Перилни препарати и омекотители – 64

• 42 471
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
Госпожа Лаленце, ето как да преборите петната
https://www.bg-mamma.com/?topic=826314.msg30193515#msg30193515

Аз съм ги изкарвала с въпросният немски сапун, после слагам Вениш  в барабана. Пера с Персил Сензитив

# 481
[
Здравейте, от Фантастико е закупен Ариела.

quote author=strawberry84 link=topic=1299177.msg42525183#msg42525183 date=1616152824]

От Фантастико
Здравейте, купих си течен ариел за 80 пранета, обаче забелязах, че бутилката не е пълна до горе, може би около  4-5 пръста по-малко? До сега не ми е правило впечатление чак толкова да не е пълен. Някой скоро да е купувал или да помоля да провери, ако може?!?
По капачката отвътре също имаше гел, нещо се осъмних ?🧐
От къде е ?
[/quote]

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 14:35 от Valerians

# 482
  • София
Срещу петна от мазнина помага ли?

# 483
  • София
Здравейте, момичета и момета,

Чета ви с голям интерес и в общи линии, благодарения на наученото тук, се справям в избора си на перилни препарати. Моля да ми дадете компетентното си мнение за този прах за пране

# 484
Има една табричка на 1 стр. Виж я да се ориентираш.

# 485
  • София
Има една табричка на 1 стр. Виж я да се ориентираш.
Мерси за съвета, Teta75, (тези дни ми върви да чета полезна информация от теб, в друга тема де), табличката я знам и също така знам, че това е търговското наименование на Ариел в Италия. Това, което ми е неизвестно е, дали си струва покупката му, или е някакъв съвсем бейски вариант без особени качества, приписвани като цяло на продуктите с тази марка.

# 486
Даш има и в Белгия и Франция...там е среден клас. Има и по-добри.
Този от къде е..това имах предвид. Да видиш какъв е и по таблицата да се ориентираш за качеството.

Срок на годност. Избелители има ли...такива неща бих гледала.

# 487
Този е италиански, аз взимам течен същия вид, мирише много добре, пере също добре.

# 488
Ето мнение на Guess за този Даш :
За Даш зависи от коя държава е. Ако е италиански, TAED вече е писал, че е като нашия Ариел. От Белгия, Германия и т.н. е в ниския клас.
Не, че нещо, но не си заслужава да се взимат от чужбина прахове като Бонукс и Рекс. По-добре от тук, защото са поне пресни със сигурност, а тези кой ги знае какви са и къде и колко време са търкаляни.
Пост номер 263 , тема 49

# 489
Показаният горе е simply, по-евтина и не толкова добра версия
Този дето се равнява на Ариел е в тъмно сини опаковки, нещо такова.

# 490
  • София
Благодаря на всички за отговора. Офертата е 24.90лв за 95 пранета от италианския магазин при Баухаус. Предположих, че е по обикновена версия, но за него специално навсякъде пише, че става и за цветно и за бяло, докато този в синята кутия до колкото разбрах е само за бяло. Поправете ме, ако бъркам.

# 491
  • София
Срещу петна от мазнина помага ли?
За мазни петна най-добре капка веро върху петното. Този е тестван предимно с петна от бебешки пюрета.

# 492
Благодаря на всички за отговора. Офертата е 24.90лв за 95 пранета от италианския магазин при Баухаус. Предположих, че е по обикновена версия, но за него специално навсякъде пише, че става и за цветно и за бяло, докато този в синята кутия до колкото разбрах е само за бяло. Поправете ме, ако бъркам.

Добра е офертата като цена.
Иначе тъмносиният има различни версии, дадох само за пример как изглежда.

# 493
Показаният горе е simply, по-евтина и не толкова добра версия
Този дето се равнява на Ариел е в тъмно сини опаковки, нещо такова.

Няма различни версии.
В Италия даш е висок клас на Проктър и Гембъл.
За да е лоша версия, както си писал, или е Даш за др.държава..а не италиански, или друго.

Оранжевия не знам за коя държава е произведен, въпреки че има итал.надписи.

# 494
За цветно, но за устойчиви цветове. Като на хавлиени кърпи и чаршафи.

Общи условия

Активация на акаунт