притворена, дето само трябва да дръпне с лапичка... Не.

# 674
  • София, Лагера
Недоволна, с глас се смея! JoyJoyJoy
Мюсла ми е "умна" и ...ъъъ.. амбициозна. Много ме дразни!  Joy Постоянно намира начин да се навре в някой гардероб и да го изоре. Врати отваря без проблем. Напоследък слагам по гардеробите бебешки заключвачки... а аз дори не съм слагала такива, когато децата бяха малки... Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт