Перилни препарати и омекотители – 64

• 42 334
  • 723
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Последната опаковка прах Омо за бяло, която гледах, беше с 5 % кислородни избелители. Тоест, нищо повече от Персил Сензитив. 😏

За петната е важно да не се гладят. Веднъж изгладени си остават завинаги.

Сол за петна - ползвам на Denkmit, като подобрител на праха. Почти нищожен ефект. Петната си ги третирам предварително,  иначе си седят. Безполезна покупка се оказа.

# 316
Последната опаковка прах Омо за бяло, която гледах, беше с 5 % кислородни избелители. Тоест, нищо повече от Персил Сензитив. 😏

За петната е важно да не се гладят. Веднъж изгладени си остават завинаги.

Сол за петна - ползвам на Denkmit, като подобрител на праха. Почти нищожен ефект. Петната си ги третирам предварително,  иначе си седят. Безполезна покупка се оказа.
И аз много не я харесвам тази сол . Последно струваше 7 лева което е доста . Тази на ЛИДЛ е 4лв и нещо и  е много добра .

# 317
В Лидл са пуснали нов лимитиран  гел Формил с аромат на индийски цветя . Мисля че беше за 50 или 60 пранета и струваше около 13 лв . 5 литра е .

# 318
Омекотителите помагат ли за статичното електричество? Имам едни синтетични одеала, които след пране си стоят наелектризирани, а по принцип пера без омекотител.

# 319
Да, помагат. Това е едно от най-важните им свойства.
Рекс и савекс и бонукс без пари да ми ги дават няма да ги ползвам. Ако ще и с Шанел да ги ароматизират.

# 320
Аз никога не бих опрал с веро. Ами ако му стате нещо на кожичката. То може да е на малък очастън но сигурно е достатъчно.

Нищо няма да им стане! Все пак не слагаш цялата кутия, а просто леко намазва!
Препаратите за петна не са по-малко агресивни!

# 321
Омекотителите помагат ли за статичното електричество? Имам едни синтетични одеала, които след пране си стоят наелектризирани, а по принцип пера без омекотител.
Помагат . Но вече има доста продукти против статично електричество . Например кърпички за улавяне на цветове .
В момента ползвам такива на Brite  . В кутия са 10 кърпички .

# 322
Една голяма молба към Guess, ако все още чете тук.

В кой от праховете за цветно все още има съставка против пренос на цвят. Как се нарича, за да я разпознавам?
Благодаря!

И ако някой друг знае, моля, нека пише!

# 323
Уау, не знаех че има и цветоулавящи кърпички с тази функция! Знаех само за кърпичките за сушилня.

Обезателно ще пробвам, благодаря!

# 324
Една голяма молба към Guess, ако все още чете тук.

В кой от праховете за цветно все още има съставка против пренос на цвят. Как се нарича, за да я разпознавам?
Благодаря!

И ако някой друг знае, моля, нека пише!
Мисля , че  Персил но не знам дали все още я има .

# 325
Персил имаше, после я премахнаха. Ако пак са я включили, ще е чудесно. Не знам коя е съставката.

Кой прах за цветно е добър и не изсветлява тъмните цветовете?

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 11:49 от vili_ili_eva

# 326
За цветно  най-много ми харесва Персил . Сега съм с Омо но ,  Персила  ми изглежда по - добър по махане на петна .  Тази съставка много не я гледам,  защото винаги ползвам цв. кърпа .

# 327
  • Велики Преслав
И аз харесвам Персил. Рядко Формил,  Ариел, Первол.
   За бяло, Ариел професионал, Ариел, Персил
  Много съм одивен от Бинго за бяло.
  Казаха ми че добре перял, но като го пробвах си го доказа.
   Направо сняг. Малко ви бях подлъгал в първия тест затова правих втори.

От капсулите.
  Персил компакт не ми хареса. Персил Диск перат но не можа да избели потника, все пак на 40 градуса.
  Друго че се говореше за съставка против смесване на цветовете.
 В персил диск пишеше неко такова, но не пишеше дали има.

Капсоли на Ариел.
  Може са се ползват ппи t⁰ над 60⁰ градуса, защото ако пусна по-малко градуси, залепва и става като дъвка на дрехата и не се маха.

Капсоли на Омо.
   Добри от всякъде.

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 09:00 от Vasil Vasilev 676271

# 328
Преди седмица купих този Ариел за цветно https://www.emag.bg/gel-za-cvetno-prane-ariel-koncentrat-1406ml- … 942/pd/D372LDMBM/ . Много ми харесва . Справя се с петната отлично . Вчера се справи с петно от шоколад стояло няколко дни на кратката програма – 30 градуса за 30 минути .

# 329
Да, за жалост има следа от оранжевото петно от морков. Разочарована съм, не се сещам какво повече можех да направя, следващия път ще пусна тази блуза с ОМО за бяло.

Аз бих пробвала с немския сапун за петна . Ако спрея на ДМ или Спот не изкарат нещо, третирам с него, като оставам да поседи и след това без изплакване слагам в пералнята.

За момента при мен Персил Сензитив се държи добре и нямам нито една посивяла дреха на малката. Пера с него от октомври 2016 година.

Общи условия

Активация на акаунт