Перилни препарати и омекотители – 64

• 42 463
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
По-скоро е без кислородни избелители.
На тях пишат че стават и за двете..а всъщност става само за цветно.
Съставът ако се види, ще си пише има ли, няма ли.

# 496
  • София
Значи ако в един прах няма кислородни избелители, то той може да се ползва и за цветно пране, нали така (от многото прочетено в тази тема, останах с това впечатление)? Пояснявам, че през цялото време говоря за прахообразен вариант, а не за различните форми на течен препарат.

# 497
  • София
На мен не ми е известен прах, който да става едновременно и за бели и за цветни дрехи. Или поне не такъв, който да прави бялото искрящо и в същото време да запазва цветните дрехи да не изсветляват.

# 498

Оранжевия не знам за коя държава е произведен, въпреки че има итал.надписи.

Италиански е със сигурност, бре. Simple Smile
Ето ти го например в Карфур Италия, а и няма логика надписи изцяло на италиански за друга държава да се прави.
https://www.carrefour.it/p/dash-simply-detersivo-liquido-lavatri … 001090802422.html

# 499
  • София
.....
За мазни петна най-добре капка веро върху петното. Този е тестван предимно с петна от бебешки пюрета.
Извинявам се за въпроса, но какво е веро?
(Помня го от Соца, но сега идея си нямам какво е. Има ли такава марка?)

# 500
Оптичните избелители лъжат очото...след пране с прах с тях, то изглежда с по така ярки цветове. Но ефектът е само оптически, до следващото пране. Реално не избелва тъканите както кислородните.

На мен не ми е известен прах, който да става едновременно и за бели и за цветни дрехи. Или поне не такъв, който да прави бялото искрящо и в същото време да запазва цветните дрехи да не изсветляват.

Веро.- пур мур. С какво миеш съдовете вкъщи?

# 501
  • София
С таблетки Joy
Преди това с мъжО, но той си реши проблема преди няколко години и купи миялна.
(В интерес на истината нищо на ръка, но май имам някакъв Бочко от преди няколко години)

До скоро пръсках дрехите с Меглио, но сякаш не се справя добре и той напоследък.

# 502
Благодаря на всички за отговора. Офертата е 24.90лв за 95 пранета от италианския магазин при Баухаус. Предположих, че е по обикновена версия, но за него специално навсякъде пише, че става и за цветно и за бяло, докато този в синята кутия до колкото разбрах е само за бяло. Поправете ме, ако бъркам.
Това са така наречените универсални перилни препарати . Става за бели и светли дрехи .

# 503
По принцип няма универсални като понятие, освен маркетингово такова.

Праховете са с кисл.избелители, или без.

# 504
Здравейте,
Аз да попитам пак.
Голяма разфасовка Ариел 4400 мл гел колко е пълно шишето, защото моето е 4-5 пръста отгоре празно?
Правило ли Ви е впечатление, че не ги пълнят до горе?!?
Може ли някой да провери, ако има нов?
Много Ви благодаря, предварително!
Хубава вечер на всички!!!!

# 505
Нищо му няма.
Шишетата ги правят по-големи просто.

Купувай прах...от него няма как да се отсипе Joy
Това в кръга на шегата.

Милилитрите можеш да си ги измериш и така да провериш. 😉

# 506
  • София
Истината, поне при мен е, че четиримата в къщи общо имаме 4 чисто бели дрехи, т.е. за мен по-скоро е важно прахът да не обезцветява "цветното" пране, за искрящо бяло нямам претенции.

# 507
  • Пловдив
mona77,в такъв случай(да не се "обезцветяват" цветните дрехи) си купете прах за цветно,а когато перете бяли дрехи(без да ги смесвате с цветни,дори и много светли) ползвайте добавка за бяло-в италианският магазин,в който сте видели Dash simply,има Vanish Oxi Action.Но италианските прахове са само за бяло,т.е. с кислородни избелители,за цветно са само течните.

# 508
Този ДенкМит за бяло ли е ? Със същия състав като нормалния ДенкМит ли е ? Намерих го в сайта на немския ДМ утре ще ходя до близкия ДМ да видя дали вече са го заредили и в България . https://www.dm.de/denkmit-vollwaschmittel-pulver-fresh-moments-p … 058172584992.html

# 509
  • оттам, откъдето започва България
Не са го заредили (поне при нас). Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт